I like you! Like everything!

♥♥♥"Ha megkérdeznéd, vajon miért is szeretlek,
Válaszolni nem tudnék Neked.
Ha megkérdeznéd, vajon miért is jó Veled,
Azt mondanám, mert szeretlek.
Szeretem, ahogy vigyázol rám,
Szeretem, amikor beszélsz hozzám.
Szeretem, hogy itt vagy Kedvesem.
Szeretem, mikor megsimogatsz,
Szeretek mindent, mindent, amit Te vagy".♥♥♥♫

Ezt összesen már 1638 alkalommal látták. (Ezen a héten: 551, a mai nap: 541) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására.
A baranyai megyeszékhelyről az út - busszal - kb. 1-1.5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már természetesen nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket.
Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbúváló Dózsa így kiált fel:
- Hol késtetek, Parasztok?
Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza:
- Hát b....m az anyád, lerobbant a buszunk, te k*csög!!!
Utálom!De azért 5 percenként nézem az adatlapját.^^
2011 SZUPER lesz!!! ♥☻♫
Alamuszi kurva nagyot baszik!! milyen nyusziról beszélsznek ezek mindíg?-.-xD
A boldogtalanság egyetlen ellenszere: "Ne akard a körülötted lévő világot,embereket megváltoztatni !Próbálj alkalmazkodni és meglásd a világ és az emberek hozzád idomulnak!" N.C.
Ha lájkolod meeghalsz ;D☻☺☻
Lájkolnám a lájkod. ;)☺
Barát az, aki mellett mindig önmagad mersz lenni..♥
Ó a rohadt kurva életbe már alig várom hogy találkozzunk de nem jön össze mert valami mindig közbe jön vagy neked vagy nekem .Már elegem van 2 hónap alatt voltak jó és rossz emlékek . Mind2 szeretjük egy mást ! Bár a te részedről nem érzem ezt a nagy szerelmet .Szavak hiába írsz ha nem láthatom az arcod mikor írod vagy mondod a telefonba ! Hiába várom hogy smst küldj vagy hívj nem vagy hajlandó. Ha hívlak olyan fura vagy a telefonba más a hangod! mikor elköszönsz tőle " szeretlek csók hiányzol címszóval" nem érzem azt hihetetlen nagy szerelmet! Úgy érzem mintha csak nyűg lennék a nyakadon! Hiába érzem azt hogy te vagy a mindenem ha te nem mutatod ki !!!
A földkerekség legislegjobb érzése az,mikor átöleled!♥♀♂