I like you! Like everything!

Én azt várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki.

Ezt összesen már 325 alkalommal látták. (Ezen a héten: 73, a mai nap: 73) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Cristiano Ronaldo a legjobb a világon.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Az az első csók.. :$ *.* ♥
A férfi olyan, mint a csokoládé. Mindkettő a csípődet veszi célba.
Amikor felszállsz a villamosra vagy buszra... Vannak üres helyek, leülsz az egyikre. Egyszer csak azt veszed észre, hogy már majdnem minden hely foglalt. Aztán felszáll egy idős néni, sok szatyorral, akinek udvariasan át akarod adni a helyed, de elutasítja. Erre odaáll melléd. Állandóan neked dől, időnként (véletlenül) a lábadnak vágja a szatyrot, köhög, krákog stb. Végül inkább úgy döntesz leszállsz és sétálsz még két megállót, minthogy ezt elviseld tovább. :D És, amint felemeled a hátsód, az emberek még pislogni sem tudtak, de a néni már a helyeden ül... Hogy csinálják?? :D
Ahogy ennek a végére értél, észreveszed hogy csak időpazarolás volt az egész :D
Ha a boldogság a hosszú élet titka, én nem fogok valami sokáik élni....
"Soha ne sajnáld azt a dolgot, ami valaha megmosolyogtatott."
☼☺
Láááááájk akinek a ♥Kék♥ a kedvenc szine ☆☆☆♥♥♥
A szemedben látsz,a szívedben érzel.
*Köszönet azoknak a férfiaknak, akik bántottak. megtanították nekem, mi az a szerelem. köszönet azoknak a "barátoknak", akik cserben hagytak. megtanították, mi az a barátság. köszönet azoknak az embereknek, akik átvertek. megtanították, mi az a bizalom. köszönet azoknak, akik rabolták az időmet. megtanították nekem, milyen értékes. köszönet minden egyes embernek, akik valaha fájdalmat okoztak nekem. megtanítottak értékelni az életet. megtanították, megtanítottátok nekem, hogy milyen értékes egyetlen perc boldogság is!* (: