I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Úgy bírom azokat a fiúkat akik udvarolnak nekem de közbe más lányokat lájkolnak szarrá :" DD

Ezt összesen már 494 alkalommal látták. (Ezen a héten: 111, a mai nap: 110) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Esik a hóóóó!!! BigŁájk!!! ♥♥♥♥♥
12.30.-a !! Bulááj :]]♫
Szerelem.
Mit is jelent ez valójában?

Kötődést valaki iránt. Vonzalmat. Leküzdhetetlen hiányt akár minden percben.
Nem egyszerű, és nem könnyű dolog szeretni valakit. Óriási mértékű fájdalmat tud maga után vonzani. De lehet akár a világ leggyönyörűbb érzése is. Eufória. Amikor először kimondja, hogy „Szeretlek téged!”, a fellegekben, a Mennyországban érzed magad. Boldogságod nem ismer határokat. Azt kívánod, bárcsak sohase múlna el ez az érzés. Amikor feljössz a szobádba, és kabátostul befekszel az ágyadba és csak nézed a plafont és vigyorogsz, és majd kiugrasz a bőrödből annyira hihetetlenül boldog vagy. Ezekért a pillanatokért megéri élni és szenvedni. Ilyenkor ezt gondolja magában az ember.
Aztán jön a csalódás. Boldogság nincs szenvedés nélkül. Nem érted, mi a csuda történhet egyik napról a másikra? Mi? Mit rontottál el? Hisz te beleadtál mindent. Teljes szívedet lelkedet. Mikor már kezdted elhinni, hogy ez az egész működhet. Akkor csalódsz a legnagyobbat. Nem számítasz rá, így villámcsapásként ér az egész. A gyomrod összeszorul, a szíved majd kiugrik a helyéről, fizikailag is rosszul érzed magad, szédülsz, hányingered van. Bármit teszel, nem tudsz megnyugodni. Eltelik egy nap, abbamarad a remegés. A remegést felváltja a sírás. A gyomrod még most is akkora, mint egy gombostű feje. Sírsz, zokogsz, bőgsz, egyre rosszabbnak érzed a helyzetet. Úgy véled az életed fabatkát sem ér. Másnap is hosszasan fetrengsz az ágyadban, mivel semmi értelmét nem látod annak, hogy felkelj. A párnádat használod a könnyeid felitatására. Mi is lenne veled a kispárnád nélkül? Zenét hallgatsz. Szigorúan csak olyat, amire kisírhatod magad. Azóta sem eszel egy falatot sem. Már az étel gondolatától is felfordul a gyomrod. Sírás közben a legtöbbször hallgatott szomorú dalt énekeled. Hiába találkozol a barátaiddal, ők sem tudnak segíteni neked. Csak, és kizárólag magadra számíthatsz. Egyedül kell ezen valahogy túljutnod.

…

Eldöntöd, hogy nem érdekel, nem foglalkozol többet vele, de akárhányszor látod, vagy hallasz felőle, a szívedben újra fellobban valami, megint hevesen ver, majd kiugrik, és bármit megadnál azért, hogy most vele lehess. És újra sírsz… Majd megnyugszol egy kicsit. Reménykedsz, hogy nincs semmi baj, csak éppen rossz passzban volt, vagy nem ért rá. Holnap felhív, biztosan találkoztok. Jól érzitek magatokat együtt. Főleg te, mivel teljesen oda vagy érte. És aztán próbálod leplezni előtte, hogy majd megőrülsz érte, hogy legszívesebben az egész napot vele töltenéd az ágyban összebújva.
Vajon lesz ilyen? Vagy Ő nem így akarja? Megeshet, hogy sohasem fogja így gondolni?
Ezt előre nem tudhatod. Sőt… sokszor még azt sem, hogy mit tartogat számodra a holnap…
Hát igen baromi könnyű hülyének képzelni akit nem is ismerünk és milyen jó is szórakozni ,ha már máson nem tudunk igaz.Egyszerűen azt nem értem miért ilyenre pazarlod az idődet?Irogatunk mert az jó kompenzáció igaz jobb mint enni vagy inni .Kompenzálgatunk okkkké nélkülem.
szeretleeeeeek,kell most mellém valaki,és az a valaki TE vagy!!
alig várom már hogy talizzunk,ezáltal igyekszem majd mindent kihozni a helyzetből!!♥♥♥
Lehetetlen~ feladtam,én lány vagyok te pedig reménytelen! rámnézel,szembeülünk, de mégsem beszélünk soha.Mikor köszöntél nekem sziával-véletlen heloval köszöntem vissza ~ MEGBÁNTAM! ......nem vallhatok szerelmet,de ha tudnád mennyit nézem a képeidet,mennyit gondolok rád, mennyit sírok a párnám tudna mesélni neked.:|:(..tudom...ennyi volt, ennél több nem is lesz,mégsem törődök bele, mer t te vagy a mindenem:(♥♥♥
Tudom jól, hogy a SZERETLEK csak egy szó,
de az szívem adom minden egyes csókodért
és érintésedért.
Mert nekem te vagy ki megtestesíti az
igazi gyönyört és boldogságot!

♥♥♥♥
Te vetted el b*zd meg azt a kibaszott tekintetet tőlem!!!!!
Úgyhogy nézzél jó mélyen magadba!!! Ha megtaláltad add vissza.
Soha ne hanyagold el azt az embert, aki érdeklődik irántad, és aki őszintén szeretne, mert egy nap majd rádöbbensz, hogy amíg te kavicsokat szedegettél elvesztettél egy gyémántot.
Gyere vigyél innen el, tudom hogy létezel.
Gyere vigyél innen el, megígérted már nekem.
Gyere vigyél innen el, fognám a két kezed.
Gyere vigyél innen el, tudom hogy létezel.