I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

,, amikor egy igaz barátot képzelek el magamnak, akkor egy olyas valaki jelenik meg, lelki szemeim előtt , aki szeret engem és törődik velem . Áldozatokat is hajlandó hozni értem , akárcsak én érte. Meg lehet bízni benne , a nézeteimet és a véleményemet megoszthatóm vele , és nem hagy cserben akkor sem , ha le vagyok eresztve. Ő az igaz barát , aki minden esetben kitart mellettem . Semmi sem ingatná meg az igaz barátomba vetett hitemet. Továbbá abban is biztos vagyok , hogy nem veszteném el soha, hacsak nem tennék valami olyasmit , ami nem fér bele a barátról kialakitott képbe ,, ♥ ._.

Ezt összesen már 306 alkalommal látták. (Ezen a héten: 114, a mai nap: 113) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Hagyod hogy az emberek azt mondják, te nem érsz semmit! Mikor jött a neheze, elkezdtél bűnbakot keresni, nagy árnyékot! A világ nem csak napfény és szivárvány! Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod, és soha nem engednek felállni! Senki nem tud olyan nagyot ütni mint az élet! De nem az számít hogy mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki mikor talpon kell maradni! Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább! Csak így lehet győzni! Ha tudod hogy mit érsz, menyj és küzdj meg azért ami jár és közben viseld el a pofonokat! Ne mutogass másra, ne mondd hogy nem te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki! Ez gyáva duma! És te nem vagy gyáva! Te jobb vagy annál!!!
Úgy utálom azt ha elmondom a barátnőimnek, hogy ki tetszik vagy, hogy kibe vok szerelmes egyből rá hajtanak :@
Minden 10. lánynak göndör a haja.
Miért pont én vagyok a 10.????
Azt mondják ciki ha egy fiú szűz még 18 évesen,pedig nem.Később sokkal jobban szeretik azt hallani a lányok, hogy nem voltál sok nővel mert amikor az ellenkezőjét hallják akkor félni fognak attól , hogy elhagyod őket vagy csak egy strigula lesz a faladon.
ha szerinted is így van lájkold és ha körbe megy sok ember megtanulhatja, hogy nem mindig az a jó ha nőről nőre mész.☻
Valahányszor azt mondom hagyj mennem...belül azt kívánom kövess engem.
Valahányszor azt mondom már nem szeretlek...belül összeszorul valami bennem.
S valahányszor rád nézek úgy látom te ezt mind megérzed.
§Mosolygott... Kénytelen volt beismerni, annak is megszakadhat a szíve, aki mosolyog§
Maradtak érzések, fel nem tett kérdések,..
Meg nem tett lépések...♠♠♠
☆Hát erről ennyit.☆
1. A legjobb pasi mindig foglalt. Utólag ne mondd naivan, hogy még csak nem is sejtetted!

2. Ha a pasi foglalt, de mégis belemegy a játékba, azt úgy hívják: csapodár szélhámos. Bármilyen jóképű is legyen, ne vidd haza!

4. Aki bejön neked, annak tuti, hogy nem te tetszel, hanem a barátnőd. Bezzeg akit a hátad közepére sem kívánnál, annak egész biztosan te vagy a legszebb nő a teremben.

7. Előre készülj fel, tánc közben egész biztosan téged találnak meg a legfurább, legelvontabb, legőrültebb fazonok, akik tökélyre fejlesztett robotmozgásukkal igyekeznek meghódítani. A dolog előnye, hogy legalább a barátnőid remekül szórakoznak rajtad.

9. Ha dicséri a táskád, már kezd gyanússá válni a dolog. Ha a márkát is kapásból vágja, az két dolgot jelenthet. Egy: rá van írva a tatyóra, ami jó jel, mert azt jelenti, hogy a pasi tud olvasni. Kettő: nincs ráírva, ez esetben nincs kétség, a kiszemelted meleg. Bár vesztettél egy lehetséges jelöltet, de gazdagabb lettél egy divattanácsadóval. Barátkozz össze vele!
a lány és a fiú sétálnak.
* fiú- van barátod?:)
* lány- nincs. *a fiú megfogja a kezét*
* fiú- mos már van. *megcsókolja*♥♥