I like you! Like everything!

Már Kísérletezünk Azzal, Hogy a Facebookon Palacsintát Is Lehessen Küldeni!

Ezt összesen már 346 alkalommal látták. (Ezen a héten: 118, a mai nap: 118) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
A katolikus pap és a rabbi karamboloznak. Mindkét kocsi totálkáros
lesz.
Kiszállnak és megszólal a rabbi:
- Kedves paptársam. Az valóban Isten csodája, hogy épek maradtunk, erre
inni kell.
Ezzel benyúl a zsebébe, előveszi a szilvapálinkás üveget és átnyújtja
a katolikus papnak. Az meghúzza, visszadja, a rabbi pedig elteszi a
zsebébe.
- Maga nem iszik? - kérdi a pap.
- Én megvárom a rendőrséget ! XDXDXDXD
A keresztény zene jobb mint a világi zene.
A üzenete:
*mennyire kapna el a röhögőgörcs ha ******* holnap kivasalt hajjal menne veledszembe ? XDDDDDDDDDD
B üzenete:
*XDDDDnemtom
*az attolfügg h áll neki
*mmint a haja
*XDDDD
A üzenete:
*ezt
*bebuktad
* ::::::::::::::: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
B üzenete:
*mert?
*XDDDDDDDDDD
A üzenete:
*még kérdezed? XDDDDDDDDDDD
B üzenete:
*jó kicsit sültem XDDDDDDDDDDDDDDDD
Egy lány egyszer összevesztett a legjobb barátnőjével. Soha többé nem békültek ki. A lány kis idő múlva összebarátkozott a volt barátnője legnagyobb ellenségével, aki egy fiú volt. Pár hét múlva a fiú és a lány járni kezdtek,de a fiú nem foglalkozott a lánnyal. Mivel a fiú régen szerelmes volt a lány barátnőjébe- akivel összevesztek, de a fiú tagadta hogy még mindig szereti- a lány hamar rájött, hogy ő csak azért kell a fiúnak hogy megszerezze a lány volt barátnőjét.
Már pár hete jártak, de a tanítás utolsónapján, a suliba a fiú nem a lányhoz, hanem a lány volt barátnőjéhez ült, és egész nap vele volt. A lánynak ez nagyon fájt, mert ezen az egy napon többet volt a lány volt barátnőjével mint a lánnyal 3 héten keresztűl. Ráadásul délután egy szó nélkül a fiú lelépett a lány volt barátnőjével.
A lány dühös volt és szomorú. Legszivesebben széttört volna mindent ami az utjába került, de csak felvonult a szobájába és egy párnával a feje alatt sírt.
Pár perc múlva jött egy sms a volt barátnőjétől, és ez állt benne: "Képzeld! Kibékültem azzal a fiúval aki régen az ellenségem volt, és most nagyon jó barátok vagyunk!"
A lánynak majd megszakadt a szíve. De gyorsan összeszedte magát....felállt, és levette a polcról azt a dobozt amit a fiútól kapott, és elment a fiúhoz. Becsöngetett...a fiú ajtót nyitott, és így fogadta a lányt: " Te meg mit keresel itt?" A lány ezt válaszolta: " Csak elhoztam azt ami az új barátnődé!"-és földhöz vágta a porcelán dobozt.-"Ezt a dobozt úgy törtem össze ahogyan te az én szívemet." A lány sarkon fordult, és elment.
Vége lett a nyáriszünetnek, újra kezdődött az iskola. A fiú és a lány volt barátnője megint összevesztek-azt senki se tudja hogy miért. A fiú újra bepróbálkozott a lánynál. Könyörgött,térdenállt... A lány egy idő után megunta, és pofon vágta a fiút, a pofonhoz meg csak annyit fűzött: "Kérlek hagyj békén! Felejtsük el egymást! Menj ahova akarsz!Csinálj azt amit akarsz,csak engem hagyj békén!"-és a lány elfutott. A fiú felállt, és utána órdított: "De miért?" A lány megállt, megfordúlt, visszasétált és könnyes szemekkel, halkan ezt mondta: "Mert nem becsültél meg.Mert csak egy kellék voltam a számodra.Mert engem nem érdekelt, hogy hogy nézel ki. De téged csak az érdekel hogy a lány akivel jársz az hogy néz ki, és a csinibabát választottad helyettem. Csak ezért." A lány ismét mefordult és ott hagyta a fiút.
A fiú rájött hogy hibát követett el, de már késő volt mert a lány soha többé nem bocsájtott meg neki.
♥Szeretlek ,Szeretlek,Szeretlek♥De elmondanom nem lehet ♥♥♥♥♥♥^^
Ha lenne három kívánságom azt kívánnám:várjuk csak először is megbeszélhetnénk hogy mi a franncról bezsélek én? nincs olyan h, ha lenne hiszen nem lehet! Nem kell álomvilágban éllni,ott volt a gyermekkorunk erre akkor éltünk abban azt kívántuk amit akartunk csak sosem teljesült!
...mert én bolond akarok maradni,és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodom,nem pedig úgy... ahogy mások elvárják..
Most fogok cselekedni. Egyedül a cselekvés a gyújtós,amely eleven erővé lobbanthatja az álmaimat,terveimet és céljaimat.A félelem legyőzéséhez mindig habozás nélkül kell cselekedni.Valóban meglehet,hogy cselekedeteimmel nem szakajtom le a boldogság gyümölcsét,cselekvés nélkül azonban minden gyümölcs a venyigén fog elfonnyadni.A HOLNAP az a nap,amellyet a lusták tartanak fenn maguknak a munkára.
- Rád gondolok! Hiányzol! :(
- Te is Drágám! Merre vagy? :o
- Paprika pálinkát fosok a retyón itthon.. :S
- Kurva romantikus tudsz lenni.. -.-
- Akkor paprika pálinkát fosok a naplementében.. ☻
"Mert mi fontos? Az élet. Más semmi, csak az az
egy. Az élet: a nyugodt és megelégedett élet,
melyben az ember békét köt önmagával és a
világgal, és nem vágyik sehova és semmire, még
arra sem, hogy teljék az idő. Ezt talán
boldogságnak lehetne nevezni, pedig nem az. A
boldogság már nyugtalanító és aggodalmat ébreszt.
Félelmet, hogy egyszer véget ér. A nyugalom az
maga a végtelenség, bölcs, szelíd, emberséges
élet: úgy folyik, hogyha közben véget érne, nem is
venné talán észre az ember."