I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Van aki próbál felnőni,én próbálok gyerek maradni! ☺

Ezt összesen már 396 alkalommal látták. (Ezen a héten: 115, a mai nap: 115) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ha egyszer szar kedved lesz, gondolj arra, hogy valamikor Te voltál a leggyorsabb, legügyesebb, legbátrabb sperma a világon!☺☻☺☻♂
Mostntól úgy gondolok rád, mint egy egyszerű, hétköznapi fiúra, akit bármikor képes lennék szeretni, de nem te leszel az egyetlen. Nem fogok miattad sírni, és nem fogok rád várni. És észreveszem hogy más fiúk is léteznek. A szívem mélyén még mnidig reménykedem, de nekem is szükségem van a boldogságra. Nem fogok mindent veszni hagyni úgy, hogy még csak nem is vagy az enyém. Fáj, és nagyon nehéz, de tovább kell lépnem, és most az egyszer nem miattad, hanem magam miatt..."
az élet ojan minta csokóládé néha édes néha keserű⋆⋆
Szeretlek, nem ismerek vonzóbb férfit nálad, és mindig megnevettetsz... Ennek ellenére mégsem te vagy az igazi.
Vele minden jó veled minden szép óóó bárcsak foghatnám a kezét ♥♥♥Szeretlek♥
♥mar alig várom hogy elhúzzam innen a csíkot♥
Minden nő olyan szép, mint egy földre esett angyal, csak az a baj, hogy némelyik az arcára esik......:DD
Miért?
...
Miért elég egy másodperc, hogy halálosan beleszeress valakibe? <3
És miért kevés egy élet, hogy elfelejtsd örökre? :// </3
nemhiszemel. :(((
Nem érdekel, hogy ki vagy, azt mutasd, hogy mit tudsz. Tudsz-e értékelni, vagy egyáltalán örülni nekem, vagy csak passzolni vagy képes a labdákat, amik csak úgy jönnek, meg aztán mennek. El messzire, mert hosszasan egyikkel sem tudsz játszani. Be tudod-e lopni magad a szívembe, úgy, hogy ott is maradj. Ne csak pár napra, hanem tovább. Mert persze egy pillanatra mindenki tud varázsolni. Na jó, akár még két napra is. De a varázslatot fenntartani, na az az igazi művészet.