I like you! Like everything!

Van aki próbál felnőni,én próbálok gyerek maradni! ☺

Ezt összesen már 368 alkalommal látták. (Ezen a héten: 87, a mai nap: 87) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Bírom, hogy mindenkiben csak Karácsonykor jön elő a nagy szeretet...
Szeretlek,Imádlak..az ablakon meg kiváglak;D♥
*5 perc késés után: ajj holvanmár?! *15perc késés után: nahjolvan felhívom h holvanmár.. *20perc késés után: jócső
Az életünk egy furcsa kis mese, szeszélyes játék, bús színész dolog, minden egy szürke váz körül forog, fénnyel cifrázva, könnyel is tele... Az életünk egy furcsa kis mese.
Én mindennél jobban szerettelek, de te eldobtál magadtól, mint egy darab faágat. Nem kellettem neked, és ez piszkosul fáj. Több hónapon keresztül becsaptál, a szemembe hazudtál, és még van annyi bőr a képeden, hogy elkezdj velem dumálgatni. A lelkembe gázoltál, és ebben a pillanatban úgy érzem, hogy eljött számomra a világvége, hogy nincs értelme tovább élni, és hogy egyedül vagyok ebben a nagyvilágban. Borzalmasan fájdalmas. De tudom, hogy mindezek után, amit tettél velem, bármit megtennék azért, hogy szeress engem, és hogy én még mindig csak is téged imádlak.
A nők: sokkal okosabbak mint gondolnánk,de koránt sem olyan okosak,mint azt ők gondolják.
Krisztián és Juliána két éve voltak egy pár, soha nem gondolták volna, hogy egyszer különválnak. De egy nap ez történt: Juliána a barátnőjéhez akart menni a rollerével, majd hirtelen egy autó elütötte út közben. Azonnal kórházba került... kómában feküdt. A barátja ahogy értesült róla sokkot kapott és azonnal sietett hozzá a kórházba... Hetek teltek el és minden egyes nap bement hozzá a kórházba. Vigaszt keresve gyakran elment Juliána barátnőjéhez. Juliána barátnője és Krisztián egymásba szerettek és Krisztián hozzá költözött. Nem ment be többet Juliánához. Egy hónappal később, Krisztián teljesen elfelejtette Juliánát. De Juliána felébredt a kómából... Pár hét múlva csodálkozott, hogy Krisztián nem látogatja őt. Mikor kiengedték, hazament és gondolta meglepi Krisztiánt. De ő nem volt otthon, ezért elment a barátnőjéhez, gondolván ő majd többet tud. Juliána az ajtóban állt és az ő Krisztiánja nyitott ajtót, rémülten nézett rá. Juliána átölelte, de valami más volt... Azt kérdezte: Mi az? Majd a lakásból valaki azt kérdezte, hogy Ki az kincsem? Juliána az arcához szorította a kezeit és sírva elszaladt... Krisztián szakított Juliána barátnőjével mert ez hiba volt. Elment Juliánához, mert gondolta otthon fog aludni. De nem volt ott... bement a fürdőszobába, hogy felfrissítse magát, Juliána a földön feküdt holtan és mindenütt vér volt. Ahogy meglátta, sírva fakadt... Krisztián látta Julána kezében a kést amivel ezt tette és a kezébe vette... majd lefeküdt Juliána mellé és a karjaiba vette. Szíven szúrta magát és meghalt.

Igaz történet.
tudom hogy az várod hogy elmondjam ki tetszik... de ha azt mondom Te... kitudja elvesztelek-e... hogy viszonzod-e.... hogy hülyének nézel-e... hogy mit gondolsz rólam.. hogy kínos lenne-e a közeledben.. minden megváltozna és minden úgy van jól ahogy most van. : D de ha te mondanál ilyet nekem nem biztos h nem viszonoznám. :$$
Meg kéne tanulni a fiúnak udvarolni és nem több nőt egyszere oltoatni.⊕
Néha tudod, hogy szakítanod kéne vele, mert a szíved és mások is mondják...azt is tudod hogy így boldogabb lennél.. de még se tudod megtenni miwel Nagyoon Szereted... azok ellenére hogy miket csinál... ://♥