I like you! Like everything!

♥♥♥"Ha megkérdeznéd, vajon miért is szeretlek,
Válaszolni nem tudnék Neked.
Ha megkérdeznéd, vajon miért is jó Veled,
Azt mondanám, mert szeretlek.
Szeretem, ahogy vigyázol rám,
Szeretem, amikor beszélsz hozzám.
Szeretem, hogy itt vagy Kedvesem.
Szeretem, mikor megsimogatsz,
Szeretek mindent, mindent, amit Te vagy".♥♥♥♫

Ezt összesen már 3072 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1985, a mai nap: 1975) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Kőnnyű és Finom: Mandarinos joghurtot eszek, és mandarint mártogatok bele.: DD
A dohányosok korábban halnak, később kagylónak öltöztek a jelmezbálon.
Ha olvasás nélkül átlépsz ezen az üzeneten, akkor MEGSZŰNIK A FACEBOOK! Kedveld, de aztán tényleg! Ugyanis Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves, szőke, tősgyökeres stockholmi kislány, többszörösen áttételes, súlyos anorákban szenved, amiért nem tetszikelte.

Ezért apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az üzenetet, és nem lép csak úgy át rajta, hanem kinyomtatja, és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan nevelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, továbbá ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett a karancsi ABC-ben három darab friss vajas zsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő versenyt, valamint, hogy Mark Z. a Facebook vezetője ne szüntesse meg a Facebook-ot a Facebook veszteséges működésére hivatkozva.

Ha van szíved - márpedig miért ne lenne -, ne lépj túl ezen a levélen anélkül, hogy kedvelnéd, hanem kedveltesd legalább harmincnégy barátoddal!!!

Ugyanis például:

- Monica Lewinsky nem kedveltette másokkal, ezért másnap orálisan ki kellett elégítenie Bill Clintont.
- Kovács István csepeli öntőmunkás kedveltette másokkal, ezért másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit.
- Szaddám Huszein nem kedveltette másokkal, le is rohanták Irakot.
- Kovács Hajnalka erotikus egyéni vállalkozó és szellemi szabadúszó sem kedveltette, másnap HIV-et, Hepatitis C-t és szifiliszt kapott egyszerre, ráadásul az öngyújtójával tök véletlenül leégette a haját, majd elesett és eltört huszonhárom csontja, később pedig levágta a lábát a villamos, fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, mire az egyik melléből kiesett a szilikon.

Úgyhogy KEDVELD, KEDVELTESD! Így nem fog megszűnni a Facebook. Köszi a segítségeteket! Kattints a Tetszik-re!
Szeretlek...Tudod félek elmondani neked mert tudom hogy te nem szeretsz viszont engem.Látom rajtad hogy nem érdekellek és semmibe se veszel, és észre sem veszed hogy belülről összetöröd a szívem.:/
Hamvad az idő, mint a halvány jégvirág,
és a tűnő boldogság majd véget ér.
Ott állsz egyedül, falevél a dombtetőn,
álmos holdfény rád köszön, s elfúj a szél.
De addig van remény, minden perc ünnepel,
hisz mindig van remény, hinni kell, ó hidd hát el!

Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld,
mert a legapróbb hibád megbosszulja önmagát.
Most élsz, most örülj, hogy szép a nyár,
most örülj, hogy van ki vár, és a két karjába zár...♥
Ültem a földön....csak ültem.Nem tudom hány percig,vagy óráig...csak ültem.Arra gondoltam milyen volt az illatod,hogyan fogtad meg a derekam mikor puszit adtál,hogy böktél meg amikor viccelődtünk...csak magunkat láttam....együtt...Lehetőségem lett volna odabújni hozzád,megcsókolni,kérni,hogy szeress.Könyörögni!Akartalak ott,akkor,mindig,és most!!Akarom újra,hogy láthassalak,halljam a hangod, érezzem az illatod és azt,hogy ne féljek ezt kimondani!Akarom!Mert kellesz...Mert szeretlek....Szeretlek Tomi♥♥
Amíg nem kapott meg valamit, addig jó volt, és addig kellett neki nagyon. Mire megkapta, szerette, de pár hét múlva úgyis megunta, nem szerette, és eldobta...
♪Veled úgy ébredtem, szép a világ
én úgy éreztem, nincs, ami fáj
és itt van a vége, de nem a mi hibánk
csak bánt, hogy nem tart egy életen át♪
"A mosolyod a régi még, mindig leszerel.."
Mikor úgy érzed semmi sem sikerül a valóságban, elmenekülsz a képzelet világába, oda ahol minden kis szálat te mozgatsz. Ahol senki sem szól bele az életebe, az lehetsz aki vagy, vagy lenni szeretnél. Ahol a felhőkön ugrálhatsz, tündérekkel, angyalokkal repülhetsz...a fákról gumicukrok lógnak lefele, ahol a folyó narancslé és a fű marcipánból van és a virágok nyalókák. Egy olyan hely, amit a fantázia éltet.