I like you! Like everything!

Már Kísérletezünk Azzal, Hogy a Facebookon Palacsintát Is Lehessen Küldeni!

Ezt összesen már 266 alkalommal látták. (Ezen a héten: 38, a mai nap: 38) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Egy srác enyhén ittas állapotban odamegy egy lányhoz:hazakísérsz?
Lány:Dehogy kísérlek!!
Srác:Jól van,akkor bas...ál egyedül:P!!!!!!!!!!!!!!
Rejtvény
Kovács ittasan tántorog haza éjfél körül. Meglepődve látja, hogy ég a konyhában a villany, a felesége pedig az asztalnál ül és keresztrejtvényt fejt. Felnéz az asszony és megkérdezi:
- Hol voltál?
Kovács visszakérdez:
- Hány betű?
A hülyeségnek nincs határa, életcélom azt mégis átlépni;)
Régen a Pasik mentek udvarolni...Ma meg?!
A Csajok másznak rá mindenkire aki az utukba áll...ez azért elég szánalmas...
lájk ♥♥♪♫☼
Amikor e pár sort írom, könnyeim folynak végig az arcomon. Kezem reszket, szívem nehéz, szeretIek téged, ennyi az egész!♥♥♥
Utálom az olyan kis ribanc nyomorék kurvákat akik elvannak szálva maguktól h :kivagyok én vagyok..meg stb..és azt hiszik h olyan kemények meg szépek..hát pf..(tisztelet a kivételnek) de kérem ha ronda hova száll már el az agya..egy hangyányit sem ér ..meg miaz h ő ott a királylány és menjünk onnan ahol van hát kérem...nézzél tükörbe aztán magyarázz...-.-"
Miért hiszik azt a pasik, hogy a koszos ruhájukat ha ledobálják szertendő szanaszéjjel a lakásban, akkor az úgy van jól, és a koszos, büdös zokni/gatya/póló/nadrág magától elugrál a mosógépig és kimossa-megszárítja-helyre rakja magát?
És a WC-ülőkét miért nem tudja egyik se lehajtani?
És miért nem mosnak kezet WC-használat után?
A tiszta ágyba miért jó hót koszosan, büdösen, izzadtan belefeküdni?
És ha mindezeket szóvá tesszük, miért mi vagyunk a hülyék, bunkók, stb.???
Soha ne szój le mást... elötte nézz magadra!!!
Noha én magamra néztem és lszoltam mert én sem vagyok tökéletes de ö töketlen volt
Ha szeretsz valakit, tiszta szívből, akkor sohasem felejted el. Nem számít mi történt, mennyi idő telt el, szeretni fogod. Úgy érzed túlléptél, hogy többé már nincs rá szükséged, a szívedben mégis úgy őrzöd az emlékét, mint életed tavasza. S egyszer, ha szembejön veled, és életedről kérdez, csak annyit tudnál felelni: HIÁNYOS :/ . Mert este, mikor lefekszel, párnádra hajtod fejed, elindul a kisfilm, peregnek az emlékek és a könnycseppek. Mindig is szeretni fogod...♥