I like you! Like everything!

Van aki próbál felnőni,én próbálok gyerek maradni! ☺

Ezt összesen már 364 alkalommal látták. (Ezen a héten: 83, a mai nap: 83) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Mindig, minden körülmények között...:'DDDD
Mekkora szerencse, hogy a félévi bizonyítványt csak a szilveszteri buli után osztják...☺
öri hary le vagy huzva ....
A szerelem olyan mint egy finom olvadós rágó... Amikor beveszed a szádba, és ráharapsz annyira még nincs íze... de egy kis idő múlva erős és finom íze lesz..... egy idő múlva pedig kezd elfogyni és a íze is elmegy... mikor teljesen elolvadt.. utána már csak az utó íze marad :♥
szoríts erősen vagy engedd el a kezem, de kérlek ne játsz velem °°
Aki azt meri írni hogy ő szegény bárhol az interneten , de a legtöbb aki ezt írja (írná) az a fbn írja (írná le) És tudom mert hosszú a szöveg senki se olvassa el max 20 emberke , és a 20 emberböl 4 tetszik eli de nem az a fontos hanem hogy megértsd a szöveg lényegét !
Ime a szöveg :
Tegyük fől példának hogy ő a 4 fal közé van zárva , a tény : Van 4 fal , másnak nincs fal, nincs neki otthona , a vadonban él egy kicsike faházban, valakinek nincs is semmi lakhelye!
A második példa:. Van számítógép (laptop) , vagy tegyük fől telefon , az emberiség 40% nincs ilyene van olyan ország ahol nincsen számítógép laptop , netalántán még telefon se !
A harmadik példa :. Van élelmed mert nem (kaja , ennivaló) másnak ez élelem , mert azok az emberek akik Afrikában élnek ott a kenyér inyencség , lehet hogy gusztustalan amit most írni fogok de ők nekik a fehérje táplálék a kukac, hernyó , rovarak stb..
Becsüld meg amilyen élelmed van ! Ha Afrikában emlitenéd a hamburgert, a hotdogot azt se tudnák mi az , mint neked 2 évesen az ételek.. =/
És ezt azért írom le mert , becsüljétek meg az anyukátokat , apukátokat , mert ők adtak neked élelmet, ők adtak neked otthont.Legyetek ti is jó szülök , és szégyen azok a szülökre nézve akik élelmet,táplálékot,és otthont nem adtak , pedig adhattak volna ..
Máshol pll Afrikában a vadállatokkal küzdik az apa , halakra vadászik , sőt lehet vad állatokat ejt el élelemnek .
Az anya mos,főz, nálatok a házi munka naggyát ő végzi, arra törekszik hogy jó helyetek legyen otthon , igen lehet nem enged meg mindent , mert te vagy neki a mindene !.. Lehet nem tud venni mindent, de élelmet igen is vesz mert az a első dolog egy szülőnek ..
Ezért ha majd felnőttek lesztek és a szüleid idősek 60-50-70 évesek , ti is így vigyázzatok rá amikor , ők ti rátok életed első 30 évében !
Ha nyakig szarban vagy, nyugodtan merülj el...
"Szeretlek"-2 másodperc kimondani--egy élet bebizonyítani...♥☺☼

Lájk,ha most legszívesebben odarohannál Hozzá⋆ és megölelnéd/megcsókolnád..:)☼
az a lány vagyok, akinek a kezében mindig ott van a telefonja, a fülhallgatója a fülében...
és az az egy fiú a gondolataiban ... :/
Ha szeretsz valakit elengeded,de ha ő is szeret visszatér ☺