I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

1)♀+♂=√,♥
2)♀+♀=fuj
3)♂+♂=fuj
=
lájk ha te is igy gondolod :-)

Ezt összesen már 361 alkalommal látták. (Ezen a héten: 100, a mai nap: 100) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Akit megkaphatsz nem kell! Csak az akit fáradságos úton se kaphatsz meg...
- Elestél? - Nem! Megöleltem a földet. - Háttal? - Kurva tehetséges vagyok, mi? :D
who lájksz me?♥
szia cica volt már ekkora fasz a seggedbe?:P
Szijja^^ nem. :| és neked voltmár 45-ös láb a szádban?:O:))
Szeretem leírni az érzéseimet, vagy csak szimplán írni valamiről, ami foglalkoztat, amibe bele tudom élni magam. Megnyugtató érzés. Mikor ideges vagyok, lecsillapít, mikor szomorú, eltereli a figyelmemet, mikor boldog, akkor leírhatom, mennyire imádom a világot, és ezt később, rosszabb napokon visszaolvashatom. Lehet, hogy nem tartozok a legjobbak közé, de jó érzéssel tölt el. Mindenkinek ajánlom, mert így megismerhetjük saját magunkat, és kitudja, egy született író rejlik valamelyikünkben.☺
Írj egy lájkot...szerelem<3
Szeretleeek!<3
A becsület lassan csak egy bejegyzés a szótárból, hogy lett ennyi ribanc, istenem egyetlen bordából?
A lány megkérdezte a barátját hogy csinos-e. A fiu azt mondta:NEM A lány megkérdezte hogy szeretne-e örökké vele lenni. A fiu azt mondta:NEM A lány megkérdezte hogy ha elmenne akkor ő sirna-e. A fiu azt mondta :NEM A lány sírni kezdett mire a fiu ezt mondta: - Te nem szép vagy hanem gyönyörű, nem szeretnék hanem akarok örökké veled lenni és ha elmennél nem sírnék hanem meghalnék...
Gazdagság

Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.

Egy egyszerü falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.
-Nos, mit gondolsz erröl az útról?
-Nagyon jó volt apa!
-Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
-Igen.
-És mit láttál meg mindebből?
-Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek. Te viszont, és Anyu egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.

Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
-Köszönöm Apa, hogy megmutattad, hogy milyen gazdagok is lehetnénk.