I like you! Like everything!

Úgy bírom azokat a fiúkat akik udvarolnak nekem de közbe más lányokat lájkolnak szarrá :" DD

Ezt összesen már 433 alkalommal látták. (Ezen a héten: 50, a mai nap: 49) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Nem vagyok könyvmoly attól,mert én többet olvastam életem során egy képregénynél
Msn-re fellépek. Vágig nézem kik vannak fent. Meglátom Ő-t. Gyorsan ráírok pár emberre dumálni, de fél percenként csekkolom fent van-e még Ő. Gondolkodok....ráírjak? ráírok...eldumálgatunk, de tudom ha én nem írok rá ő se rám, mert csak elvisel...de különösebben nem érdeklem őt :(
Utáloom azokat aki C&A-s cuccokkal menöznek! Hogy ez mien jo meg mijen menö! Pedig a C&A az egy nagy SZAR! :D :@ ⋆
Holdvilágos éjszakán, Miről álmodik a lány? Hogy jön egy királyfi tán, Hófehér paripán. Ez az álom oly mesés, Ám de jön az ébredés. A királyfi oly kevés, És az hogy jön, tévedés. És mégis mily kicsi fellegek Úsznak az ég peremén. Míg őket nézni lehet, Örökéletű lesz a remény.Meg a regény.(sorstalanság verzió).
Az ásítás néma kiáltás
"Néha muszáj hazudni, hogy hitelesebbnek tűnjünk." (Pyru^3)
3 szóban elmondom h mit tanultam az élettől: Sok a köcsög
Meglátod az úton. A klubban. A kávézóban. A buszon. Rámosolyogsz. Beszélgetni kezdtek. Vicces. Sármos. Jó hallgató. Megért. Figyelmes. Kedves. Megnevettet. Megvígasztal. Ő MÁS. Ő különleges. Ő a nagy Ő. Kedveled. Akarod. Kell neked. Hiányzik. Tekinteted minden percben őt keresi mindenhol. Az úton. A klubban. A kávézóban. A buszon. Vágysz rá. Álmodsz róla. Imádkozol érte. DE NEKI NEM KELLESZ. NINCS SZÜKSEGE RÁD. Számodra ő elérhetetlen. Ő nem úgy tekint rád. Nem keres az úton. A klubban. A kávézóban. A buszon. Nem vágyik rád. És te ezt látva, mégis mindent beleadsz. Harcolsz. Próbálkozol. Igérsz. Könnyeket ejtesz.. De mindhiába. Nem vagy elég jó. Elég ügyes. Elég ahhoz, hogy elég legyél. Így hát feladod. Beletörődsz. Elengeded. Telnek-múlnak a percek. Órák. Napok. Majd egy nap újra betoppan. Rádmosolyog. Beszélgetni kezdtek. Megteszi az első lépést. Majd a másodikat. Majd megcsókol. Szemedbe néz. Azt mondja; kellesz. Akar. Szüksége van rád.. Hallod amit mond. Érted a szavait. DE.. nem érzed. NEKED MÁR NEM KELL. NEM VÁGYSZ MÁR RÁ. Tekinteted már régen nem keresi minden percben, mindenhol. Sem az úton. Sem a klubban. Sem a kávézóban. Sem a buszon.. Pedig megkaptad amire vágytál. Ami kellett. Amiért imádkoztál. Amiért könnyeket hullattál. Már nem elérhetetlen. De már nem is kell..
Inkább Feka mint Páwa :D
Fiú : fáj az ujjam . . :/
Lány : megpusziljam?
Fiú : amúgy a szám is fáj : $ ♥