I like you! Like everything!

VV4 legújabb bakija: A mai párbaj után Éva elszólta magát. Idézem: "úgy tudom nem én vezettem végig"....

Ezt összesen már 470 alkalommal látták. (Ezen a héten: 56, a mai nap: 55) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Kis szöszit korholja a mamája:
- Eszednél vagy kislányom, miért adtál forró vizet a tyúkoknak?!
- Hogy főtt tojást tojjanak!
Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.
A "tanulni" az egy olyan ige ami vonzza magával a "kellene" szót...:)
Néha összeszavakat a keverem.☺
Lájkolja akinek a neve: A-,B-,C, vagy D vagy E vagy F vagy G vagy GY vagy H I vagy vagyÍ vagy J vagy K vagy L vagy M vagy N vagyNY vagy O vagy Ó vagy Ö vagy Ő vagy P vagy Q vagy S vagy SZ vagy T vagy TY vagy U vagy Ú vagy Ü vagy Ű vagy V vagy W vagy X vagy Y vagy Z vagy ZS-vel kezdődik! És most nézze meg jobban az akinek R-rel kezdődik a neve!!
szilvas nestea♥
Drogos srác már nagyon ki van éhezve egy kis fűre. Elrohan a dílerhez, és mondja neki: - Bazze öreg! Kéne valami qrva jó, qrva erős, qrva új cucc! - Háát, van itt egy vadiúj anyag, úgy hívják, hogy Világos-Sötét. Ez most a legkeményebb! ...- Na jó, de miért Világos-Sötét? - Vedd meg, probáld ki, és megtudod! Megveszi, hazamegy. Azt mondja otthon: - Bazze fater, kimegyek egy kicsit levegőzni az erkélyre! Kimegy, elfüstöli a dzsangát. Az anyag tényleg qrva jó, órákig a topon van, majd egyszer csak látja: világos-sötét, világos-sötét, világos-sötét. Másnap fogja magát, elrohan a gandzsamenhez, s rögtön mondja: - Öreg, ez a cuccos tényleg sirály!!! Adjál még! Megveszi az újabb adagot, hazamegy. Találkozik a faterjával. Mondja neki: - Bazze fater, kimegyek egy kicsit levegőzni az erkélyre! - Jól van, fiam; DE MEGINT HÁROM NAPRA?!
Scania vs. Mercedes???
Nem ide kellene irogatni a sok VV-s "komenteket" amikor mindenki tudja mi a dörgés, mivel magyarország 80 %- nézi. -.-" ez az oldal nem arra lett kitalálva.
Szeretlek kicsim aki szereti a szerelmét az lájk