I like you! Like everything!

Már Kísérletezünk Azzal, Hogy a Facebookon Palacsintát Is Lehessen Küldeni!

Ezt összesen már 312 alkalommal látták. (Ezen a héten: 84, a mai nap: 84) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
13 éves vagyok.Itt a szilveszter.Egy kicsit se gondoltam arra, h inni fogok.Minek? H annyira belegyek rúgva, h három napot kéne aludnom h kijöjjek belőle.?Maradok a gyerekpezsgőnél.!Cigizni se fogok, vizipipázni se.Minek.?
13 éves vagyok, és büszke vagyok magamra amiért NEM vagyok ezeknek a káros szenvedélyeknek a meg szállotja.! :)

Még jo bazdm*g ez a normális alapvető h ennyi idősen nem csinálod-.-
Egy szőke naplója Szeptember 1. Most naplót írok. Szerettem volna ideírni, hogy mikor kezdtem bele, de hiába kérdeztem már reggel óta az emberektol, hogy hány óra van, mindig mindenki mást mondott! Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy a sárga színu kör nemrég lement és felment az ezüst színu. Szeptember 2. Bár hétfo van, jól telt a napom. Egész reggel egy jó viccen röhögtem. A Béla mesélte pénteken. Kicsit fáradt voltam, mert tegnap videót néztünk. Már eleve késon kezdtünk bele, mert tök sokáig tarott összeszedni 19 embert, mert a filmre rá volt írva, hogy 18 alatt nem ajánlott. Szeptember 4. Ma vezetni tanultam. Amikor beültem az autóba nagyon ideges lettem, mivel ott három pedál volt, nekem meg csak két lábam van. Ma kiderült, hogy terhes vagyok. Ikreket várok. Ezt onnan tudom, hogy vettem két terhességi tesztet és mind a ketto pozitív lett. Nem is olyan gáz a terhességi teszt, azt hittem nehezebb kérdések lesznek. Szeptember 11. Ma a férjem otthon hagyta a mobilját. Felhívtam ot, de csak a hangposta jelentkezett. Hagytam neki üzenetet, hogy jöjjön haza a mobiljáért. A mai nap csupa bosszúság ért. Egyrészt 3 órát várakoztam a mozgólépcson, mert áramszünet volt a plázában. Aztán amikor a fonök hívott, nem tudtam bemenni. Ugyanis ki volt írva az ajtóra, hogy ,,HÚZNI". Én mondtam is,hogy ,,húúú", de az ajtó nem nyílt ki. Szeptember 25. Ma kaptam ajándékba két vasgolyót,de az egyik elveszett, a másikat elrontottam. Sajnos a kifestomet már kifestettem, de a férjem adott egy lapot, aminek a két oldalára rá vol írva, hogy ,,FORDÍTS". Ezzel elment a délután. Szeptember 30. Ma akartam venni egy miniszoknyát, de az eladó közölte, hogy az egy öv. Megkérdezte az egyik ismerosöm, hogy: - Mennyi az évi fizetése? - Sajnos,nem ismerek semmilyen Évit.
LIKE
vagy
LÁJK
Pikáááá-Kpikááá-CHÚÚÚÚ *-* ♥
Senki se hibátlan, belőlem pl. hiányoznak a hibák :DD
szánalmas amikor valaki úgy csinál,mintha nagy bulizós lenne,ami neki a korzón való piálást jelenti:D(Y)
7milliárd lájk a világuralomért
Az élet egy nagy szaros torta mindennap☼ egy jó nagy harapás..........
Szemembe nézel,szívembe látsz,ha szerelmet kérsz ott mindig találsz.Ha mindenki elhagy és senki nem szeret,ne félj én mindig itt leszek veled!by:d3sk3
Ő nem tudta elfogadni, hogy vége

Kést ragadott és tett valamit végre.

Lassan végighúzta csuklóján a kést,

S várta míg előbugyog a vér.Leült és nézte ahogy csorog

S elgondolkozott...

Vajon miért ragadott kést,

És vágta fel ereit?Lassan elkezdett szédülni

Már-már alig tudott ülni.

Ledőlt a székről kínjában

Forgott a világ minden irányban.Körülötte már minden véres,

Könnyezett, s elszállt belőle az élet...

Suttogott valamit mielőtt elment:

?Drágám, én téged nagyon szeretlek!?