I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Én azt várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki.

Ezt összesen már 463 alkalommal látták. (Ezen a héten: 211, a mai nap: 211) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Nekünk mindenünk megvan!! Honnan tudom? Onnan hogy amikor tegnap lehánytam a szőnyeget anyu azt mondta: Hát fiam , már csak ez hiányzott!!!
Techno Nagyi
Miért fáj ennyire, ha nem szeretnek viszont?:'(
Nincs villamosom, se metróm sőt, még trolibuszom se. A buszokon hideg van és tömegnyomor! A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem. Rajtam kívül még több száz ember tudja, hogy mire gondolok amikor azt mondom: "parasztelosztó" :D A családnevem megelőzi a keresztnevemet és nem örülök, ha a turisták összekeverik az iskolákat!! Szeretem a Kossuth-teret, a Corso-t és a Tesco előtt csövező hajláktalanokat:D Büszkén gondolok a minden évben megrendezett Festők-városára és a Méz-fesztiválra. Itt élek Európa szívében. Kosárlabdában mi vagyunk a császárok és igenis, nálunk élnek a legszebb lányok!:) KAPOSVÁR!! Én így szeretlek!:D
Tudod mit jelent élni, nevetni és olykor szomorkodni? Mosolyogni annyira, hogy sírni kelljen, tombolni, táncolni egy éjszakán át, a barátaidat megvigasztalni, másokat mosolyra deríteni, emlékezni és felejteni, pénzt adni és kuporgatni, reménykedni és álmodozni, tanulni és tanítani, makacsnak lenni és könyörögni, változni és változtatni, érezni az ízeket, látni fényeket és hallani a hangokat, valóra váltani az álmaidat és olyankor elviselni, ha nem válik valóra mindezeket úgy tenni, hogy önmagad vagy minden egyes pillanatban, mert nem tudhatjuk melyik lesz az utolsó."
Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél.
Julie♥
Olyan lány vagyok aki néha nevet a hibáin. Szóval bocs, ha a képedbe röhögök. :)
A nagybetűs NŐ - aki mindig csodálatos, egyszerre kemény amazon és finom porcelánbaba. :)
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen
vagyok az ágyban.
Nahát,hogy mik derűlnek ki!☼☆♥♀