I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

A legjobb a hip-hop, ki a faszt érdekel a sláger?

Ezt összesen már 290 alkalommal látták. (Ezen a héten: 91, a mai nap: 90) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Lájk √
Amikor lehetetlennek tűnik h valóra válhat az álmom...jön 1 dolog ami mindent jóirányba módosít és onnantól kezdve...álomvilágban találom magam...és már az sem érdekel hogyha nagyot esek onnan ...mert az még mindíg jobb minthogyha előröl kezdenék mindent... :D♥
§Mosolygott... Kénytelen volt beismerni, annak is megszakadhat a szíve, aki mosolyog§
A külső megfog
A belső megtart
A sz*x hozzá láncol...

→→→♥♥♥♥←←←☻☺
Fúj ez undoríító xĐ♫
have you ever seen the rain.. : DDDDD ♪ ⋆ ♪
A nyuszika találkozik a nagykabátos farkassal az erdőben.
- Szervusz nyuszika én vagyok az atyaúristen! -mondja a farkas.
- Nem, te a farkas vagy.
- De én az atyaúristen vagyok! -erősködik a farkas.
- Nem, nem te a farkas vagy! -mondja a nyuszika.
Erre a farkas széttárja a kabátját. Mire a nyuszika:
- Te atyaúristen!
Szerintem se így van.Lehet hogy te félsz.Vagy nem?
"Elmegyek messze, és sohasem találhatsz meg, bármikor keresnél. Pedig egykor keresni fogsz.... Nem gondolsz álmatlan éjjelen többé a férfiakra, akik betöltötték életedet, akik miatt szenvedtél, nyugtalankodtál, szaladgáltál, türelmetlenkedtél... akiket úgy hordoztál darab ideig a szívedben, mint bálványképeket... akik nélkül nem tudtál volna élni... akik végül mind megcsaltak, kiraboltak, lelkiismeret furdalás nélkül elfelejtettek... mindenki elhagy, mind elfelejt, kíváncsi kis lábaikon új utakra mennek, újabb szerelmet űznek mohó, falánk kis szívükkel, az új nők meghódítására áhítoznak... éjszakák, amelyek elmúlnak...lángolások, melyek bár hevesek, tiszavirág életűek..akkor mikor kínok gyötörnek keresni fogod hol követted el a hibát.. és akkor eszedbe jutok, várni fogsz keresni..de én már elmentem, messze leszek nagyon messze..ott, ahol sosem találhatsz rám......"
Két cimbora sokáig kimarad egyik éjjel, és szóba kerül, hogy kinek mit szól otthon a felesége. Azt mondja az egyik:
- Én nem értem, hogy a feleségem hogy csinálja, de ahányszor későn megyek haza, mindig ébren van. Óvatosan nyitom a kaput, lábujjhegyen megyek be a lakásba, nem kapcsolok villanyt sem. Amikor a legnagyobb csendben próbálok beosonni az ágyba, az asszony felugrik, és elkezd ordítozni velem.
- Nem jól csinálod, haver! - mondja a másik. - Én ilyenkor jól becsapom az ajtót, felkapcsolom a lámpákat az egész házban, hangosan lehúzom a vécét, nagy hévvel beugrom az ágyba, megszorongatom a feleségem, és azt mondom neki: "Most azonnal akarlak!" Na, ilyenkor mindig úgy tesz, mintha mélyen aludna.