I like you! Like everything!

Már Kísérletezünk Azzal, Hogy a Facebookon Palacsintát Is Lehessen Küldeni!

Ezt összesen már 260 alkalommal látták. (Ezen a héten: 32, a mai nap: 32) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Ezt nem hiszem el... Végre vége van az X-faktornak is és a Megasztárnak is. Most elindítják a Csillag születiket meg még plusszba megy a Való Világ. Csupán annyi a problémám, hogy én már nagyon unom, hogy mindenhonnan csak ezek a műsorok folynak, és ha nem tudod hogy kik benne az aktuális szereplők, és mi történt velük, akkor már nem is vagy ember.
-.-" Hogy mindenki a tévé előtt tesped és csak ez a téma. Herótom van tőle komolyan.
nem vagyok kövér, csak kissé husos! ;))
Két baba beszélget:
-Szia.Te fiú vagy vagy lány?
-Fiú.
-Honnan tudod?
-Ha kimegy a nővér megmutatom..
Kimegy a nővér ...a kisbaba lerántja magáról a takarót.
-Látod?? Kék a zoknim..
:D:D
VV Szandika: segget csinálok a számból....
/mert eddig CSAK seggnek nézett ki... nade most már hivatalosan is az/
;)
A legnehezebb dolog a világon:vérző szívvel belemosolyogni a feléd rohanó élet nevű vonat képébe.
Lájkolnám a lájkod :)♥♥♥♥♥♥♥
Csupán egy kérésem volt eddig az élettől: az hogy érezze Ő is irántam azt,amit én érzek iránta.Kezdett megvalósulni..De még most sem tudom valóra vált-e a kívánságom..Azt hiszem holnap elmondom neki mit érzek,és hogy mit gondolok arról amit rólam mondott!:):S Szeretlek (néha sajnos)<3♥♥
Már sosem EN és TE,mindorokké MI KETTEN!!!!
Ha elhagy valaki a szeretteid közül, lehet, hogy az arcát idővel elfelejted, de a hangja örökké veled marad. A hangja mindig ott lesz a fejedben.
Üzenem azoknak a seggarcoknak akik folyton a 12-15 éves tiniket osztják, hogy bekaphatják;) Képzeljétek, én is 13 éves lány vagyok és mégis tudok helyesen írni, 4,3 az átlagom, alig sminkelem magam, mégis vannak barátaim akikre számíthatok mindenben..Igen, van pasim is, és lehet meglepő amit mondok de több mint 1 éve együtt vagyunk és még nem csaltam meg.: O Csak itt az az egy probléma van hogy mindenki a kis díszpicsákat veszi észre..Pedig ha körbe néznétek látnátok hogy átlagos csajokból több van mint r*bancokból, de mindenki az ő seggüket nyalja.. A fiúknak is általában a díszpicsák kellenek, akiknek póthajuk van, 5 kiló sminket raknak magukra, tömik a mellüket, és úgy öltözködnek minden nap mintha egy buliba készülnének..(TISZTELET A KIVÉTELNEK)