I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

♥♥♥"Ha megkérdeznéd, vajon miért is szeretlek,
Válaszolni nem tudnék Neked.
Ha megkérdeznéd, vajon miért is jó Veled,
Azt mondanám, mert szeretlek.
Szeretem, ahogy vigyázol rám,
Szeretem, amikor beszélsz hozzám.
Szeretem, hogy itt vagy Kedvesem.
Szeretem, mikor megsimogatsz,
Szeretek mindent, mindent, amit Te vagy".♥♥♥♫

Ezt összesen már 3360 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2273, a mai nap: 2263) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Hajnalonként, mikor minden más már zárva,
CORONITA! - mond a sofőrnek egy taxiba beszállva!
Miután megérkeztél, elrabolja lelked,
Egy Coro nevű hölgy, kivel megcsalod szerelmed.
Több ezredmagával csak neked táncol,
Hangjával pedig örökké magához láncol.
Lelked átadod egy őrült szenvedélynek,
Tested pedig a fellegeknek és a mélynek.
Az éj beállta helyett a felkelő napot várod,
Átmulatott estéid most már csak szánod.
Számodra többé nem létezik egyéjszakás kaland,
És sem hallod meg, ha délben megszólal egy harang.
De mielőtt ebéded, anyukád az asztalra teszi,
Csak vacsorára érek haza! - üzend meg neki!
Lajkot,vagy eletet!
ha engem szeretsz nem like-olgatod más lányok képeit.pöcsfej(N)
how i met your mother.♥♥♥
Nem értem miért akarják annyira megverni vagy miért vannak annyira Justin Bieber ellen.. hisz elég kedves,barátságos csajnak látszik;DDDDD
Egy 16 éves lány és egy 18 éves fiú egyszer nagyon egymásba szerettek. A fiú azt mondta, hogy örökké szeretni fogja, mire a lány azt mondta: - Nem, nem fogsz, nincs olyan, hogy örökké. A fiú persze megharagudott a lányra és szomorúvá tette a lány feltételezése. A lány csak annyit mondott, hogy ő legalább reális, tudja, hogy nincs örök szerelem. 50 év múlva a fiú halálos ágyán feküdt, mellette a lány,a kinek 18 évesen azt mondta, hogy szereti. Egymás kezét fogták, majd az öreg ember megszólalt: - Szerettelek, Szeretlek és Szeretni foglak. - majd lehunyta szemét és eltávozott. A lány megértette, hogy ugyan nincs örökké, de sírig tartó szerelem van.
Lady Gaga megtanította, hogy nem baj, ha más vagyok.
Ke$ha megtanította, hogy legyek önmagam.
Michael Jackson megtanította, hogy szeressem magam körül az embereket.
Eminem megtanította, hogy az élet nehéz, de túl lehet élni, és sose leszek egyedül.
Miley Cirus megtanította, hogy sose adjam fel.
Katy Perry megtanította, hogy mindenkinek meg van az élete párja - a Nagy Ő.
Bruno Mars megtanította, hogy tegyek meg mindent azért az emberért, akit szeretek.
Bob Marley megtanította, hogyan élhetem az életemet békésen.
Pink megtanította, hogy sose pánikoljak előre.
Adam Lambert megtanította, hogy nagyon szeressük azt amink van, mert csak akkor ismerjük meg igazán az értékét, ha elveszítjük.
Rebecca Black pedig meg tanított arra h őőő..??? van péntek is .:D
13-16 éves vagy, és cigizel/iszol? Lehet, hogy most menőnek érzed magadat tőle, de kíváncsi leszek hogy mit mondasz majd akkor, ha 25 évesen mazsolára aszalódott májjal és korom fekete tüdővel haldokolsz majd egyedül egy kórházi ágyon, miközben imádkozol azért, hogy valamelyik nővér kivakarjon a pisidből ;D Gondolkozz! Most még van esélyed változtatni. Később már → nem.
Egy kutya szájából:

* 6 hetesen magatokhoz vettetek, sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam veletek. Ahogy nőttem, egyre nőtt a mozgásigényem és vele együtt az étvágyam is. A gyerekek nem akartak velem játszani, ha odamentem egy simogatásért, sokszor még belém is rúgtak. Aztán egy nap beültettetek a kocsiba. Én olyan boldog voltam.. végre hónapok óta először látok mást is a kerteteken kívül. Az autópálya szélén álltunk meg. Eldobtátok a labdámat. Futottam utána, de mire visszaértem ti már sehol sem voltatok. Kétségbeesetten rohangáltam a kocsik között, labdával a számban. Az autósok dudáltak, de volt olyan is, aki még rá is gyorsított. Ki akartam futni az út szélére, mert nagyon féltem. Hirtelen egy hatalmas ütést éreztem az oldalamon, és többet nem tudtam felállni. Nagy nehezen kikúsztam az út mellé. Próbáltam utánatok menni, de nem sikerült. Körülöttem minden véres volt. Fáztam, sötét volt és féltem. A labdámat még mindig fogtam, biztos voltam benne, hogy visszajöttök értem. Hiába nyüszítettem, ugattam, senki nem állt meg segíteni. Több óra elteltével megállt mellettem valaki, nem törődve a vérrel és a sárral, betett az autóba. Egy fehér köpenyes férfi szaladt a kocsihoz, amikor megálltunk. Már csak a fejét csóválta. Új gazdám, aki 15 perce ismert, nagyon sírt és megölelt. Csak akkor engedtem el a labdámat, hogy megnyaljam a kezét, hogy azt tudjam neki mondani:"Köszönöm". Aztán elaludtam, az utolsó dolog, amit hallottam, az új gazdám kétségbeesett zokogása volt.. Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem. Meghaltam. Talán, ha nem rágom szét a cipőket és nem eszem annyit, még mindig élhetnék.. *

LÁJK, HA NEKED IS VAN EGY KUTYÁD ÉS NAGYON SZERETED!
~ Te választottad őt magadnak. Neki mégis csak egy kívánsága van, hogy törődj vele.. ~
"Ha nem maradsz sokáig távol, itt foglak várni egész életemben." <3