I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Rájöttem, hogy ha boldog akarsz lenni, nincs más dolgod, mint férfinak születni A vezetékneved sosem változik. Tiéd az egész garázs. Az esküvői előkészületek nélküled is lezajlanak. A csokoládé csak egy csemege a sok közül. Lehet belőled miniszterelnök. Nyugodtan felvehetsz fehér pólót a vízi parkba. Nyugodtan elmehetsz póló nélkül a vízi parkba. Az autószerelők megmondják neked az igazat. Vizelde számodra az egész világ. Nem kell megállnod gondolkodni, melyik irányba csavarj be egy csavart. A ráncok karakteressé teszik az arcod. Esküvői ruha: 200.000 Ft ; szmoking kölcsönzés: 20.000 Ft Az emberek nem bámulják a melledet, miközben beszélnek hozzád. Időnként egy kiadós böfögést szinte el is várnak tőled. Az új cipő nem vágja, nem nyomorítja a lábadat, és nem csinál vízhólyagot. Ugyanaz a hangulat.......... mindig. A telefonbeszélgetéseid átlagos hossza 30 másodperc. Ötnapos nyaralásra elég egy kézitáska. Bármelyik befőttesüveget ki tudod nyitni. A figyelmesség leghalványabb jeléért őrült hálára számíthatsz. Ha valaki elfelejt meghívni valahová, attól még maradhattok barátok. Alsónemű ára: 900 Ft . És ezért 3 darabot kapsz. Három pár cipő több mint elég. Egyszerűen észre sem veszed a ruhádon a gyűrődést. Semmi nincs az arcodon, aminek a színét javítani kellene. Ugyanaz a frizura évekig, akár évtizedekig is kitart. Csak az arcodat és a nyakadat kell borotválnod. Egész életedben lehetnek játékaid. Egy tárca és egy pár cipő, egy színben, minden szezonra. Hordhatsz rövidnadrágot, mindegy, milyen a lábad. A körmeidet elintézheted egy zsebkéssel is. Ha akarod, növeszthetsz bajuszt. A teljes karácsonyi bevásárlást elintézed december 24-én, mind a 25 rokonnak, 45 perc alatt. Hát csoda, hogy a férfiak boldogabbak?

Ezt összesen már 5786 alkalommal látták. (Ezen a héten: 445, a mai nap: 439) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Hogyan kelti fel Hófehérke a hét törpét?
7 up.
Lájkold te is ha imádod a popcorn-t :P :D ♥♥♥
Kedves Ferenc!
Örömmel értesítem, hogy felvettük az Oxfortba.

Kedves Ferenc:
Baszki úgy tudom, hogy a Britek a legudvariasabb népcsoportok közé tartozna és nehezükre esik a nevem elé egy rohadt "kedves" szót írni?!
Aki nem akarja, hogy megszűnjön a telefonos facebook és ne is kelljen érte fizetni az LÁJKOLJA!!!:D
Nem tudok kiigazodni a férfiakon...:S
Mindig mást mondanak mint amit gondolnak.
És inkább célozgatnak mint hogy kimondanák mit is gondolnak...
"nem akarok tökéletes lenni
csak épp annyira hogy neki megfeleljek"

~Ha rámgondolsz, ha megcsókolsz,
Ha megbántassz mosolyoddal kárpótolsz.
Ha már nincs tovább, ha nincs már több,
Egy lap őrzi emlékül, mit is rejt a könny..♥

By: Panka.☺
Neked is csak reflexből jött/jön, hogy Szeretlek...
Bírom a pletykákat főleg amikor az illető megkérdezi hogy ezt meg ezt mondtam róla és amikor megkérdezem hogy ezeket ki mondta azt válaszolja nem mondhatom el....ha ekkora a szája akkor válalja fel magára aki ezt terjeszti vagy mondta neki és ne sunyizzon mert ez szánalmas!!!!-.-"
Nem akarlak és rád gondolok, menekülnék és nem tudok, nyugalom kellene, béke, csend, de itt visszhangzol, idebent.♥