I like you! Like everything!

Magadnak hazudhatsz,de én tudom az igazat!

Ezt összesen már 445 alkalommal látták. (Ezen a héten: 76, a mai nap: 75) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
A puszi a csókhoz a csók a csókolozáshoz a csókólzás az öleléshez az ölelés a szeretkezéshez vezet. Kérsz egy puszit?;)
Ha gyűlölsz, az egód kiteljesedik. Az ego csak akkor létezhet, ha gyűlöl, mert a gyűlölet által felsőbbrendűnek érzed magad, a gyűlöletben elszigetelődsz, a gyűlölet meghatároz. A gyűlöletben egy bizonyos identitásra teszel szert. A szeretetben az egónak el kell tűnnie. Ha szeretsz, nem vagy többé elszigetelt: a szeretet segít feloldódni másokban. A szeretet találkozás, egyesülés. Ha túlságosan ragaszkodsz az egódhoz, akkor a gyűlölet könnyű, a szeretet pedig a legnehezebb dolog. Légy óvatos, éber: a gyűlölet az ego árnyéka. A szeretethez nagy bátorságra van szükség. Nagy bátorságra van szükség hozzá,mert az ego feláldozásával jár. Csak azok képesek szeretni, akik készen állnak arra, hogy senkivé váljanak.
végre vége a felvételinek ;)))
A középkori Angliában az emberek nem szexelhettek, csak a király jóváhagyásával (kivétel a királyi család). Mikor egy család gyereket akart, a királyhoz kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött nekik egy táblát, amit az ajtóra kellett kitűzniük, amikor házas életet éltek. A táblán ez állt:
Fornication Under Consent of the King. ( F. U. C. K. ), azaz paráználkodás a király engedélyével.
Innen ered a mai “fuck” angol szó . XD
Amikor az általános iskola 8. osztályába jártam beceneveket adtunk egymásnak, úgy, h vezeték- és keresztneveink első két-két hangzóját egymás után illesztettük. Így lett pl. Erdélyi Zsuzsából Erzsu, Bognár Józsefből Bojó. A ...gimnáziumban befuccsolt ez a módszer, mert ott olyan osztálytársakkal találkoztam, mint pl. Gerendás Cilike, Katona Kinga,vagy Pilisi Csaba.
Az órán mindig van vki aki alszik, vki aki beszél, vki aki eszik, vki aki rajzol, vki aki smsezik, egy aki bambul.. és persze én, a mintagyerek :É
Milyen érdekes ez az allergia..Meghallom egy-két ember nevét és elkezdek könnyezni...
Itt vagyok......
amit nagyjából úgy lehet lefordítani, hogy inkább meghalnék, mintsem elszakadjak tőled.
Ha a lájkolgatás közben azt nézed hogy mennyien lákolták
akk lájk :DD
13 évesen az ember rájön arra,hogy sok minden nem úgy van,ahogyan elképzelte.S a szerelem múlandó...és mindig idővel újabbak és újabbak jönnek.Marha jó az élet!Nem értem,mért is van ez.De az élet egy lájk.Tetszik.