I like you! Like everything!

"Vehetsz házat
De otthont nem;
Vehetsz ágyat,
De álmot nem;
Vehetsz órát,
De időt nem.
Vehetsz könyvet,
De tudást nem;
Vehetsz pozíciót,
De tiszteletet nem;
Megfizetheted az orvost,
De az egészséget nem.
Megveheted a lelket,
De az életet nem;
Megveheted a szexet,
De a szerelmet nem.

Ezt összesen már 497 alkalommal látták. (Ezen a héten: 123, a mai nap: 123) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Ha el tudnám mesélni egy délután alatt az egész életemet, én lennék a legboldogabb.De akárhányszor mesélek egy történetet, eszembe jut a következő és a következő, mert nagyon-nagyon sok élményem van, és egyszerre elfáradok a sok mesélésben. De sebaj, lesz mit mesélni az unokáknak és mivel már sok tapasztalatot szereztem, így a gyerekeimnek is majd tudok tanácsokat adni, amikből én is tanultam. De egyszer úúgy kikiabálnám a titkaimat, akkor vajon mit gondolnának rólam az emberek? Ha megtudnák a legféltettebb titkaimat?! Másképp néznének rám, mert már nem lenne titkom, és mér más embernek tűnnék. Már nem is annak látnának, aki vagyok, vagyis akit megjátszottam. :)) Néha ez lenne a legkönnyebb út.
1.Térkép 2.Útvonaltervezés 3.Kína és Japán 4. 41-es pont ;)
By: B. :D
Néhány tökéletes, boldog hónap többet ér, mint akárhány unalmas, szürke év.
♦Az hiszem,hogy itt az idelye,hogy félre rakjuk a büszkeségünk.Feletsünk el el mindent és kezdjünk mindent előröl.Szeretnék veled lenni ezekben a nehéz percekben,ha csak barátként is nekem az is megfelel.Felesleges minden harc, mert egyikünk sem gyözhet,ezt mind ketten tudjuk.Bocsáss meg!Sajnálom,hogy ilyen bunkó voltam veled!☺(J)
Egy szép napon találkoztam vele ☼ és nagyon lenyűgözött bár a köztünk lévő pár év miatt tudtam hogy semmi nem lehet a dologból így barátok lettünk akik mindent meg beszélnek egymással eleinte minden szépen működött de jött a nyár az új haverok akik mindig ráérnek bandázni bulizni ja meg kocsikázni és én már sehol se vagyok ... le lettem ejtve mint egy használt rongy és most csak itthon nézem a négy falat könnyes szemekkel mert hiányzik a Barátom nagyon .... bár csak jelentkezne ☆☆☆
"Altass el, ringass mint régen,
Már értem a mesét,
hogy jól csak a szíveddel látsz"♥♥♥♥♥
EEszem azt mondja hagyd a francba
Szivem meg h szeresd örökké xd:)<3||
Csak szenvedek miattad.
De nem tudlak elfelejteni.
És fáj mikor azt látom hogy más ölel át.
Pedig ő nem szeret téged csak én.
És nem érdekel hány hibád van mert én szeretem mindet hát nem ez az igaz szerelem?
Hiányzól,sajnálok mindent☆
Kedves Télapó!
Küld el hozzám a legrosszabb fiút!:
Majd én megbüntetem!;