I like you! Like everything!

Én azt várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki.

Ezt összesen már 294 alkalommal látták. (Ezen a héten: 42, a mai nap: 42) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Megszületünk.Sok dologra tanítanak minket.Pl:beszélni,járni stb.
Később a tudást fokozni kell, h menjünk vmire...
Tanulás = Tudás
Tudás = Munka (már ha kapsz...)
Munka = Pénz
A pénz pedig nem boldogít.Szóval az iskola nem egy élet cél,sem a munka,sem a tudás,sem a pénz. Az ember rendelkezik egy csodával melyet úgy hívunk szerelem.Ezzel megáldva gyakorlatilag az embernek semmire sincs szüksége ahhoz h boldog legyen , csak egy vele ellentétes nemü emberre. Mert AZ IGAZ SZERELEMhez nincs szükség tanulásra,tudásra,munkára,pénzre.
By: Prozsa
"Vicces, hogy egy szia mindig viszláttal végződik; hogy az örökké valahogy mindig elmúlik; hogy mikor leginkább kellene, senki sincs melletted; hogy mennyi hazug szó lehet egy szerelmes levélben; hogy a legszebb emlékek könnyekkel járnak; hogy az emberek nem felejtenek, de megbocsátanak.. vicces, hogy az élet ilyen ironikus is lehet.. de a legviccesebb, hogy számomra ebből semmi sem vicces.."
Amikor beszéltek és elköszön .. Megígéri,hogy holnap ír... Másnap egész nap csak azt nézed,hogy írt e... Akármikor levelet kapsz, azt hiszed hogy ő az.. De mégse.. És nem ír... Pedig megígérte...
Ahogy ennek a végére értél, észreveszed hogy csak időpazarolás volt az egész :D
Rihanna - California King Bed ♥♥♥♥♥
Azt mondják, úriember nem csibész.... ;)
Ne hiányolj senkit a múltadból. Okkal nincs benne a jövődbe.. ;)) :$:$
Megtaláltam az igazit, de ő nem szerelmes belém, és amíg én az vagyok, addig másnak nem lehet esélye.
Jó ha van valaki melletem és fogja a kezem. Jó ha tudom ,hogy valaki nagyon nagyon szeret és csókjaival kényeztet. Mert csak így kerek az élet és így érzem ,hogy élek. De néha kell az ,hogy egyedül érezzem magam vagy ,hogy senki se szeressen mer csak így tanulom meg ,hogy menyit is ér a szerelem.
Két tehén beszélget:
-Képzeld borjam van.
-Na és ki az apja?
-Nem szoktam hátra nézni.