I like you! Like everything!

Van aki próbál felnőni,én próbálok gyerek maradni! ☺

Ezt összesen már 379 alkalommal látták. (Ezen a héten: 98, a mai nap: 98) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
God a kecske XD
♥_ő leszar...
♥_én nem tudom leszarni...
♥_ő röhög rajtam...
♥_én sírok miatta...
♥_ő utál...
♥_én szeretem...
→meglátszik←
♥_ő pasi...
♥_én csaj...
Olyasvalaki mellett ébredni, akit szívből szeretünk ☻
mit teszel ha az exedet látod vértől áztatva, segítségért ordibálva rohanni? lenyugszol. újratöltesz.
♪ Ha rám gondolsz,
♫ ha megcsókolsz,
♪ ha megbántasz mosolyoddal kárpótolsz!
♫ Ha már nincs tovább,
♪ ha nincs már több,
♫ egy lap őrzi emlékül mit is rejt a könyv! ☺♥
♪ by.: Children Of Distance - Kedves Naplóm
Én is szabolcsi vagyok. A szotyit mi "MAGNAK" hívjuk,a matrica nekünk csak "LEVONÓ" használjuk a "JÖSZTÖK" szót a jöttök helyett. Az egres nálunk "KÖSZMÉTE" és büszkék is vagyunk erre. Mi tudjuk,hogy mi az a FURIK és PITVAR aztán az "ODA ADOD?" helyett mi azt kérdezzük IDE ADOD? és sorolhatnám 101-ig. Lájkold és másold!Hajrá SZABOLCS! :D
Vidám forgatag kellős közepén találkoztam vele. Magas volt, fekete, mint az ében. Így szólt:
Szabad egy táncra, kislány?
Alig tudtam kimondani: igen.
A zenekar keringőt játszott, s elsodort a tömeg szélsebesen. Szeme égő tűzként parázslott, s ha rám nézett, nevetett. Tudtam, és éreztem már akkor, hogy az első pillanatban megszeretett! Az egész este úgy telt el utána, mint egy álom. Búcsúzáskor így szólt:"Imádlak!" Egy év telt el azóta. Olyan gyorsan telt el, mint egy múló pillanat, miközben gyakran loptunk egymástól forró csókokat. Azt hiszem, boldogok voltunk, szerettük egymást nagyon.De egy napon tragédia történt. Egy forró, fülledt délután a suliból hazafelé tartottam az aszfalton, mikor megpillantottam valakit, aki szembe jött velem az úton. Én inteni akartam, hiszen ő már messziről integetett. Kezét egy idegen lány fogta. Olyan nagyon fájdalmas volt ez nekem. Éreztem, könny szökik szemembe. Hát így szeret ő engem? Ezt tette velem?És akkor a kanyarban feltűnt egy fekete veszedelem. Én azt úttestre léptem, tömeg állt körülöttem. Csak azt nem láttam, akit a legjobban kerestem. Ekkor vettem észre, egy test hever mellettem. Igen, Ő, a bátor, a hős, aki saját testével védett. Félig eleven, félig halott volt. Én tudtam, de rajtam kívül senki más, hogy ő már a halállal birkózik. Szeme a messze szürkeségből nézett. Szája mosolyra nyílott, és azt mondta:
- A húgom volt!
Győztesnek a halál bizonyult. A fiú ajkán vércseppek jelentek meg. Gyönyörű kezével megszorította kezemet. Utolsó erejét összeszedve egy mondat hangzott:
- Gondolj rólam azt, amit akarsz, én akkor is szeretlek.
Örök gyász az életemben, mert volt egy fiú, aki ezzel a szóval halt meg: Szeretlek.
Egy lány megkérdezi a barátját, hogy csinos-e?
A fiú azt mondta: nem!
A lány megkérdezte: szeretnél velem lenni örökre?
A fiú azt mondta: nem!
Megkérdezte: "Ha elmennék, sírnál?"
A fiú azt válaszolta: nem!
A lány eleget halott ezért elment, könnyek csorogtak le az arcán, hirtelen a fiú elkapta a lányt és azt mondta:
"Te nem csinos vagy, te gyönyörű vagy!"..Nem SZERETNÉK veled örökké lenni, hanem AKAROK! Ha elmennél NEM SÍRNÉK-MEGHALNÉK!"
♥.Erős a sodrás és elvisz az ár, más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem.♥
És, hogy minden f.sza legyen, írok még egy pár sort neked. Elveszett voltam, egy csellengő lélek, bojongós és szégyenlős, érzelmektől szenvedő, mikor felbukkantál megleptél, hideg zuhanyként érkeztél, bár nem ismerlek teljesen, imádlak és féltelek, megértem, hogy vigyázol, sok az álnok gázoló, én bebizonyítom, hogy szeretlek, érdemes rám figyelned.