I like you! Like everything!

VV4 legújabb bakija: A mai párbaj után Éva elszólta magát. Idézem: "úgy tudom nem én vezettem végig"....

Ezt összesen már 443 alkalommal látták. (Ezen a héten: 29, a mai nap: 28) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Értem én hogy te nagy Fradista/Újpesti/Lokista vagy mert sikerül kiírnod a dalokat facere de ha egyszer megkérdezném hogy hogy jutsz el a stadionhoz és melyik szektorban szoktál ülni köpni-nyelni nem tudnál...Le a fotelszurkolókkal mindenki a stadionokba!
Megpróbáltalak levegőnek nézni,de rájöttem hogy a levegő nélkül nem tudok élni!!♥♥♥♀+♂=♥
unom már hogy mindenki oktat mindenkit. Igen, 15 éves vagyok, van egy pasim, szoktam bulizni, és igen, nem tagadom hogy jól nézek ki, de nem vagyok k*rva. Unom már, hogy ha valaki jól tudja magát érezni azt rögtön azzal azonosítják, hogy úristen mennyi gyereked lesz 3 év múlva, meg majd mész az orvoshoz a nemi gondjaiddal, meg úgy fogsz kinézni mint egy trottyadt öregasszony. Attól hogy jól nézek ki nem festem magam, attól hogy van pasim, nem vagyok lotyó, és tudom mi a biztonságos sex, tanulok rendesen, nem szökök el otthonról, és igenis van, lesz jövőm. Mert nem vagyok egy hülye tyúk, ahogy a mai "nagyokosok" mondanak minket.
Mindenki a saját sorsának kovácsa.

lájkold ha ez szerinted is így igaz.
A szerelem definiálhatóan amortizálódott peripólusos komplexuma mindazon, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén önmegvédő emulációknak, amelyek a pszeudoindividualisztikus szubkollagenizáció révén diffundálódott kvázi habituációs érzések által retifisizálódott egocentrumban kiváltják a: "de jó lenne egyet dugni" érzést! ... Tehát legyen elég annyi, hogy Szeretlek Téged ♥♥♥
Csak várd ki azt az időt, amikor rájön, hogy Te voltál neki az Igazi, és rájön, hogy Te vagy neki az Igazi...és rájön, Te leszel örökké az Igazi. by:Nati
Ha te így gomdolod,tőllem!
Ha az élet hátat fordít neked, csapj a seggére és futás. :DD
Ígérd meg nekem, hogy mindig velem leszel.
Ha gyötör a bánat, te akkor is ott leszel.
Úgy rohan az idő, futnak az évek.
De súgd a fülembe, hogy ezt már velem éled.
Oszd meg velem múltad, bár nem voltam része.
De ne engedd, hogy a jövőt a múlt feleméssze.

Kezdjünk új életet, hisz még van sok éved.
Én boldoggá teszlek, és ez nem ígéret...
Csak érezzem, hogy szeretsz, ez fontos nekem.
És akkor te leszel, az egész életem.
S, ha életem alkonyán lehunyom szemem.
Ígérd, hogy akkor is ott leszel velem.
Hát kezdjük azzal,hogy nem szeretem ha hülyének néznek! Ha valakit igazán szeretek akkor teljes szívvel lélekkel Szeretem! Nagyon tudok gyűlölni,ha okot adnak rá! Ha szeretnél ismerj + és magad is rájössz milyen vagyok.