I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Van aki próbál felnőni,én próbálok gyerek maradni! ☺

Ezt összesen már 412 alkalommal látták. (Ezen a héten: 131, a mai nap: 131) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Király L. Norbinak ma haza kell mennie.
- én csakis személyek miatt szoktam sírni...
- ez nem igaz..akkor is pityeregtél, amikor elromlott a laptopod...
- de csak azért, mert nem beszélhettem eleget a számomra fontos emberekkel...azokkal, akik miatt majd egyszer valószínűleg sírni fogok...
~ by: r. ~
tudom h\' hibáztam,és borzasztóan bánom.... nem akartalak elengedni de meg tettem mert szeretlek!! mikor megírtam az üzenetet a szívem szakadt meg mert én nem akartam h\' elmenj!!! most csak várok...és várok...hátha jön egy üzenet és akárhányszor üzenetet jelez a face remegő kezekkel nyitom meg de nem Te írsz.... :\'( úgy érzem elvesztettelek és reménykedek még h\' vissza húz majd hozzám a szíved,félek h\' nem jössz vissza már!! :\'( pedig.... ha tudnád....mennyire szeretlek..... :\'(( ♥ kérlek titeket segítsetek h\' eljusson hozzá a like oldalam és likeoljátok minél többen!!! :$$ :(( 05.06 _ :\'(
Üdvözlöm Dr. Sebestyén László Nőgyógyász oldalán! 4/2.oldal

A New York Times így kommentálta a születésem hírét:

"Az emberiség történetében még soha nem látott csodának lehettünk szem és fültanúi, amikor is délután 2 óra körül világra jött eme fantasztikus kis csecsemő, akin rögtön látszott, hogy Isteni hatalommal van felruházva! Az Anyakönyvvezető a kis Lacit rögtön Sexistenként regisztrálta a Nagykönyvbe!"

A New York Post később ezt a cikket jelentette meg "Sexisten Life" címmel, amely hihetetlen sikereket aratott Európában, Ázsiában és a Tengerentúlon is:

"A kis Sexisten a Roxfortban kezdte tanulmányait, de a maga kiválóságával, penge eszével, zseniális helyzetfelismerésével, szexuális teljesítményével hamar túlnőtt a többi sárvérű muglin, így Dumbledore és McGalagony professzor átíratta a KOVI nevet viselő, főleg filmezéssel foglalkozó emeltszintű Tudományos Akadémiára! A KOTA-n (Kovi Tudományos Akadémia) olyan csajok dolgozhattak a keze alatt az akkor már serdülő Szexistennek mint Michelle Wild, Sandra Iron, Kelemen Anna, Fresh Viki, stb! De ezt az iskolát is csakhamar túlnőtte így orvosként dolgozott tovább az elhanyagolt lányokon, asszonyokon! Doktorként számos nemzetközi díjat tudhat magáénak, és nagyon keresett lett a nemzetközi gyógyászat terén! Az "Elhanyagolnak? Nem törődnek veled? Nem jutsz el a csúcsra? Leslie doki rá a kúra!" szlogen csakhamar bejárta a világot, és már oly szinten beívódott a szexuális problémákkal küszködő hölgyek elméjébe, hogy a Lányiskolákba, egyetemeken, Lánykoleszokban már külön tantárgyként oktatják Leslie doki munkásságát!"

A cikket követően elsőként Könyvet, mely Danielle Steel munkáját dicséri és azonnal Bestseller lett, majd Filmet is készítettek az isteni Laci életéből Casanova élete avagy Lesli doki a szex terapeuta címmel, ami minden idők jegyeladási rekordját megdöntötte!
Később persze rengeteg változatát megismerhettük még ennek a nagyszerű filmnek, erről a csodálatos, vonzó, sokszínű, férfias, sármos, ámde mégis csendes, szerény visszahúzódó férfiról, akit csak Szexistenként ill. közismertebb nevén: Leslie dokiként ismer a világ!

Leslie doki a rengeteg munkája mellett mindig szívesen áldoz idejéből az elhanyagolt, szexuális problémákkal küzdő, vagy az éppen csak a "Szeretnék eltölteni egy éjszakát ezzel az Isteni férfival" gondolatokkal ébredő hölgyekre! Úgyhogy kedves szűz vagy már beavatott tini lányok, házasságban vagy egyéb kapcsolatban boldogtalanul vagy kielégítetlenül élő szexi hölgyek, elváltak vagy csak éppen kevés idővel rendelkező üzletasszonyok, bátran keressétek ezt az úriembert, aki mindig lelkiismeretesen foglalkozik veletek az ágyban, az autóban, a mosógépen és bármely elképzelhetetlen helyen! Azt még megemlítenénk, hogy Leslie doki egyik kedvelt időtöltése a csinos nők erotikus fotózása, úgyhogy ez ügyben is bátran lehet őt keresni!

Leslie doki szóvivője titokban azt is közölte velünk, hogy két Menyasszony (Kriszti 1995-2001 és Anett 2006-2008) elfogyasztása után, eme nemzetközileg elismert szaktekintély még nem találta meg a nagy Ő-t, úgyhogy kedves hölgyeim szabad a pálya a doktor úr szívéhez!
Hol van az a lány Akit keresek aki után a szívem sóvárog hol vagy kicsim akár hol légy én oda megyek...
...de nem talállak Soha sem foglak meg találni...=(Miért nem talállak meg?
Megdöglött az aranyhalam, pedig már épp kezdte megszokni víz nélkül. §§§♣
"Játékaidat elvehetik,ruháidat,pénzedet is elvehetik,de nincs olyan hatalma a földnek,amelyik elvehetné tőled azt,hogy a pillangónak tarka szárnya van,vagy hogy a rigó fütty olyan az erdön,mintha egy nagy kékvirág nyílna ki benned.Nem veheti el senki tőled azt,hogy a tavaszi szellőnek édes nyirfaillata van,és selymes keze,mint a jó tündéreknek."
Mutasd meg egy lánynak a:
Kedves,aranyos oldaladat-és babának fog becézni aranyosnak fog tartani, de semmi esélyed nem lesz nála.
Menő oldaladat-és bunkónak fog tartani.
Szerencsétlen oldaladat-és maximum kisegít.
Okos oldaladat-strébernek fog tartani.
Vicces oldaladat-és hülyének fog tartani.
Önmagadat-és vagy szeret vagy nem, ha nem akkor megváltozni nemigen érdemes. De ha igen...
♥!
Trükkös az élet az ember mindig tervez, a sor meg csak mosolyog és megad vagy elvesz...:)
☆Most ez kinek szólt?☆