I like you! Like everything!

Én azt várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki.

Ezt összesen már 295 alkalommal látták. (Ezen a héten: 43, a mai nap: 43) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Kaptam egy ilyen sms-t:Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt:"Meg egy ilyet kapok es megbaszom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol."
♫Nem kell más, nem érdekel senki
Tőlem téged, senki nem tud elvenni
Hogy veled maradok-e?!
Tudod a választ!♫♥
Annyira bírom, mikor úgy kezdődik egy mondat, hogy: Annyira bírom... -.-
-Edward... Tudom mi vagy.. Nem eszel, a bőröd jéghideg, és sosem láttalak még napon...
-Mondd ki! Hangosan! Mondd!
-Vámpír !!!
-Te vak vagy??Én egy hóember vagyok-.-"
Akik várják, hogy megjelenjen a Szent Johanna gimi 4 - Barátok ♥♥♥
Lord Marsten,Lord Mannoroth,Bluetrochh,Mauheus atya!!!!!!!!!!!!!
ez a sar nem küldi el amit írok :(
Inkább csaj:$:$ mint pasi>.< :D
Élt egyszer egy anyós,annak volt három veje.Az anyós egyszer úgy döntött,megnézi,melyikőjük szereti őt a legjobban.Elhívja az első.Az anyós beleugrik a kútba,a vő sem rest,utána ugrik,és kimenti.Másnap a háza előtt áll egy Dacia,a szélvédőn egy címke: "Jó tett helyébe jót várj. Anyósod."
-Jön a második vő,látja,hogy az anyós beleugrik a kútba,ő sem rest,utána ugrik és kimenti.Aztán másnap a háza előtt áll egy Trabant.A szélvédőn egy címke: "Jó tett helyébe jót várj. Anyósod."
Jön a harmadik vő, ő is látja,hogy beleugrik az anyós a kútba, de gondolja, ha már az első Daciát, második vő Trabantot kapott, akkor mi jöhet neki, inkább hagyja a kútba fulladni.Másnap a háza előtt megjelenik egy tűzpiros Ferrari, rajta egy cetlivel: "Jó tett helyébe jót várj. Apósod."
Mi jut eszünkbe ma a híres zeneszerzőkről? Beethoven: kutyus a filmből. Mozart: marcipános csokiiiii!!! A közepe a kedvencem! Hydan: ööö... egészségedre, kérsz zsepit?