I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Magadnak hazudhatsz,de én tudom az igazat!

Ezt összesen már 556 alkalommal látták. (Ezen a héten: 187, a mai nap: 186) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Tanár:miért nincs itt a felszerelésed? Gyerek:hát mert tegnap hazaértem 5kor és odaültem a géphez FBzni..nincs időm még arra is h bepakoljak!
nincs "i wanna love you forever",nincs "sosem hagynálak el",nincs "nekem csak Te kellesz"...egyszerüen nincs semmi...sem igaz szerelem,sem "nagy Ö",csak egy fiú meg egy lány,érzelmekkel túlfütve,tomboló hormonokkal...de egyszer majd ennek is vége szakad,mint az életnek... by L.L.
Lájk...Lájk....Lájk....Lájk.....Lájk azéleet.....
xDD:D
Hol vannak a híres lájk-jaid? Hol van a művészeted? Miért kukultál meg ? Miért nem hordasz el minden féle hülyének ,kurvának ,rondának ?
"A kártyajátékot, amit életnek neveznek,
az emberek a kiosztott lapokból legjobb képességeikkel játszák."
☻♂☺♀
girl you are so one in a million you are the best I ever had, I ever had and I am certain that nothing better " ..
A farkam olyan,mint a bomba
Elál bármeddig de ha robban,elnémit mindenkit...
Mondd, miért bántjuk egymást? Hisz bánt minket az
élet! Hidd el inkább, hogy jó szorosan magamhoz
ölelnélek!
Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy így van ez az emberrel is. Ha eltávolodik társaitól, minden kihűl körülötte, rideg lesz az élete. Ha közelít hozzájuk, némely szúrást, esetleg akaratlan tüskét el kell viselnie. De még mindig jobb szeretteink tüskés kedvét eltűrni, mint belefagyni az egyedüllétbe. Elvégre nekünk is vannak tüskéink, amelyeket a hozzánk ragaszkodók kénytelenek eltűrni. S ha él bennünk megértés, szeretet, e tüskepárbaj sosem okoz veszélyes sérüléseket.
Mennyi mindent el tudunk viselni
egymásba kapaszkodva, és milyen
magányosak, céltalanok vagyunk, ha
nincs egy kéz, amelyik simogat, ha nincs
egy szempár, amelyik azt sugározza - a
gondok, bajok közepette is -, hogy
fontos vagy nekem.