I like you! Like everything!

Magadnak hazudhatsz,de én tudom az igazat!

Ezt összesen már 453 alkalommal látták. (Ezen a héten: 84, a mai nap: 83) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Levél a szőke nő anyjától

Kedves Lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.
Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.
Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig.
Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pál
* A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szerető anyád

Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva
*sziasztok jóéjt:D
- Jajjj de hideg van, nem érzem a lááábam!!!
- nem érzed? akkor szagold az enyémet xĐ
(tegnap esti memoriees)
i hate CONVERSE.. mert minden baromnak azvan...
Oda nézek ahova akarok, de nem azt látom amit szeretnék.☆
Egy kutatási eredmény rengette meg a tudományos világot miszerint: A nők ruhája összemegy a sok csokoládé fogyasztása következtében!!!
Ha a nőnek nemtetszik valami mondja!

Ha nem mondja jo neki!

Ha meg nemjo es nemmondja kinem szarja le?! :DDDD
Az a legrosszabb érzés,mikor tudod hogy tudja hogy létezel.Te odavagy érte,Ő meg egy nap 3-4*rád néz,mosolyog egyet és kész.
akkor is odavagyok érted,vedd észre ! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
" Elbizonytalanodtam. Csak néztem a képed.. de nem jutottam igazából semmire. Mert ezzel megintcsak ugyanaz a baj, mint általába.. mire rájössz, hogy volt egy bolond kislány, aki bolondult érted, addigra feladom a reményt és lemondok rólad! "
Sokan azt gondolják, hogy Éva mekkora csicska, és rontja a levegőt, és ki kell mennie! És Gigi meg menjen vissza. Nos, akkor bontsuk darabokra. Gigi megy vissza, akkor szépen meg lesznek bent, megy a takarítás, a kis beszélgetések, a főzőcskézések, nevetgélések. Viszont, ha Éva, akkor mindenki veszekedni fog, megy a konfliktus, mindenki haragszik mindenkire, megy a köpködés, a sárdobálás, a flegmáskodás. Magyarul, lesz élet a villában.. Show lesz, nagyobb nézettség. Éva kell a villába! Ő a legjobb.! ♥
<3 szeretem az illatát <3 a mosolyát <3 hogy megértő <3 odafigyelő <3 bolondos <3 egyszerűen mindent szeretek benne <3:$*-*