I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Magadnak hazudhatsz,de én tudom az igazat!

Ezt összesen már 524 alkalommal látták. (Ezen a héten: 155, a mai nap: 154) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Legalább a fölösleget tudtam, az is jobb mint a semmi!!!:)
Who az he?? :)))
Inkább Gery←→mint Kornél
Szent Johanna Gimi :$$ Imádom ♥♥♥
Lájk ha Te iss. : D
Tudom, mi a különbség egy rendes pasi meg egy nem rendes pasi között, de még nem döntöttem el, melyiket szeretem jobban. ; )
Nappal : aaa mi álmos vagyok feküdnék lefele.
Este : mi a bánatnak még lefeküdni ? gépezek tvzek :DDD
◊♥☼ Nikolics Adrienn ☆♥☆ Bálizs Anna Judit ☺♥◊
Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, elég lesz mosolyognom meg bólogatnom, úgy csinálnom, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változni, új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül, valaki igazival. De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél. Csak azt teheted, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor az megtalál, megragadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá."
Úgy elfojtom a rossz érzéseimet, hogy még amikor nem lát, nem hall senki és egyedül vagyok a sötét szobámban még akkor sem merek sírni, mert mindig megszólal bennem egy hang, hogy ennyire nem lehetsz gyenge...Ez ugyan nem normális, de kimondta, hogy én az vagyok???....
(L) ♥A.A.♥(L) Örökké!!!