I like you! Like everything!

Már Kísérletezünk Azzal, Hogy a Facebookon Palacsintát Is Lehessen Küldeni!

Ezt összesen már 313 alkalommal látták. (Ezen a héten: 85, a mai nap: 85) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Mikor vele vagyok, minden megszűnik létezni...nem számít már se az eső, se a hideg, se a hó, se semmi.. csak ő..a hajam tönkrement, nagyjából úgy nézek ki mint egy oroszlán, a ruhám vizes, és úgy nézek ki mint egy k*rva az elkenődött sminkemmel..ő mégis odajön megölel és azt mondja, hogy szeretlek és hogy szép vagyok..és akkor már boldogabb nem is lehetnék..
Mintha az egész életem idevezetett volna, ide hozzád. Szeretlek. Annyira szeretlek.♥ PearlHarbor
-Szia, cica Laci vagyok.! (H)
-Én meg Péter. :$
Valóvilág!
JERZSY GYŐZZÖN
Gyerekek játszanak a játszótéren. Egy lány és egy fiú. A lány odamegy az anyukájához:
- Anyu, hogy hívják azt ami nekem nincs de Petinek van?
- Fütyülő.
Két perccel később.
- De hát nem is fütyül!
Falusi lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a vőlegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendőrségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket, a rendőrök megkezdik a vendégsereg kihallgatását. Először azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor.
- Na, mondja el, mi történt! - mondja a rendőr.
- Én azt nem tudom, kérem! - mondja a vendég. - Menyasszonytánc volt, éppen a menyasszonnyal táncoltam, amikor a vőlegény hirtelen felugrott a székéből, és minden ok nélkül az ara lába közé rúgott!
- Húú, az biztos, nagyon fájdalmas volt! - szisszen fel a rendőr.
- Azt elhiheti! Három ujjam is eltört!
Aki korán kel, az igen.
az úgy jól esett hogy eddig mindig írtál chaten meg minden..és most látom h kapcsolatban vagy egy csajjal..-.-""" ne félj csak ..fogszt te még az én utcámba jönni..; ) csak akkor te ahogy jössz az utcába..onnét úgy mehetsz is..;)
Ülök a buszon reggel hatkor csend van a fél busz alszik haver fülessel hallgatja a zenét feláll egy bácsi lesz egy szabad hely, belül meg egy kislány ült, haver odamegy hozzá csendben és ráordít hogy FOGLALT???!!! :DDD Lájk ha te is kiabálsz fülessel :D
Egyszer azt mondtad:"nem akarok tőled semmit".Azóta nem kereslek...csak messziről szeretlek...rendületlenül.....