I like you! Like everything!

Én azt várom, hogy eljön majd valaki, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. Érdekli, hogy mit beszélek, nem türelmetlen hozzám, és nem azért bólogat, hogy könnyebben lefeküdjek neki.

Ezt összesen már 370 alkalommal látták. (Ezen a héten: 118, a mai nap: 118) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
♫♥ Takács Nikolas a mi győztesünk, imádunk Nik.♥♫
I Don't Like The Drugs (But The Drugs Like Me ) :$
♥A barátnőmmel fogattam ha kapok 111 lájkot akkor megcsókolom azt a fiút aki nagyon-de-nagyon tetszik !♥
"Rejtsd el az arcod mindig, ne lássák, hogy nevetsz... Ne lássák, hogy sírsz... Ne lássák, hogy szeretsz... Csak tedd amit kell, először bizonyíts magadnak, fejleszegve használd fel, ha benned a harag nagy..."
Fiú mint barát..Ő az aki megmondja a szemedbe,ha szép vagy éppen enyhén ronda vagy...Ő az aki elmondja,ha hüly p*csa vagy...Ő az aki nem féltékeny rád...Ő az aki nem fog hisztizni veled 1másik pasi miatt....Ő az aki megvéd vagy verekedik ha bajban vagy-vagy valaki bánt...Ő az akiben megbízol és elmész vele bárhová mert biztonságot nyújt...Ő az aki pasi szemmel megmondja a kiszemelt pasiról,hogy érdemes-e vele kezdeni vagy se...Ő az akivel hatalmasat bulizol de,ha részeg vagy akkor addig haza se visz míg jól nem vagy...Ő az aki nem használna ki soha....Ő az akinek a családja nem találgat,hogy szerelem,hanem szinte családtagnak tekint...Ő az akivel nevetek minden baromságon...Ő az aki mer utánad inni vagy megossza veled a fagyiját...Ő az aki bátyám helyett bátyám...És ő az aki a barátom...Mert fiú és lány között van barátság!!!
Élt egyszer két ember jó barátságban, míg nem egy napon az egyik olyan rossz dolgot tett a másikkal, hogy végül mindkettő magányos lett. Az egyikük jó volt, a másik rossz, az egyik szegény, a másik gazdag, az egyik élni fog, a másik meghal. Bárkinek a története lehet ez...←⋆→
Gyere bébi had lássam már,
Hogy nem csak a szádon jár,
Ez az éjszaka téged vár,
Szeretem,ha vastag a száj .
Gyere bébi had lássam már,
Hogy nem csak a szádon jár,
Ez az éjszaka téged vár,
Szeretem,ha vastag a száj . ♪ ♫ ♪ ♫ ♥ :$☻
♥1 csók nem nagy eset

2 csók már veszélyesebb

3-nál a szemem ragyog

4 után a tiéd vagyok

5 után már együtt vagyunk ♥
Ha megdobnak kővel ,minimum gránáttal vissza!
"Ősidőktől tudja az ember, hogy amint félelem nélkül néz szembe a fájdalommal, szabad lesz." ( Tizenegy perc)