I like you! Like everything!

Már Kísérletezünk Azzal, Hogy a Facebookon Palacsintát Is Lehessen Küldeni!

Ezt összesen már 322 alkalommal látták. (Ezen a héten: 94, a mai nap: 94) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Rövidlátó tanárnö már nagyon ideges....Te ott hátul mikor volt a honfoglalás......Mit tudom én.... ímikor volt a tatárjárás .... tudja a franc....Ezt tegnap vettük -te hol voltál akkor?... A kocsmában a haverokkal .....Mégis mit képzelsz kivagy te?......Én vagyok a vizvezeték szerelö és csinálom a radiátort
Mek a buszon.... végállomáshoz közeledünk.... egy szőke csaj szól hogy nyomjam meg a jelző gombot... :DD na ez már fájt :)
SZILVESZTER

8 évesen: mamánál alszok, már korán lefekszek
10 évesen: szüleimmel megyünk a barátokhoz, már nagy vagyok, nem kell aludnom
12 évesen: haverokkal megyünk bulizni, egy picit megkóstoljuk az alkoholt.
14+: Haverokkal jól beba*zunk...
Idézet Karl Marxtól:

"A tőkések a munkásosztályt egyre több és több drága áru, épület, és technika megvásárlására fogják buzdítani. Ezzel együtt arra ösztönözve őket, hogy egyre több drága hitelt vegyenek fel mindaddig, amíg a hitelek visszafizethetetlenekké válnak.
A bedőlt hitelek csődbe juttatják a bankokat, amelyeket emiatt államosítani fognak, és mindez végeredményben a kommunizmus megszületéséhez vezet."

Karl Marx, 1867

Na, akkor félig megvolnánk!
A holnapi lagzi előtt a mennyasszony és a szülei Az örömapa és az örömanya elmennek a menyasszonyi ruháért igy a vőlegény ott marad a menyasszonyáéknál.Azt gondolta hogy egyedül van,amikor egyszercsak meghalja lépcső tetejéről leszól a menyasszonyának a csodaszép huga,aki arra buzdítja hogy mennyen fel vele a hálószobába.Fel is mennek és akkor a „sógornő” jelölt ledobta a ruháit és mondta a vőlegénynek hogy ez az ő nászajándéka.Erre a vőlegény egyszer csak megfordult ki szaladt a szobából aztán le a lépcsőn át a nappalin,majd nyitja a bejárati ajtót és akkor egyszer csak azt látja ,hogy ott ál kint az öröm apa az örömanya és a mennyasszony.Mindenki tapsolja és éjjenzi a vőlegényt hogy milyen őszinte és hűséges.

Mi ebből a tanulság ?????!!!!!

A GUMIT MINDIG HAGYD AZ AUTÓBAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peter Griffin ♥♥♥♥
Nincs árulkodóbb jele egy tönkrement kapcsolatnak, mint a tisztelet hiánya.
valószínű...♥
"Eszes lény az ember, tehát mérlegel: tegye, ne tegye. S közben kuncog benne a lélek: Csak töprengj, okoskodj - dönteni úgyis én fogok, sőt már döntöttem is, ha te még nem is értesültél róla."☻
Van egy lány akitől szebb lett számomra a világ ha rám mosolyog eltünik a tél ha a szemembe néz boldogság tölt el ha megszólít ugyérzem megnyugodtam s nemkell törődnöm a világ bajaival Lájkold ha éreztél igy valaki iránt valah:)