I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

♥♥♥"Ha megkérdeznéd, vajon miért is szeretlek,
Válaszolni nem tudnék Neked.
Ha megkérdeznéd, vajon miért is jó Veled,
Azt mondanám, mert szeretlek.
Szeretem, ahogy vigyázol rám,
Szeretem, amikor beszélsz hozzám.
Szeretem, hogy itt vagy Kedvesem.
Szeretem, mikor megsimogatsz,
Szeretek mindent, mindent, amit Te vagy".♥♥♥♫

Ezt összesen már 3239 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2152, a mai nap: 2142) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
szilveszterkor 6 előtt ágybakerülni??SOHA*.*♥♥☼♫
szeretem..de nemmerem neki elmondani :'(
Nincs villamosom,nem vagyok pesti és nem hordok basanadrágot.A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem és rajtam kívül több mint 100 ezren értik,hogy mire gondolok,amikor azt mondom,Piac tér.A családnevem megelőzi a keresztnevemet és nem örülök,ha a turisták összekeverik az Országalmát a Hősök terével.Büszkén gondolok Kati nénire,aki mindig a Belvárosban vár,Ocskay Gáborra és Bory-Jenőre.Szeretem a Pelikán-udvart,a Virágórát,a Rózsaligetet és a Vidámparki tavat.Itt élek Európa szívében.Jégkorongban mi vagyunk a császárok,és igenis nálunk élnek a világ legjobb csajai.SZÉKESFEHÉRVÁR! Én így szeretlek!
OSZD MEG TE IS,HA SZERINTED IS FEHÉRVÁR A LEGJOBB VÁROS <3
Egy érdekes tény: a strucc szemgolyója nagyobb mint az agya.Én is ismerek ilyen alakokat....xDD
Úgy imádom h ide bármilyen faszságot be lehet írni ^^ ☻
Lopott az ingem s lopott a cipelllőőm, angliából hozta sej a szeretőm, nem is tudja tán a rendőr kapitány hogy lopott az ingem és lopott a gatyám, TOLVAJOK GYILKOSOK FASSZOPÓ RENDŐRÖK, SIMON TIBI SIMON TIBI!
A szem és a szív szoros kapcsolatban vannak... Ha olyan embert lát a szem, hevesen kezd verni a szív... Azonnal... *.*
volt olyan, aki rám talált, volt olyan, aki csak megkívánt, s lesz még olyan, akit csak én akarok. volt olyan, aki megkapott, volt olyan, aki elhagyott, s lesz még olyan, aki újra megteszi. volt olyan, aki felkavart, volt olyan, aki elzavart, s lesz még olyan, akinél örökre maradok..
A barátság nőkkel,csakhóldfénye lehet a szerelemnek.
Egy borongós délelőttön úgy döntöttem nem megyek be dolgozni, mert tudtam, hogy ez az a nap, amikor túl kell esnem rajta. A kutyánkat Rockyt el kellett altatni: valaha oly erős testében egyre terjedt a kór, és minden erőfeszítésünk hiábavalónak bizonyult, hogy meggyógyítsuk szeretett boxerünket-a betegség úrrá lett rajta. Emlékszem, amikor behívtam a kocsiba...mennyire szeretett autókázni! De ezúttal mintha érezte volna, hogy ez az út más lesz. Órákig jártuk a várost, mindenféle csip-csup ügyet elintéztem, csak hogy ne kelljen a rendelőbe menni, de lassan már nem halogathattam tovább a dolgot. Miközben a csekket töltöttem ki az "altatás" díjáról, a szememet elárasztották a könnyek, és úgy összemaszatoltam a lapot, hogy a csekk szinte olvashatatlan lett. Rocky négy évvel azelőtt került hozzánk, nem sokkal fiam, Robert születése előtt. Mindannyian nagyon szerettük, de kiváltképp a kis Robert. Sajgó szívvel indultam haza. Rocky máris nagyon hiányzott. Robert elém jött és megkérdezte, hol van a kutyánk. Elmagyaráztam neki, hogy Rocky most a mennyországban van. Elmeséltem neki, hogy nagyon beteg volt, és most már boldog, és ahol most van, ott mindig kedvére szaladgálhat és játszhat. Négyéves fiam egy darabig hallgatott, majd tiszta kék szemével rám nézett. Arcán ártatlan mosollyal Az ég felé mutatott és közölte: - Most ott van fent, ugye apa? - Nagy nehezen bólintottam, azzal gyorsan bementem a házba. A feleségem csak egyetlen pillantást vetett az arcomra, és csendesen sírdogálni kezdett. Aztán megkérdezte, hol van Robert, én pedig kimentem, hogy megkeressem. Az udvarban szaladgált, miközben egy jókora botot dobált a levegőbe. Megvárta, amíg leesik, majd újból feldobta, egyre magasabbra és magasabbra. Amikor megkérdeztem, mit csinál, magától értetődő hangon közölte:
-Rockyval játszom, apa... :(( :,(( :§