I like you! Like everything!

Van aki próbál felnőni,én próbálok gyerek maradni! ☺

Ezt összesen már 322 alkalommal látták. (Ezen a héten: 41, a mai nap: 41) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Egy félénkebb férfi elmegy egy bárba, és ott kiszúr egy gyönyörű nőt.
(Őzbőr kabát, finom, intelligens arc, súlyos, kerek mellek, vékony derék, káprázatos lábak, vállig érő mézszőke haj, igéző zöld szemek.)
Miután hosszan gyüjtögeti a bátorságot, végül odasomfordál, és habozva megkérdezi:
- Hmmm, nem bánná, ha beszélgetnénk egy kicsit??
Mire a nő, teljes hangerővel:
- NEM AKAROK VELED B@SZNI! KOPJ LE!!
Természetesen mindenki rájuk bámul, a fickó szörnyű zavarban visszasündörög a bárpulthoz.
Eltelik néhány perc, amikor a nő föláll, és odamegy hozzá. Rámosolyog, és így szól:
- Sajnálom, ami az előbb történt. Bocsásson meg, kérem! Én egy pszichológus vagyok, és azt tanulmányozom, hogy az emberek hogyan viselkednek zavarbaejtő helyzetekben!?
Mire a férfi felordít torkaszakadtából:
- ÖTSZÁZ DOLLÁRT EGY SZOPÁSÉRT TE RIBANC?!
siska, jön a tré !
Egyszer 1 lánynak nagyon tetszett 1 fiú.MSN-en már sokat beszéltek és a fiú mindig mondta a lánynak,hogy menjen oda hozzá,de a lány nem mert.Félt.Félt attól,hogy mit szól majd a fiú.Egyszer leült a egy padra,ami szembe volt azzal ahol a fiú volt.Nézte az embereket,a fákat,a madarakat és a fiút.Arra lett figyelmes,hogy a fiú és az egyik haverja megindul felé.A szíve hevesen kezdett verni és arra gondolt,hogy hozzá jönnek,ezért elkezdett beszélgetni az egyik,éppen arra járó ismerősével.Miután elment a 2 fiú oda ment hozzá.Beszélgettek.Nem sokat,de beszélgettek.A lány iszonyúan boldog volt és várta hogy a következő nap is eljöjjön.Azóta már barátok lettek a fiúval és talán már több is van,mint barátság...
Csodák igenis léteznek,csak hinni kell bennük.♥♀+♂☻
Ki nem volt szomorú úgy szívből igazán nem tudja mi a boldogság kit bánat sose ért ki rosszat alig élt jó sorsát az olyan mért venné komolyan ?(♫Szenes Iván♫)
Egyszer volt Budán kutyából szalonna.
olyan sok emlék wan kettőnkről.:)amiket nem akarok elfelejteni. azok voltak életem legszebb percei,órái.^^
Eggyes emberek nem véletlenül lépnek be az életünkbe.! ennek oka wan.:$<3
Nincs 15 centis tűsarkú cipőm. Miért? Mert járni nem tudnék benne.. Nincs befestve platinaszőkére a hajam, nincs minden héten más árnyalata sem... Nem volt eddig 20 pasim, nem smároltam minden második szembejövő emberrel az utcán... Nem szerepel a hétvégi programjaim között hogy a sárga földig leigyam magam aztán részegen pózoljak mindenkivel... Nem járok minden péntek, szombat és vasárnap különböző szórakozóhelyekre, ez nem az én stílusom, még sem jött még el a világvége ;) ... Nem ismerem a fél várost, nincsen egymillió spanom, vagy úgynevezett barátom, akik mellesleg hetente hátba szúrnak, aztán a nagyközönség előtt,facebookon békülünk ki. Vannak barátaim, akikben megbízok, és nem azon gondolkozok,hogy mikor kotyogják ki a titkaimat amiket rájuk bíztam. Ilyen a rendes Élet !
≈szeretem ha szeretnek♥♥♥
Ha azt tartod, elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni. Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön. Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél. Mert odakinn a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdődik.
A FASZ a [F]agyasztott [A]szalt [Sz]ilva rövidítése.