I like you! Like everything!

Úgy bírom azokat a fiúkat akik udvarolnak nekem de közbe más lányokat lájkolnak szarrá :" DD

Ezt összesen már 427 alkalommal látták. (Ezen a héten: 44, a mai nap: 43) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Facebook hivatalos angol nyelvű szabályzatában áll: A bökés gomb használata, diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! >>> "The poke feature can be used for a variety of things on Facebook. For instance, you can poke your friends to say hello. When you poke someone, they will receive a poke alert on their home page."

Hát bazzeg, eléggé ki lehet éhezve az, aki ennyire félrefordítja ezt a pár mondatot. :D
Megidézem a gonosz szellemet,te etünsz és az egész világon az Elit-kommando fog keresni és amikor megtaláltak Doktor House fog kicsinálni!!!!! Na ilyenkor mondják hogy tuuul sok filmet nézek xD
myVIP szépségverseny...ja!Hogy az most van? :D
Ne sírj, mert vége lett!
Mosolyogj, mert megtörtént.☺
Tudom,hogy nem lehet már az enyém,s mégis fáj az emlék.De a szívem mégis odahúz hozzá...:T
nyugodjanak békében...én ismertem a Kingát látásból... mindig vidám volt:(
-Fiam, anyád egy pilóta!
-Mióta?
-Mióta anyád egy pilóta!

XDXDXD
SOS! Lélekdonorra van szükségem!
Hosszú ideig próbáltam elfogni tekintetét. Újra meg újra éppen csak találkozott a szemünk; de az övé, minthogy nem volt mondanivalója számomra, hamarosan zavartan elfordult.
Miért van az hogy a fiúnak tetszik a lány,a lánynak is a fiú,de egyik sem mer lépni...eltelik egy kis idő sétálnak egymással szemben az utcán mindkettőnek van valakije...mikor megláttyák egyást csak egy szomorú pillantás az amit egymásnak adhatnak...mindkettő arra gondol: mi lett volna ha csak egy kicsit is bátrabb vagyok? most én állnék ott a szerelmem mellet...