I like you! Like everything!

Úgy bírom azokat a fiúkat akik udvarolnak nekem de közbe más lányokat lájkolnak szarrá :" DD

Ezt összesen már 438 alkalommal látták. (Ezen a héten: 55, a mai nap: 54) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
"Csak várj...várd ki, míg rájön, hogy rád van szüksége. Mert rá fog jönni."
egy csaj ül az ügyeleten be van kötve a keze. a haverom kezét épp varrják össze oda ülök mellé és igy szólok: B.U.É.K látom neked is jó volt a buli mit csináltál?o.O a csaj bele véstem karomba a fiúnevét akit szeretek és behoztam mert nagyon vérzik:$ ennyire szereted a fiút? igen...:( és őő? rám se hederít! :'( és azt tudja mit csináltál a karoddal tudja ott volt és azt mondta ő nem szeret:( én tuti belevágtam volna a neved a karomba! a lány sírva fakad és azt mondja: köszönöm ez most nekem sokat jelent^^ ha te is szeretsz egy fiút aki megbántott 2010-ben és 2011-ben te sajnos ugyan úgy fogod szeretni lájkold!^^ mert a szerelem hülye*-*
"...úgy forog,mint a Gyros hús azon a szaron" :D :D
Akik szerint Lewis Hamilton a legjobb F1es pilóta!!!!!
Mindenkinek csak egyvalaki jut, akinek a nevét elkiálthatja a halál pillanatában.♥
Snoop Dogg feat. David Guetta - sweat
sztem jó szám, és szted? :D
A sors már csak ilyen, sajnos olyan, hogy előre nem tudjuk, nem ismerjük, a magunk sorsát is csak érezzük, sejtjük, mert valamire születtünk, valamire, amit más nem érezhet, nem tudhat. Egymás gondolatait sem tudhatjuk. Összenőhetünk egy kiadós élet alatt, egy hosszú együttlét során, akár azonosulhatunk is életünk társával, hasonlóvá is válhatunk, összehangolhatjuk szokásainkat, ruházatunkat, ételeinket, elveinket, szellemeinket, de gondolataink akkor is csak a mieink maradnak.
Anyám kifújja az orrát, erre apám: EGÉZSSÉGEDRE!!! :D
‎"Nincs nagyobb boldogság, mint ha szeretnek bennünket embertársaink és úgy találjuk: jelenlétünk hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzék magukat."
,,Ha szeretsz valakit, akkor ha menni akar, akkor engedd el..ha tényleg szeretett vissza fog jönni, csak adj neki időt."♥