I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

"Vehetsz házat
De otthont nem;
Vehetsz ágyat,
De álmot nem;
Vehetsz órát,
De időt nem.
Vehetsz könyvet,
De tudást nem;
Vehetsz pozíciót,
De tiszteletet nem;
Megfizetheted az orvost,
De az egészséget nem.
Megveheted a lelket,
De az életet nem;
Megveheted a szexet,
De a szerelmet nem.

Ezt összesen már 521 alkalommal látták. (Ezen a héten: 147, a mai nap: 147) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Úgy imádom mikor valaki lájkolja hogy nem tetszik neki az új adatlap, de azért neki is olyan van:P:P =)
Szilveszteeeerrr!! Várjátok már?:D
AZ ördög soha nem alszik!Ezért karikásak a szemei... xD
BUZI ESSPÉ MEGHALT ÉCBE (By: totenkopf83)
A plátói szerelemmel az a baj, hogy plátói. Csak epekedsz utána, de te is nagyon jól tudod, hogy sosem lesz a tiéd. Valahogy az ég másképp kombinálta a dolgokat. De még nem is ez a legrosszabb, mert ha egyserűen csak látod, csak képzelegsz, elképzeled, hogy mi lenne ha. Viszont ha történik valami… egy csók, egy érintés, egy viccnek szánt, mégis számodra egeket jelentő mondat, mindennek vége. Úgy érzed, most megtört a jég, az ég neked is szánt némi boldogságot! Pillanatok telnek el, s ez a szó a levegőben marad, de több követi, mind más lánynak, más idomoknak. S elsírnád magad, mert fáj, hogy megint hittél neki. Megint elhitetted magaddal, hogy az álomból lehet valóság. Azonban a valóságból nincs ébredés, s álomból nem lehet jövőt felépíteni. Így működik, s ezen még az sem változtat, ha végül sikerül elfelejtened. Mert akárhányszor rád mosolyog, megpillantod… a remény aprócska szárnyai újra verdesni kezdenek, s a folyamat elkezdődik. Gyengébben, elviselhetőbben, de elő törnek újra, és újra
A tanár elővette a feladatlapokat és végigtekintett a rémült diákarcokon.
- Fiaim! Nagy nap ez a mai! Ma történelmet írunk!
Balatonmáriafürdő-alsó
‎"Mikor beszélgettünk az volt a legszebb, Életemben nálad még nem volt kedvesebb, Örültem hogy megismertelek, De azoknak a napoknak már vége. Vége és te nem szerettél, Barátként sem tiszteltél, Eldobtam érted mindent, Te meg elobtál érte engem..."
<3 Dorci+Gábor <3
Én ajánló levelem Christofelnek: Christofel te büdösszájú, csicska vagy és büdöslábú, munkahelyed nem lessz soha, mert te csak egy naplopó vagy, nagy a pofád nincs eszed, hát a nyálad mire vered, folt vagy te a villában, mert te csak egy csicskás vagy, húzhatnád már el a beled, mert a pofád kellemetlen.