I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

♥♥♥"Ha megkérdeznéd, vajon miért is szeretlek,
Válaszolni nem tudnék Neked.
Ha megkérdeznéd, vajon miért is jó Veled,
Azt mondanám, mert szeretlek.
Szeretem, ahogy vigyázol rám,
Szeretem, amikor beszélsz hozzám.
Szeretem, hogy itt vagy Kedvesem.
Szeretem, mikor megsimogatsz,
Szeretek mindent, mindent, amit Te vagy".♥♥♥♫

Ezt összesen már 3482 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2395, a mai nap: 2385) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
fiú: de én nagyon szeretlekŁ:É és komoylan mondom
lány: van kutyád?
fiú: van de ez hogy jön ide? o.O
lány: akkor azt etesd. xD
Nem az rendített meg engem, hogy hazudtál nekem, hanem, hogy többé nem hiszek neked...
Olyan lány vagyok, aki nem festi agyon az arcát 6kg sminkkel, de azért ad a külsejére és a megjelenésére..Aki szereti ha ápoltak a körmei,de nem szereti a műkörmöt és ritkán húz fel magassarkút, hanem inkább tornacipőt vagy lapostalpút hord..Aki szereti a divatos/igényes dolgokat/ruhákat ,de sajnálja az ötezer forintját egyetlen pólóra elkölteni..Olyan vagyok, aki nem szokta kitenni a mellét,nem szokta magát mutogatni,csak azért,hogy felfigyeljenek rá...Aki nem rinyál ha valami nem tetszik neki, de viszont szokott káromkodni..Aki szereti a sportot és szívesen űzi is..Szereti kipróbálni az új dolgokat és nem fél segítséget kérni,ha valami nem olyan jól megy neki..Olyan vagyok, aki nem szokott minden hétvégén jól berúgni,s ezzel dicsekedni,de alkalmakkor viszont iszik..Nem szoktam bunkóskodni,de ha szükséges,állok elébe..Olyan vagyok,aki imádja a barátait,de nem szeret a központban lenni,viszont szereti,ha a saját tudásával és sikerével valamiben kitűnik a "tömegből"..Olyan vagyok,aki szeret segíteni másoknak és imád órákon át beszélgetni bárkivel,bármiről..Nem vagyok elkényesztetett és tisztában vagyok a hibáimmal..Egyszerűen ilyen vagyok, és tujdátok mit, büszke is vagyok rá!;)
Ez nem így van. Nem TE vagy a hibás!
Tudom hogy az emberek élete hullámhegyekből, és hullámvölgyekből áll...
Ezt el is fogadom csak valaki mondja meg hol van a völgy alja :$♥☺
by Lona
like,ha gyógyós vagy !!!!☻:D
UTÁLLAK!
KI NEM ÁLLHATLAK!
ÁTKOZLAK!
Mégis miért hazudom önmagamnak....
IMÁDLAK♥♥♥
Végül is azt hiszem kettőnk közül te jártál rosszabbul.. én elveszítettem azt az embert aki a legfontosabb volt
számomra..aki megijedt a nehézségektől, és talált mást.. de te, tudod kit veszítettél el? azt aki mindenét odaadta
volna érted.. és te nem éltél ezzel! hát akkor fogadd minden elismerésem, ha neked erre van szükséged!
A LÁNY és A FIÚ
Egyszer volt, hol nem volt, volt A LÁNY és A FIÚ. A LÁNY szomorú, rosszkedvű volt egy rosszul elsült kapcsolat miatt. A LÁNY barátnője megpróbálta megvigasztalni A LÁNYT és megkérdezte a barátnő, hogy nincs-e kedve velük tartani. A barátnő biztatta A LÁNYT, hogy jó lesz! Menjen. A LÁNY beleegyezett és az estét a barátnővel és annak ismerőseivel töltötte. Jól indult az estéjük, megpróbált A LÁNY felvidulni, és úgy ahogy sikerült is neki. :) Sok új embert ismert meg ez alatt az este alatt. A LÁNYnak akadt is kiszemeltje, de ez még nem A FIÚ volt, hanem egy hozzá kapcsolódó személy. A FIÚ már ekkor úgy érezte A LÁNnyal meg kell ismerkednie. SAJNOS A LÁNY a hozzátartozót választotta. De ezt idővel meg is bánta, hogy így alakult. :( Persze… A FIÚ is érdekelte őt, csak úgy érezte, hogy inkább a hozzátartozóval próbál meg beszélgetni. Alakult is a dolog, de nem lett jó vége. A LÁNY nem sajnálta, hogy így alakult. Figyelmét egy kicsi időkihagyással ezután A FIÚra szegezte. :) Nagyon örült, hogy megismerhette őt , és talán fordítva is így volt. A LÁNY úgy érezte jól fog alakulni ez a kapcsolat. Voltak persze vitáik, kisebb összekapások, de jól megvoltak. A FIÚ igazán szerette A LÁNYt. A LÁNYnak viszont nem volt még azelőtt igazán komoly kapcsolata és talán ezért nem tudta úgy kimutatni érzéseit és úgy kezelni ezt a kapcsolatot, hogy az megfeleljen A FIÚnak. Persze A FIÚ jól érezte magát vele, de mégis volt benne valami kételkedés A LÁNnyal kapcsolatban. Valószínűleg azért, mert A LÁNY nem is tudta, mit hogy csináljon. Nem volt sok tapasztalata komoly kapcsolat terén. Voltak „szünetek”, „kihagyások” köztük. De A FIÚ nagyon szerette A LÁNYt. Végül pedig igazi szakítás lett kapcsolatukból, nem tudhatjuk, hogy ez végleges volt-e. Ezután A LÁNY nem nagyon kereste más fiúk társaságát. Később persze volt alakuló kapcsolata, de sajnos nem volt hosszú távú. Próbálkozott sok helyen, de valahogy nem igazán jöttek össze a dolgok. Sok idő eltelt és minden hiába, valahogy mégis megmaradt emlékeiben A FIÚ, A LÁNY nem tudta őt elfelejteni… De A FIÚ most boldog A LÁNY nélkül. :( A LÁNY is boldog.(?elvileg?) A LÁNYnak van egy titka, amit nem sok mindenkinek árul el, de nem is nagyon akarja elárulni. Egy ideje valahogy felbukkant A LÁNY álmaiban a fiú és sokat gondol rá. Azt az egyet megjegyzi, hogy sohasem fogja elfelejteni A FIÚt. Próbálta már elfelejteni, de valahogy nem sikerült neki. A LÁNY reménykedik és reménykedni is fog, sosem fogja feladni. „ Mint tudjuk, a Remény hal meg utoljára.” (: A LÁNY még most is vár. Megpróbál boldog lenni A FIÚ nélkül, de nem adja fel!!! Késő bánat, de sosem tudhatjuk mit tartogat a közeljövő/jövő.
Írta: :$ ♥
De jó lenne, ha aki annyira hiányzik nekem, mindig velem lehetne! Kár, hogy nem lehet. De jó ha tudja, most is nagyon hiányzik nekem. Csak most már ugyanolyan makacs vagyok, mint Ő. Még akkor is, ha tudom, ez egyikünknek sem jó. Sőt! Kimondottan unalmas. Na és magányos is vagyok Nélküle! Ugye, Te is nélkülem?☺