I like you! Like everything!

Van aki próbál felnőni,én próbálok gyerek maradni! ☺

Ezt összesen már 298 alkalommal látták. (Ezen a héten: 17, a mai nap: 17) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
alien üzenete:
most ezt halgatom:
alien üzenete:
Hilti feat. Black and Decker - When steel meets with concrete
noname üzenete:
ezmi?
alien üzenete:
industrial techno
noname üzenete:
you tubeon fent van?
alien üzenete:
nem hinném
noname üzenete:
torrentröl van?
alien üzenete:
bazmeg fúrják a szomszédban a geci falat
Olyan vagy mint a MÁV.Neki sincs sok problémája, csak a 4 évszak,meg az utasok!:-D By:Camy
Valaki találjon már fel valami antitetszés varázsport! :P:D
Ecca Ecca Eccavúúú♥
"Egy értelmes embernek néha muszáj lerészegednie, ahhoz hogy jól érezze magát
10 dolog, amiben a lányok jobbak a fiúknál ;D1. A szavak emberei
A lányok beszédesebbek, könnyebben kimondják, amit gondolnak. Ezen kívül nem beszélnek csúnyán (remélhetőleg), jobb a nyelvérzékük, mert az agyuk beszédközpontja nagyobb.

2. Szerénység
A lányok nem felvágósak, nem nagyképűek: ez sokkal inkább a fiúk tulajdonsága. Sőt, a lányoknál inkább előfordul az önbizalomhiány, míg a fiúk hajlamosak felülértékelni magukat.

3. Immunrendszer
A lányok szervezete erősebb, ellenállóbb. Az ún. női kromoszóma (az X kromoszóma) tárolja ugyanis az immunrendszer információit. A lányok szervezete pedig több antitestet, a betegségeknek elálló anyagot termel.

4. Illatfelhőben
A lányok szeretnek illatozni, de azt is kedvelik, ha másnak jó illata van. Erre is érzékenyebbek vagyunk a fiúknál. A lányok szaglóérzéke az ösztrogén nevű női nemi hormon miatt fejlettebb a fiúkénál.

5. Simogatás
A lányoknak nagyon fontosak az érintések. Ennek oka is biológia eredetű: a bőrünk vékonyabb, a szervezetünk pedig több oxitocint termel, ami az ún. szerelmi hormon. Ez erősíti a kötődést valaki iránt.

6. Osztott figyelem
Bizony, a lányok tudnak párhuzamosan több dologra koncentrálni, míg a fiúk erre képtelenek. Telefonálni és sminkelni, plusz még tévézni is egyszerre? Ugyan már, ez egyetlen csajnak sem jelenthet gondot!

7. Erős idegrendszer
A lányok testében olyan antistressz hormonok vannak, amelyeknek köszönhetően könnyebben megőrzik a hidegvérüket. A fiúk gyakran a legkisebb stressz hatására is felkapják a vizet, a lányok viszont higgadtak maradnak

8. Türelem rózsát terem
A lányok sokkal türelmesebbek: hosszútávon is elviselik a fiúk hisztijeit, morgolódásait. Agyunk ugyanis eleve több boldogsághormont termel, s ezt a szintet egy kis csoki vagy torna csak tovább növeli. A csokival azonban óvatosan!

9. Hatodik érzék
A lányok híresen jók, ha intuícióról van szó. Szavak nélkül megértik a másikat, látják, mikor hogyan kell közeledni valakihez úgy is, hogy egy szót sem váltottak az illetővel. Megérzésből jeles!

10. Fecsegés
Ez csak látszólag rossz tulajdonság. A lányoknak a lelki egyensúly megtartása érdekében nagyon fontos, hogy kibeszéljék magukból a problémákat és a gondolatokat. Mellesleg pedig a legtöbb lánynak állandóan pörög valamin az agya, a fiúk viszont képesek "kikapcsolni"
A srácok azt mondják, hogy ők a természetességre buknak. Aha, akkor miért szaladnak minden szőke p*csa után. Én nem ezeket a lányokat akarom bántani, mert bevallom lánylétemre, hogy szépek. Én is akartam már olyan lenni, mint ők, de egy jó barát mindig lebeszélt róla azzal az indokkal, hogy azért mert mások ezeket szeretik, neked nem kell tucatnak lenned. Szerintük így vagyok saját magam. Fiúk, vegyétek észre ezeket a lányokat is! :))
♥A szeretet és a szerelem két külön fogalom!!!!♥
"Félek hogy egyszer elveszítelek hogy többet már nem lehetek veled.
Félek hogy többet már nem foghatom a két kis kezed
hogy nem mondhatom a szemedbe:Szeretlek Életem!
Félek hogy többet nem bújhatok hozzád hogy esténként rémálmok várnak rám.
Félek hogy nem csókolhatom a szád hogy nem tölthetem veled az éjszakát.
Ígérd meg életem hogy nem hagysz el soha.
hogy nem jutok oda ahol előtted voltam.
Te voltál életem ki kihúzott a mélyből s szárnyalok veled végtelen felhőkön
ígérd meg életem hogy nem hagysz el soha hogy nem jutok oda hol előtted voltam"
Kár,hogy nem tudtam olyan lenni akit szerettél volna.. : (