I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Már Kísérletezünk Azzal, Hogy a Facebookon Palacsintát Is Lehessen Küldeni!

Ezt összesen már 354 alkalommal látták. (Ezen a héten: 126, a mai nap: 126) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:
álmában, csendesen, gondtalanul,
nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai.

Panky♥
Hull a hó és hózik-zik-zik, ha Martin Kleemann szaxizik-zik-zik, engem a hideg jól kirázik-zik-zik...
- Hiányzol - mondom.
- Hiányzom? De hát itt vagyok melletted.
- Ez a legrosszabb. Amikor úgy hiányzik valaki, hogy közben ott van melletted.
✈VDFCE✈
Megszakad a szívem♥ha nem vagy velem♥
LÁJK HA TE IS ÍGY ÉRZEL A KEDVESEDDEL KAPCSOLATBA!!!!!!!!!!!!!!
Mikor boldog szarik a fejemre. Mikor vmi gondja van, úgy érzi hibázott, és egyedül érzi magát olyankor mindig meg talál hogy kibeszélhesse magát. Én meg mindig meghallgattam, ha tudtam adtam tanácsot, segitettem, éreztettem vele hogy nincs egyedül ezzel is bizonyitva azt hogy mennyire fontos nekem. És ő ezt úgy hálálta meg hogy kibeszélt, elhordott mindenféle rossznak, csak negativumot mondott, ergo ha rólam volt szó mindig csak a szar hagyta el a száját. Így még is mit vár? Kibeszél a hátam mögött leszarja a fejem, de ha baja van akkor legyek neki ott támasznak mer az állitólagos legjobb barátnői szarnak a fejére? Hát utoljára rugott belém több esélyt nem adok rá. Többé hallani sem akarok rólad..:/ ez a hála ha vkivel akkor is jó vagy ha úgy dobott el mint egy rongyot. Majd évek múltán mikor már esetleg éretebben gondolkodsz azért majd gondold át hogy emberségből hányasra vizsgáztál...mert az én szememben számtalanszor megbuktál.
‎5 szabály, amit sose feledj:

1. A pénz nem boldogít, de kényelmesebb egy Audiban sírni, mint egy biciklin
2. Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét...
3. Segíts a bajba jutottakon és emlékezni fognak rád, mikor megint bajba kerülnek.
4. Sok ember csak azért él még mindig, mert törvénybe ütköző lelőni őket.
5. Az alkohol nem megoldás, de a tej sem az! ;D =)
A sóban kell valami szentnek lennie. Könnyeinkben is, és a tengerben is jelen van.
Kahlil Gibran - Bolond / Homok és tajték
Remélem most boldog vagy⋆
♥ Ha szerettél volna oly annyira mint én , akkor már mikor beszéltunk telefonon mondtad volna és nem hagytál volna szenvedni,és én ott kiontottem lelkemet neked legalább mondtad volna hogy van más, és nem adsz nekem csak egy pici remélyt is....én biztosan olyan gyorsan nem felejtelek mivel még most is annak elenére amit teganp kaptam Toled szeretlek.,hát ez van☆→⋆
Képzeld el, ahogy bizonytalanul sétálsz fel a lépcsőn a metrótól, hogy ugyan jó helyen jöttél-e fel, aztán meglátod az utcákat, a felhőkarcolókat, a rohanó embereket, valamit, amit eddig csak képen vagy filmekben láttál, és annyira elveszi az eszedet, hogy csak állsz, forogsz körbe-körbe, és tátott szájjal bámulsz, hiszen tényleg létezik, miközben hevesebben ver a szíved, mint valaha.. Nos, engem annyira sokkolt a látvány – jó értelemben -, hogy utána teljesen rossz irányba indultam el, míg végül eltévedtem.