I like you! Like everything!

Úgy bírom azokat a fiúkat akik udvarolnak nekem de közbe más lányokat lájkolnak szarrá :" DD

Ezt összesen már 486 alkalommal látták. (Ezen a héten: 103, a mai nap: 102) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
♣☻mi minden belefért , és mennyire hamisan , de igaz 4
Puszi Boldog Új Évet Nagyon Boldogat !
alex.-
Ha jó idő van és süt a nap, az minden bizonnyal azt jelenti, hogy holnap valamiből témazárót írok...
☆ 2 óvodás megy hazafeléé...
Megszólal az egyik: - Kis szisza kis szisza..
Erre a másik.. hát bazdmeg..nemtudod kimondani hogy MATKA?? ☆
Együtt jártak ők sok-sok éven át, egy fiú, meg egy lány. Hideg tél, meleg nyár, kint találta őket a kis utcán. Fogták egymás kezét, beszélgettek, sokat suttogtak egymásnak forró szavakat. Boldogok voltak, mint soha senki más, szerették egymást, a fiú, meg a lány. Egy napon így szólt a lány: Gyereket várok, egy kisbabát. A fiú nem szólt, csak elköszönt, többé nem jött vissza már. Elment némán és hidegen. Ez volt hát a "Nagy Szerelem!" És megszületett a kisfiú, boldog volt a lány. Hátha jő az apa tán. De nem jött, hiába várta. Teltek a napok, egyre teltek, de ő mégis reménykedett. Hiába várta, hátha jön a srác. Együtt élt a lány a kisfiával, benne lelte örömét, és eltelt ifjúságát. S nőtt a fiú napról- napra szebb lett. Kimondta az első szót a legszebbet : Anya! Egy napon sétálni mentek, a kisfiú ott totyogott az anyja mellett, sötét utcák, hol azelőtt jártak, fölvillantak az emlékek. Sok elmúlt napok, boldog évek. Fölsóhajtott a lány : Milyen kár hogy egyedül vagyok! A sarkon ifjú pár köszönt rá. Egy barna szemű, fekete srác vissza nézett, s a lány könnyein át, így szólt gyermekéhez : Ez volt az Apád!!!
Ha egy lánynak mondod hogy szép azt megköszöni..De ha egy lánynak mondod hogy csúnya azt egy elétre megjegyzi..*.*♥
Mindenki olvassa el !!!!!!! megéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! – Mama miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját. – Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony. – Ezt nem értem! - mondja a kisfiú. – És ezt soha nem is fogod megérteni … - válaszolta gyermekét átölelve az anya. Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is: „Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?” „Minden nő ok nélkül sír.” – Ez volt minden, amit az apa válaszolt. A fiúcska felnőtt férfi lett, és még mindig kereste a választ, hogy vajon miért sírnak időközönként a nők. Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat: – Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen? Az Atya elgondolkozva válaszolt: „Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam. Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni. Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül. Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, ha a gyermek őt mélyen megbántotta. Oly erőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére. Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja: egy jó férj soha nem sérti meg a feleségét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e? És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van. Látod: Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától, amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli. Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik. Add tovább ezeket a goldolatokat minden nőnek, akit csak ismersz. Ha ezt megteszed, valami csodálatos dolog fog történni. Segíted a nők önbecsülését! HISZ MINDEN NŐ SZÉP, AKI SZERET!
Szeretek valakit...
Sajnos tudom a nevét...
Sajnos ismerem...
Sajnos mindent tudok róla...
Sajnos tudom,hogy ő sosem fog mást érezni...
Ezért minden esély elszáll...
és amikor elengedem biztos akkor fog ráébredni mit érez... (U)
fiú: szeretlek.
lány: én is szeretlek. és félek..
fiú: mitől?
lány: hogy elveszítelek. nem akarlak elveszíteni! te vagy mindenem. az életem. nem akarom, hogy valaha meghalj..
*a fiú gondolkozik*
fiú: engem csak te tudsz megölni..♥
♥ ~ Van, hogy nem akarok egyszerűen elaludni, mert végre jobb a valóság, mint az álmaim. ~ ♥
Sajnálom!Kivánom,hogy találd meg az igazit,aki mellett boldog leszel!Ne tedd tönkre magad,te ennél jobb életet érdemelsz!