I like you! Like everything!

Már Kísérletezünk Azzal, Hogy a Facebookon Palacsintát Is Lehessen Küldeni!

Ezt összesen már 344 alkalommal látták. (Ezen a héten: 116, a mai nap: 116) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
<[HUN]Khargot> isteni ez a reggel, elaludtam mert túl sokáig tanultam arra a vizsgára amit épp most késtem le
Remélem fiúk, nem a Való Világos csajok után vonjátok le a következtetéseket a női nemről.. nagyon remélem...
Mondj valamit az életről...Az élet szar de szar jó mert lehet kenni...☺
Azt mondják, hogy szinglinek lenni rossz dolog, de az igazság az, hogy sokan azért választják inkább az egyedüllétet mert belefáradtak abba, hogy ők mindent beleadnak a kapcsolatba, és később mégis egyedül végzik..
☼Örökké akarok szeretni mint az állatok.
Hagyd a nyálas zenét, nem kell a kamu cucc, ha „jobb” csajt látsz nálam, máris utána futsz. Lassan szerelmet vallasz egy facebook-os fotónak, és teszed a jó fiút sok műmellű lotyónak. Hát hajrá! Akkor bazd őket sorjában, nem így ismertelek, de tévedtem korábban. Már van mit meglátnom, a köd szertefoszlott, fentről valaki nekem végre új lapokat osztott. Ne mondd, hogy szeretsz, hidd el, nem érdekel! Másnap úgyis az egyik ribancod térdepel előtted. „Nem kell más”? ezt már ellőtted… Előbb tedd szívedre a kezed, hm… milyen csönd lett… Hát ennyi, most már lehet tovább menni, lehet más csajt szeretni és majd én fogok nevetni, mikor váratlanul felhívod és ő válaszul éppen, a telefonba nyög neked egy szeretkezés hevében…♀←→♂‾-‾ Unatkoztam :D
Nem érdekel a jelenlegi divat, nem érdekelnek a "tinisztár" Justin Bieber klónok, és a korcs "emo " pajtásaik, az sem érdekel, ha az Én stílusomat már lassan senki sem ismeri el. Engem az érdekel, hogy egyedi maradjak, és azt képviseljem, amit saját magamnak kialakítottam, és ettől ne szakadjak el, SOHA. Te is "ebben a cipőben jársz"? Szánakozva nézed, hogy idióta tinilányok ezrei ezekért a hormonzavaros egyenfiúkért vannak megőrülve, de Téged ez hidegen hagy, és sokkal többre tartod magadat? Akkor mire vársz? Lájkolj!
A szerelem a legjobb egyben a legfájdalmasabb érzés is tud lenni...Mikor valakivel,akit teljes szívedből szeretsz összejössz,úgy érzed,mintha angyalok közt lebegnél...és mikor összetöri a szíved összeroppantsz,semmihez sincs kedved...♥
Ne haragudj.Sajnálom.De te teszel úgy mintha soha sem ismertél volna.
Ha valaki azt mondja neked,hogy "ez a vonat elment"-csak gondolj arra,hogy még rengeteg közlekedési eszköz van,amivel célba érhetsz!