I like you! Like everything!

Magadnak hazudhatsz,de én tudom az igazat!

Ezt összesen már 461 alkalommal látták. (Ezen a héten: 92, a mai nap: 91) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Három tábornok a Nílus partján vitatkozik, kinek van jobb katonája. Az amerikai bizonyításképpen odaszól katonájának:
- Joe, a krokodil!
Joe be is ugrik, örvénylő víz, küzdelem, pár perc múlva kihozza a döglött krokodilt.
Jön az orosz tábornok:
- Ivan, dva krokogyili!
Iván is ugrik, habzik a víz, küzdelem, de hozza a két döglött krokodilt.
A magyar:
- Á, gyerekek, ez semmi, nálunk ezt otthon az asszonyok csinálják!
- Hogyhogy? Bizonyítsd be! - kéri meg a másik kettő.
- János, hozzon három krokodilt!
- Hozzon az anyád!
Nem értem azokat, akik felraknak fb-ra egy képet és odaírják hogy milyen csúnya meg hogy nemjó.. hát akkor miért raktad fel ?!?! csak a többi ribitől várja azokat a hozzászólásokat, hogy nemis vagy csúnya stb. -.-
no like---no life....xDD♪♪♪♫♫♥♥
úgy utálom,ha valaki olyan hazudik,akitől nem várnám...-.-
Mikor elveszitesz valakit ki a Világot jelenti:nehezen de felállsz. Ha ez megtőrténik mégegyszer:felállsz de nem leszel soha a régi....
♥Kovács Erika♥ ♣♣Szeretlek Téged♣♣
Legyél full - full szőkeeeeeeee így is csuda meg úgy is :)
“Nem az arcod tetszik, hanem a kifejezés, ami rajta ül. Nem a hangod, hanem amit mondasz. Nem az, ahogy kinézel ebben a testben, hanem az, amit teszel vele. Te vagy gyönyörű.”
Emo vagy szőke nő
Fiúk, ébredjetek már fel! Tisztelet a kivételnek...nem kéne szórakozni a lányokkal! Sok lánynak egy csalódás kihat az egész életére, nem mer megbízni másokban többé... Ne legyetek már ennyire gyerekesek!!! Mire jó szórakozni a csajokkal?! Megérdemlik?! Nem!! Oké, vannak olyan lányok is akik szintén ezt csinálják...őket én is elítélem. Csak hogy, tudjátok: attól nem lesztek sem nagyobbak, sem menőbbek hogy összetöritek egy lány szívét! Csak hatalmas nagy bunkók! Vannak olyan srácok, akik tiszta szívükből szeretnek egy lányt...őket igenis tisztelem. De akik csak szíveket törnek...igazán magukba nézhetnének! Egy lány életében egy pasi...annyit jelent, hogy: egész nap rágondol! Nem is gondol arra, hogy a fiú a háta mögött röhög, mert annyira ellepte a rózsaszín köd! A szíve majd kiugrik a helyéről, önbizalmat nyer.De amint meglátja a baráját mással, minden egy másodperc alatt összetörik! Az önbizalma is eltűnik, csak sírni fog...úgyhogy srácok! Ne szórakozzatok senkivel, előbb-utóbb találtok olyat, aki megtanít titeket szeretni!