I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Mindenki olvassa el !!!!!!! megéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! – Mama miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját. – Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony. – Ezt nem értem! - mondja a kisfiú. – És ezt soha nem is fogod megérteni … - válaszolta gyermekét átölelve az anya. Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is: „Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?” „Minden nő ok nélkül sír.” – Ez volt minden, amit az apa válaszolt. A fiúcska felnőtt férfi lett, és még mindig kereste a választ, hogy vajon miért sírnak időközönként a nők. Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat: – Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen? Az Atya elgondolkozva válaszolt: „Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam. Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni. Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül. Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, ha a gyermek őt mélyen megbántotta. Oly erőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére. Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja: egy jó férj soha nem sérti meg a feleségét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e? És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van. Látod: Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától, amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli. Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik. Add tovább ezeket a goldolatokat minden nőnek, akit csak ismersz. Ha ezt megteszed, valami csodálatos dolog fog történni. Segíted a nők önbecsülését! HISZ MINDEN NŐ SZÉP, AKI SZERET!

Ezt összesen már 220928 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1391, a mai nap: 1383) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
"Szebbet találhatsz tőlem, de jobbat soha!"
Ha láttad az Eredetet akkor lájkolj:)
Annyira igaz..:)
nem vesztettem el.ami soha nem volt az enyém, azt nem veszithetem el.
Engem mindig becsapnak, de nemis baj. Szeretek becsapódni(: mint egy meteorit.xd
Csak a szél ami játszik velem, egy árva léggömb az én szívem...
Csak a szél ami játszik velem, de te kegyetlen szél csak te vagy nekem...♥
Vannak olyan hülye p*csák akiket szívesen szembe köpnék .. :D
Kéz a kézben,kéz a másban más a kézben,más a másban.
Ha szeretnéd a facebookon a dislik-t
☆Én nem haragszom rád,és kívánom neked tiszta szivemből,hogy légyboldog.Csak azt sajnálom,hogy soha sem hittél nekem,hát ennyi!Nem akarok veszekedni és fájdalmat okozni neked,ami nem megy azt nem kell erőltetni.!☆