I like you! Like everything!

Úgy bírom azokat a fiúkat akik udvarolnak nekem de közbe más lányokat lájkolnak szarrá :" DD

Ezt összesen már 425 alkalommal látták. (Ezen a héten: 42, a mai nap: 41) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
édesem..a fehér száj már GÁZ!!!((:
Hogy hívják a messziről jött csövest?
-Távcsöves.
és az öreg bűvészt? Csiri bá'
Hogy hívják a japán papot?
-Nuku Pina Csaka Zima
és a JAPÁN KOPASZT?
-HAYASIMAxD
house ♥ ♥
Hát walahogy úgy érzem h nincs nállam szerencsétlenebb...
♥Köszönöm, hogy szeretsz, féltesz, vigyázol rám, hogy betakarsz, ha fázom, átölelsz, ha félek, és hogy neked reggel is szép vagyok. Köszönöm, hogy a szemembe nézel és tudod, hogy mit gondolok. Köszönök mindent, amit adtál és mindent, aminek te örültél. Köszönöm, hogy vagy nekem és hogy szerethetlek!♥
Fiú a lánynak: Tudod mit csinálnék veled legszívesebben?
Lány: Jól megdugnál? :D
Fiú: Nem....elvinnélek kukázni.... xDDD
(buliban)...A lány táncolgat a barátaival és megpillant egy helyes srácot.A srác is a barátaival van,de őt is érdekli a lány jelenléte.Hosszasan beszélgetnek,táncolnak.Majd a fiú szerelmet vall neki.Másanp a beszélgetnek és a fiú elmondja,hogy csak viccelt, és sokat ivott! TIPIKUS...A lány újra elmegy a szórakozó helyre.Keresve kukkolja a fiút de ő nem jött el,a lány nagyon szomorú lesz és nincs is kedve maradni.Majd egy fú aki már látott egyszer,mosolyogva ránéz és odalép hozzá: -Szia!Mit iszol? Lány: látod?Pezsgőt.A lány már kezdett örülni "ő talán marad" de nem:/....Majd pár perc múlva a tekintete a födre szegeződik mikor legpillant egy ismerős cipőt a fiú ismét ott termedt:)Fiú:Szija hoztam neked pezsgőt!:)Majd egész éjjel, táncoltak, beszélgettek.De a fiú egyszercsak, nagyon berugott.A "barátai" próbálták kijózanítani,de a lány is segített amibe tudott,mégis próbált kimaradni belőle.Kellemetlenül érezte magát!Másnap csörög a telefon..Fiú:-Szija!hogy vagy? Lány:-Honnan tudod a számom? Fiú:-Facebook:)Majd egy héten keresztül,naponta gyszer felhívta a lányt,de a lányt nem nagyon érdekelte,félt, hogy "ő is olyan mindt a többi!"Aztán újra találkoztak a buliban.Már régóta táncolnak,egyszercsak a fiú odafordul,mélyen a lány szemébe néz és megöleli, majd újra a szemébe néz megérinti az arcát és megcsókolja.A lánynak a torkában dobokott a szive, sosem érzett még ilyet, de a fiú arcán is látta azt a megkönnyebbültséget, és a mosolyt!:)Majd egész éjjel csókolóztak!:)Másnap a lány kap egy sms-t:"Nagyon hiányzol!"A lány nagyon örül.Megbeszélik,hogy majd találkoznak de a fiú, sorra mondja le a találkozókat..A fiú egyre kevesebbszer kereste a lányt, de a lány nem mert lépni mert félt, hogy elront valamit!...Azóta nem látták egymást.De a lány beleszerett:/...DE vajon,Mi történhetett?
Azt hiszem megőröltem, mert nem tudom az igazságot...
A szememet csukva tartom mégsem kapok bizonyságot...
Hogy van értelme akárminek is amit végre hajtok...
Szingli vagyok... Miért nincs pasim, mikor mindent beleadok?
"A kísértéstől egyféleképpen szabadulhatunk meg: ha megadjuk magunkat neki. "☻