I like you! Like everything!

Magadnak hazudhatsz,de én tudom az igazat!

Ezt összesen már 508 alkalommal látták. (Ezen a héten: 139, a mai nap: 138) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
DEBÜT és PLAYTEK szilveszter.... jegyek korlátozott darabszámban kaphatók amig a készlet tart. CSAK nálunk dec31-ig 8500Ft-os kedvezményes áron!!!! 4 terem, 21 DJ és korlátlan italfogyasztás!!! LIKE LIKE LIKE LIKE!!!!
Szeretlek, csak te nem tudod.
Szeretlek kicsim
Kattan rugó a zárban, mikor belép ő akire vártam. Nem is sejti, miért vagyok itt, csak lesem és rendelek valamit. Ő meg rákönyököl a pultra, tőle iszom ájultra magam minden éjjel neked is tetszene, ha látnád elképzelnéd vele. Pedig valaki őt is unja, és ezért miközben dugja, a titkos szerelmére gondol, és a kéjtől szinte tombol. És nem is sejti hogy a nőt, kit közben kívánja őt, valaki már le sem szarja mert pont az ő csaját akarja... Ilyen az élet, de van egy elmélet: ha keresztül mentél mindenen, valahogy ezt is majd túl éled. Szar dolog de én harcolok, amíg be nem falcolok.
Love sex *csók* Duurex
~ Azt mondod, hogy sokat gondolsz rám?
Háhh. Vicces vagy.
Akkor kellett volna gondolnod rám, mikor még esélyed volt...;))
Lehet,hogy rossz emlék vagyok,de felejthetetlen!:):)
A terembuláját
-Mi a külömbség a tanga,és a balta között?
-Az,hogy nem mindegy,hogy melyik vág a seggedbe.
Fiú: Mit jelentek számodra? őszintén mondd el kérlek.. Lány: mit jelentesz? egy volt szerelmet, akit valamikor nagyon szerettem, de már rég vége és elfeledtem és egy kicsit sem hiányzik.. igazából ezt kellene éreznem de ha őszintén kell válaszolnom akkor azt mondom: A volt szerelmet, akit valamikor nagyon szerettem és még mindig ugyanúgy szeretem, talán még jobban is, akivel már rég vége de képtelen vagyok elfeledni és aki borzasztóan hiányzik.♥