I like you! Like everything!

Magadnak hazudhatsz,de én tudom az igazat!

Ezt összesen már 446 alkalommal látták. (Ezen a héten: 77, a mai nap: 76) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
- Mirõl ismerni fel a skót házát?
- ???
- Ki van rakva a WC-papír száradni.
Ma álmodtam...odajött hozzám...átölelt...azt mondta...szeret...az egész olyan valóságosnak tűnt...boldog voltam...de felkeltem...és rá kellett jönnöm...csak álom volt az egész...:(
Alig várom, hogy végre vége legyen ennek a szánalommal teli szar 2010-es évnek! :/
Én vagyok a télapó, úgy bebasztam mint a ló, van zsákomban minden jó: bugyi, tampon, műdákó. Nem megyek ma veletek, pornófilmet rendezek! B.Ú.É.K.
az igaz barát nem csak akkor van veled amikor nincs semmid, hanem inkább akkor amikor mindened meg van, mert ő tud örülni a sikereidnek és nem irigyli őket:)
Férfi-nő szótár: - Bigyó: Nők: Olyan berendezések, amik egy autó motorházteteje alatt találhatók. Férfiak: Az a kis szerkezet, ami miatt nehéz egy nő melltartóját levenni. - Sérülékenység: Nők: Elárulni a legbensőbb érzéseidet valakinek. Férfiak: Bokszolni herevédő nélkül. - Kommunikáció: Nők: Megosztani a gondolataidat, érzéseidet valakivel. Férfiak: Hagyni egy cetlit a hűtőn, hogy sörözni mentél a haverokkal. - Tartós kapcsolat: Nők: Férjhez menni, családot alapítani. Férfiak: Nem ráhajtani más csajokra, amíg az előző ki nem rúgott. - Szórakozás: Nők: Egy jó film, koncert, színházi előadás vagy egy könyv. Férfiak: Olyan cselekvések, amik közben sört lehet inni. - Fingás: Nők: Egy kínos egészségügyi probléma. Férfiak: A szórakoztatás egy formája, önmegvalósítás, férfiasság bizonyítéka. - Távirányító: Nők: Egy eszköz, amivel az egyik TV csatornáról egy másikra lehet kapcsolni. Férfiak: Egy eszköz, ami kiválóan alkalmas arra, hogy mind a 100 csatornát végigkapcsolgasd minden 5 percben.
az, hogy mosolygok nem jelenti azt, hogy boldog is vagyok..
Már nem akarlak meghódítani, álmomban látott kép vagy, és én nem kereslek ébren, majd ha tudlak, nem kereslek. Nem kívánlak, és nem akarok a testedhez érni, mohó markolással és cirógatással. Tévedés, hogy megszerettelek, nem megszerezni, nem birtokolni akarlak, nem, nem, inkább a semmi. A halálos közömbösség. A csend, mint sikoly. Így akartad, akarjuk akkor így. Meggyógyulok. Kiírlak. Magamból. Csak rám ne nézz.

Kovács Ákos
☆Sajnálom,hogy nem hiszel nekem,ténleg sajnálom,csak próbáltam valamit helyre hozni,azt amit igértem neked,te nem tudsz rólam semmit sem,ezért nem tudhatod azt sem,hogy bennem mi játszódik le.Tudod eljátszottam azzal a gondolattal is,hogy kapsz tőlem,valamit,aminek szerintem,nagyon örültél,volna,Bár most darabokban vagyol,de hidd el,hogy hamarabb helyre jövök hamara,mint te.☆
Pistike bőg, mikor az anyja hazaér. Kérdezi, mi a baj?
- Az apu kétszer is megvert.
- Miért?
- Megmutattam az ellenőrzőt.
- És?
- Tele volt egyessel, kettessel.
- Ezt megértem, de miért vert meg másodszor is?
- Mert kiderült, hogy az ő gyerekkori bizonyitványát
mutattam meg.