I like you! Like everything!

Már Kísérletezünk Azzal, Hogy a Facebookon Palacsintát Is Lehessen Küldeni!

Ezt összesen már 294 alkalommal látták. (Ezen a héten: 66, a mai nap: 66) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Ma hajvasalás közbe arra jöttem rá hogy :
A szerelem olyan mint egy hajvasaló...forró és éget...de aztán szép lassan kihűl... :O :]
[Nikii]
♥^^
Miért van az hogy???
Reggel fölkelünk mint gyerekek,apu várj egy picit csak megnézem facebook-omat!
Hazamegyek leülünk facebook-ozni.
Lecó irása közben is facebook.
Este is facebook.
Anyu egy perc és lefekszem 1 óra mulva:hagyd abba a facebook-ozást!!
És ez mindennap igymegy.... szeretlek FÉSZBÚK♥
Hol vannak azok a szép napok, amikor nem a gép előtt ücsörögtünk hanem lementünk valahova és játszottunk. Amikor a barátok még igazi barátok voltak. Nem vertek át minket. Nem beszéltünk csúnyán egymással. Röhögtünk, szórakoztunk együtt. Hiányzol régi szép idő ♥♥♥
Mindig akkor jövünk rá, hogy mi a legfontosabb számunkra, mikor már elveszítettük.
Mondom hogy csak valaki kérdezte!!! Arra válaszoltam gyökér ember!!! Ki vagy te hogy ennyire a feljelentés meg bűncselekmény valami nyomozó??? Sztem te félsz itt egyedül!!! Megáll az ember esze!! Ennyi hülye embert :S
Hogy hívják a Csíkos Lovat????


CsikLó!
Rájöttem nem az a boldogság ha szeretek, hanem az ha viszont szeretnek.
Nem értékelted a szerelmem, nem vettél semmibe, pedig jó voltam hozzád, mindent megtettem érted és sokszor megbocsátottam, mert szerelmes voltam. Mit kaptam? Semmit! Egy egy röpke kis órákat az életedből. Nekem nem ez kell, már én is tudom. A szerelem kellett volna, amit nem adtál...amit szégyeltél...amit ellöktél magadtól.
Rájössz majd ha késő lesz:- igen, igaza volt...elveszítettem, én marha. :( Nem adtam semmit pedig adhattam volna, nem tettem semmit pedig tehettem volna, nem mondtam ki szeretlek pedig kimondhattam volna, nem vállaltam a szerelmet pedig vállalhattam volna, nem vigyáztam rá, pedig vigyázhattam volna. Már más karja öleli át, most én szenvedek. :(
-Szeretsz még? -Hát persze! -Akkor miért vágysz más lányra is? -.....................................(Erre a kérdésre általában nem tudnak válaszolni a fiúk.)
Kikre gondolsz?
EZ VAGYOK ÉN.Vegyesen mutatom mindkét arcomat..a jót és a rosszat..a boldogat és a szomorút..a meggyötört elesettet..
és a magabiztos elpusztíthatatlant..nem könnyű így élnem..de csak így vagyok igazi és őszinte.Sokan megrettenek ettől,
van aki bolondnak hisz..egyszerűen az emberek nem tudják mire vélni,nem értik.Várom a lehetetlent..hogy az a lány akit szeretek..meglásson annak aki vagyok.Őt keresem.Aki nem néz bolondnak,és nem retten meg..mert megérti.
Vele nem kezdtem játékba,nem adom elő a műsorszámot hogy megkapjam.Pedig ő minden vágyam.Feltettem mindent egy lapra..tényleg mindent..mert ő a minden.Remélem hogy nem véletlenül szerettem bele..és ő lesz az aki bebizonyítja..hogy az őszinteség győz a színjátékkal szemben...ha igazi szerelemről van szó.
Olykor szeretném ha nem így lenne,ha nem ilyen lennék..de végső soron mindig rájövök hogy EZ VAGYOK ÉN.
W ZS