I like you! Like everything!

Úgy bírom azokat a fiúkat akik udvarolnak nekem de közbe más lányokat lájkolnak szarrá :" DD

Ezt összesen már 466 alkalommal látták. (Ezen a héten: 83, a mai nap: 82) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
7-es a 7-essel, 8-as a 8-assal áll össze. a számok nem hazudnak.
Chuck Norris megpróbálta a lehetetlent. És sikerült. o.o
A fiúk becsülete olyan kincs, mi el nem vész, mivel nincs.A fiúk, mint a köd jönnek, mennek, egy lányt csak egy napig szeretnek.De aki egy hónapig bírja, annak meg van ásva a sírja.És aki egy évig tud szeretni, azt múzeumba kell helyezni,És föléje ezt kell jegyezni: „Ezt embernek lehet nevezni"
Szerelembe esni egyszerű
megláttam és tudtam h lesz még ebből folytatás ...............
pár nap múlva randi ,kezd egyre jobban tecceni :)
párhónap múlva szeretni (L)
évek múlva még mindig nem feledni :(
mért ilyen nehéz Felejteni?
Katy Perry-E.T.♥♫
Megkiserelem az ongyilkossagot jobb lessz az eletem??? talan belehalok talan csak megrokkanok..szar az elet elvesztek lassan minden remenyt es felek..ezert a legjobb talan ha nem is elek!!!!!!!!!!!
"Minden egyes pillanat az élet mozaikköve - világos és sötét, színes vagy kopott, arany vagy ébenfekete. És ahogy a mozaikot is csak egész képként a távolról szemléljük, és csak ritkán vesszük szemügyre egyenként a művészien egymás mellé rakott kövecskéket, ugyanúgy nem látjuk a pillanatot sem, melynek mindent köszönhetünk. Amit életnek nevezünk, az végül is nem más, mint számtalan pillanat gyűjteménye."
lájk, ha te is inkább nyakig betakarózol este minthogy felkelj és lecsapd a szúnyogot :DDD
Egy nagymama korú hölgy jelentkezett a főiskolára. Letette a felvételivizsgákat, fel is vették. De a vizsgáztatók kíváncsiak voltak, hát megkérdezték. Mondja hölgyem, minek magának a főiskola, hiszen már nyugdíjban van?!

- Hát nem is magamért teszem, de az az én lökött párom a kocsmában azon ácsingózott, hogy a 70. éves születésnapjára szuper ajándék lenne neki, ha megkefélhetne egy diáklányt.
néha kellene egy kéz, amelyik időben pofon vág és visszaránt, mondván: NYISD MÁR KI A SZEMED!!!!