I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

♥♥♥"Ha megkérdeznéd, vajon miért is szeretlek,
Válaszolni nem tudnék Neked.
Ha megkérdeznéd, vajon miért is jó Veled,
Azt mondanám, mert szeretlek.
Szeretem, ahogy vigyázol rám,
Szeretem, amikor beszélsz hozzám.
Szeretem, hogy itt vagy Kedvesem.
Szeretem, mikor megsimogatsz,
Szeretek mindent, mindent, amit Te vagy".♥♥♥♫

Ezt összesen már 3283 alkalommal látták. (Ezen a héten: 2196, a mai nap: 2186) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Utálom azt a helyet ahonnan jöttem, imádom ezt, ahol vagyok :)
szociológusok ezt úgy hívják,hogy pink intelligencia...a nesze semmi fogd meg jól elvén alapul..olyan mint a 80'-as években a vörös diploma.illetve ehhez hasonlítanám.
Fizika óra van, én mellette ülök. Nézem a fénylő, bársonyos haját, a gyönyöru szemét, a szép kezét… Õ rámnéz és mosolyog. De õ nem úgy néz rám, õ csak az úgymond “legjobb barátom”. Vége az órának, vége a napnak, õ átjön hozzám elkérni a matekfüzetem. Én odaadom neki, õ rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit, és azt mondja, köszi. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám, és ezt tudom.

Másnap találkozunk a suliban, mellette ülök, sír… sír, mert szakított a barátjával. Én megvigasztalom, õ átölel… érzem, hogy majd kiugrik a szívem. Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit és azt mondja, köszi.Én el akarom mondani, hogy szeretem őt, el akarom mondai, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de o nem így néz rám, és ezt tudom.

Telnek a napok, telnek az évek, látom hosszú talárban, az érettségin, látom, amikor átveszi a bizonyítványát. Õ rám mosolyog. Én el akarom mondani, hogy szeretem őt, el akarom mondani, hogy akarom ot, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de o nem így néz rám, és ezt tudom.
Együtt megyünk a főiskolára, de telnek az évek, és már a diplomaosztón találom magam. Õ még szebb, még hosszabb és szebb a haja, az arca, gyönyöru no. Az utolsó nap õ rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom hogy csak barátok legyünk, de o nem így néz rám, és én ezt tudom.

Eltelik rengeteg ido, én minden héten beszélek vele telefonon. És akkor megkapom a szörnyu hírt. Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van, látom a fehér gyönyöru arcát. Potyognak a könnyeim. Nem mosolyog rám, nem kapok tole puszit.
El akarom neki mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő már nem tudhatja ezt… Késobb felmegyek a szobájába, és megtalálom a naplóját, és a következoket olvasom:” Rámosolygok, az arcára nyomok egy puszit. El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk,de õ nem így néz rám, és én ezt tudom.”
Mi az kicsi sarga haromszog?
Elb***ott nagy piros golyo
Régi dal, régi kép, elhagytál, eltűntél
Régen volt ,réges rég emlékszel rá-e még!
Én vártalak te eltűntél, s egy éjszakán feltűntél
Felbukkantál ,megbantottál ,s én sírtam ,zokogtam tán
De nem érdekel hisz nem szerettél ,talán nem is szerethettél
Nem tudhatom ,nem érdekel csak felejts el ez elég nekem

Lájk ha nektek is egy rohadt szemét az apátok de ti mégis vágytok arra ,hogy újra szeressen és veletek élhessen
Régen mindenki a szőke hercegről álmodozott - arra is batytam. Most a vámpírokról meg a vérfarkasokról megy a sóhajtozás - arra is batyok. A magasból. Én már előhívtam egy Csikóhalat 2005. augusztus 19-én!♥
I wanna kiss you - but if I do then I might miss you a lot more
"Tudom, hogy a világ másnak lát, nem annak, amik vagyunk."
mikor elkezdesz hiányozni, csak becsukott szemmel végigfekszek az ágyamon és azt a különleges dalt hallgatom.. ♥
Nalam minig van Halendaa !!! .D