I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Mindenki keresi az életben a legideálisabb társát, de ha minél magasabbak az elvárások a másikkal szemben, annál nehezebb lesz megtalálni azt a személyt, akit keresünk, így akár egyedül is maradhatunk az egész életünkben. Ha olyan emberrel hoz össze a sors, aki nem felel meg az elvárásainknak, azért még ne küldjük el azonnal, adjunk egy esélyt neki. Hátha valamelyik tulajdonságát meg tudjuk szeretni...

Ezt összesen már 501 alkalommal látták. (Ezen a héten: 180, a mai nap: 180) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Te még nm ismersz csak látsz!!:@♣
Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam viszontszeretni. Repkedtem a boldogságtól, fogadtam örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Felhívtam valakit csak azért hogy halljam a hangját, néha elég volt egy mosoly ahhoz hogy szerelmes legyek. Sokszor féltem, hogy elveszítek valakit, aki fontos számomra.. és el is vesztettem a végén. De túléltem, és még most is élek. Már nem csak túlélem a hétköznapokat, hanem megélem azokat. Mert az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon..
Rendben!Mikor és hol?
Pihenés után legjobb a nyugalom. Gabipapa51
A boldog nők 6 titka

1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy jól fizető állása.
2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni és mindig megnevettet.
3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná, és ráadásul nem hazudik.
4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád veled hancúrozni.

5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást!
6. Fontos, hogy ne lepődj meg, ha idővel mindenki ribancnak fog hívni!
Nem unjátok még,Rómeó
Egy kisfiú odamegy a rendőrhöz:
-Rendőrbácsi! Akar okosabb lenni?
-Miért ne
-Itt van ez az öt almamag. Ha ezeket megeszi, akkor sokkal okosabb lesz
-Oké, de mibe fog ez nekem kerülni?
-Nem sokba, csak 200Ft
-Na jó, adjad Kifizeti a 200Ft-ot a gyereknek, majd gyorsan lenyeli a magokat! Nemsokára rájön mit csinált.
-Fiam, te aztán jól átvertél engem!
-Ugyan miért?
-Vettem tőled 200Ft-ért öt almamagot amikor ennyi pénzért a piacon több, mint egy kiló almát kapok, és abban mennyi mag van?
-Látja rendőrbácsi? Máris kezd hatni.
Féltelek, ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád mint egy angyal, hisz te vagy, ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal...

Én ilyen boldog sosem voltam talán még
Mert Veled lenni minden percben ajándék.

Legboldogabb perc volt életünknek, mikor csendben össze ért a szánk, égő tüzet láttam én szemedben, és a magány csendje vigyázott ránk.