I like you! Like everything!

Ha valaki/valami nagyon közel állt hozzád és elveszted, mindig marad egy nagy, fekete lyuk a szívedben. Időnként elfeledkezhetsz róla, de ha nem lesz ami eltereli róla a figyelmet egyszerűen magába szippant...

Ezt összesen már 1553 alkalommal látták. (Ezen a héten: 79, a mai nap: 79) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Akit megkaphatsz nem kell! Csak az akit fáradságos úton se kaphatsz meg...
Szegény ember vizel és főz!
Csillag születik: "... évig jég korcsolyáztam, majd darabokban léptem fel..." Darabokban? Ma a keze, holnap a lába? :D :D
3 év alatt sokat változunk...
13 évesen: meg kéne dönteni a doodlejump rekordomat
16 évesen: meg kéne dönteni egy csajt
...
Nem lesz könnyû, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged...mindenestül!
Ki a szart érdekel az a retves eccarvú??? Ez most valami globális vicc vagy egy 14-15 évesnél tényleg ez a "menő"? Normálisak vagytok ti? Az én pofám ég miattatok...
Van egy lány aki mindent megtesz az ex pasijáért, mert még mindig szereti. De a srác soha nem is szerette csak kihasználta őt. A lán megtudta ezt ezért dobta őt. De a srác ivott, drogozott és minden káros szenvedélyt követett. De nem azért mert szerette vagy menő akart lenni. Hanem azért mert az anyja meghalt és az apja alkoholista lett. Bánatában ezekbe temetkezett. A lány ki akarta törölni őt az életéből, de nem tudta egyrészt mert szerette másrészt mert rájött hogyha beszél vele éjszakánként nem iszik és nem szív annyi drogot. És így megy ez már több mint két éve: a lány minden este felhívja a srácot csak azért, hogy kábult állapotában ne menjen neki a húgának. Ez a lány én vagyok! És csak azért írtam le, mert jól esik kiadni magamból és itt senki sem tudja meg kikről szól a történet.
Volt idő, mikor minden nap beszéltünk, jóba voltunk, aztán egy kis hülyeség miatt megutáltalak, hónapokig nem beszéltünk, alig futottunk össze, aztán egyszer az ajtómnál kopogtattál, hogy mennyek veled, szó nélkül elmentem, felhúztam az új gatyámat, a fölsőmet amivel egyszer találkoztunk már és indultam. Aznap együtt aludtunk, nem történt semmi, egy percre nem emlékszek belőle, mégis az volt a legszebb dolog a multunkban, aztán újra beszéltünk.és bekövetkezett. megcsókoltál. nekem az volt az első. soha nem felejtem. azután voltak mások is, és még ha veled is volt a legjobb nem azért nem tudlak elfeledni. Most újra nem beszélünk, de nagyon nehezen bírom, sokkal nehezebb nélküled, el se tudod képzelni, de asszem így jobb lesz..majd!
Lájkpárbaj:Kuld el minnel tobszor aszt a szot,hogy Lájk es aki a letobszor kuldi el lehet 1 kivansaga:)):))...attol fug,hogy mi:P:))
Valakinek meg kell halnia, hogy a többiek megbecsűljék az életet!