I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

VV4 legújabb bakija: A mai párbaj után Éva elszólta magát. Idézem: "úgy tudom nem én vezettem végig"....

Ezt összesen már 526 alkalommal látták. (Ezen a héten: 112, a mai nap: 111) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
köszCSI, puszCSI, lávCSI, anyádCSI... tanuljatok már meg beszélni..-.-"
:"""D√
Akinek már az év első tanítási napja kiverte a biztosítékot...
Sírsz, hisz a szíved mélyén elhiszed,
Hogy szebb, ha együtt mondjuk ki: Ég veled!
Az út most kettéágazik, sok minden változik,
Hát ég veled, nehéz lesz nélküled.
Hiszel abban, hogy "szerelem első látásra" vagy elsétáljak előtted még egyszer?
♫♪ Lájkold, ha nem tudsz zene nélkül élni! ♪♫
En szeretem ot o nem szeret enge. de o nyomul, most WTF??? O.o
Lány: Szeretsz? [ a lány nagyon izgul, és reménykedik.. ] Fiú: Igen. [ a lány boldogságában nem hisz a fülének.. ] Lány: Mennyire? [ a lány remeg, és nem hiszi el, hogy ez is vele megtörténhet.. ] Fiú: Nagyon. [ a lánynak a gyomrában pillangók repkednek.. ] Lány: És hogyan? [ a lány kezdi felfogni, hogy a fiú szereti.. ] Fiú: Ahogy egy nagyon fontos barátot. [a lány életében nem csalódott ilyen nagyot, de nem mondhatja el.... ] Lány: Értem. [ a lánynak minden nagyon fáj, de nem mutathatja.. ] Fiú: És te szeretsz? [ a fiú nem izgul, még csak nem is reménykedik..] Lány: Igen. [ a fiú elhiszi, mert tudja, hogy barátok.. ] Fiú: Mennyire? [ a fiú nem remeg, és tudja, hogy ez a valóság.. ] Lány: Nagyon. [ a fiú gyomrában nem repkednek pillangók.. ] Fiú: És te hogyan szeretsz? [ a fiú jól érzi magát ..] Lány: Csak ahogy egy barátot... [ a fiú rá mosolyog a lányra .. ]
csak szeretnélek átölelni, a mellkasodba temetni az arcom, és elmondani, mennyire hiányzol minden percben... </3
Ha lenne egy varázspálcám mindenkire boldogságot szórnék vele..*
"Nincs időm gyűlölni azokat, akik engem gyűlölnek. Nincs időm beszélgetni azokkal, akik nem értenek meg. Nincs időm foglalkozni azokkal, akik számára közömbös vagyok, mert én azokkal foglalkozom, akik szeretnek, azokkal beszélgetek, akik megértenek és hálás vagyok azoknak, akik számára fontos vagyok. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekre pazaroljam, akik nem érdemlik meg."