I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Én azt várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki.

Ezt összesen már 440 alkalommal látták. (Ezen a héten: 188, a mai nap: 188) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Az öreg székely száz éves, és az újságíró elmegy hozzá, hogy meginterjúvolja.
- János bácsi, legyen szíves, mondjon nekünk az életéből egy vidám történetet.
Az öreg elkezdi:
- Már vagy nyolcvan éve történt, mikor a szomszédom átjött, és mondta, hogy nem találja a birkáit. Rögtön keresésükre indultunk vagy öten egy demizson pálinkával. Sokáig keresgéltük az eltévedt birkákat, és közben eliszogattuk a pálinkát. Mikor megtaláltuk a birkákat, mindet meghágtuk. Az volt ám a szórakozás!
Az újságíró gondolja, hogy ezt a történetet nem írhatja meg az újságban, és kéri az öreget, hogy meséljen neki másikat.
Az öreg megint elkezdi:
- Már vagy hetven éve történt, hogy a szomszédom átjött, hogy elszökött a felesége. Vagy öten a feleség keresésére indultunk egy demizson pálinkával. Sokáig keresgéltük az eltévedt feleséget, és közben eliszogattuk a pálinkát. Mikor megtaláltuk, mindannyian meghágtuk az asszonyt. Az volt ám a szórakozás!
Az újságíró ideges, mert ez a történet sem alkalmas arra, hogy megírja. Gondol egyet és így szól az öreghez:
- Jól van János bácsi, talán inkább hagyjuk a vidám történeteket. Nem történt magával a hosszú élete során valami szomorú, amiből az újságolvasók tanulhatnának?
Az öreg arca egyszerre elkomorodik:
- Már vagy ötven éve törtent, hogy egyszer eltévedtem...
nincs matekkönyvem, nem vagyok kitűnő tanuló és nem járok be az első órákra..a világ egyik legrosszabb és leguncsibb óráján szívok:fizikán és rajtam kívül még többmillióan értik amikor aztmondom: kicsengettek!A hírnevem megelőz az igazgatóiban és nem örülök ha a tanárok összekeverik a puskázást a csapatmunkával..büszkén gondolok vissza a suliszünetekre..Itt ülök a terem leghátsó sarkában, órai facebookozásban mi vagyunk a császárok, és igenis itt "tanulnak" a világ legnagyobb kockái.Leőwey: én igy szeretlek ♥
,,fiú: a te neved véletlenül nem Google? :OO
,,lány: -.-" Nem! miért??
,,fiú: mert benned minden megvan amit eddig kerestem :PP*.*
-Mi az,falban lévő mikroszkópikus lények? -... -FALATKÁK!
Tegnap éjszaka :D :D ♥♥
Olyan pasi kell nekem, aki robban, ha azt hiszi, hogy elveszíthet...♥ ;)
....Szept.1 iskola.. Ofőnök: Mi történt az osztállyal nyáron? Diákok: Tanárnő/Tanár úr..inkább menjen fel Facebookra..és olvassa végig az egész nyári posztokat.. arról mindent megtudhat..hogy ki mikor hol kivel miért hogyan és mennyire és mien sűrűn :D
utállak!:/
Nekem nem kell olyan barát,aki,ha wáltozom, wáltozik, ha bólintok, ő is bólint.. ezt az árnyékom is megtudja csinálni.(;
Itt legyen végső hajlékom nekem,
Rossz csillagok jármát itt rázza le az élet nyűtte hús.
Szemem tekintsd, karom szorítsd még egyszer.
S te ajkam, te lelkem zára,
Csókoddal pecsételd örök kötésem a kufár halállal.