I like you! Like everything!

"Vehetsz házat
De otthont nem;
Vehetsz ágyat,
De álmot nem;
Vehetsz órát,
De időt nem.
Vehetsz könyvet,
De tudást nem;
Vehetsz pozíciót,
De tiszteletet nem;
Megfizetheted az orvost,
De az egészséget nem.
Megveheted a lelket,
De az életet nem;
Megveheted a szexet,
De a szerelmet nem.

Ezt összesen már 409 alkalommal látták. (Ezen a héten: 35, a mai nap: 35) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Szerintem Balázs nyerje az X-faktort ^^ ♥♥♥☺☺☆
1.michael jackson:

king of pop

2.eminem:

king of rap

3.just bieber:

queen of gayness
Fiú:Megtennél valamit?Kérlek!Képzeld el az életedet...Mondjuk 30-40 év múlva.Mit látsz? Ha ha egymásik pasast látsz menj!Egyszer már elhagytál kibírom mégegyszer,ha tudom,hogy valóban ezt akarod!
De ne a könnyebbik utat válaszd!
Lány:-Könnyebbik utat? Nincs könnyebbik út,akármit teszek,valakit megbántok.
Srác:-Ne gondolj arra mit akarnak mások.Hogy mit akarok én,vagy mit akar az a másik pasas,vagy a szüleid.Te mit akarsz?
Lány:-Ez nem ilyen egyszerű!
Srác:-Te mit akarsz?
A fenébe Te mit akarsz?
Ha az esküvőn a menyasszony anyja az ÖRÖMANYA, a menyasszony apja az
ÖRÖMAPA, akkor a menyasszony az ÖRÖMLÁNY?
Neked való beszólások Ildikóról:
- A vic fogalmát ne sértsük meg Ildikóval
- Szürke szint vitt a villába.. NEM.! törtfehért. :DDD
- Olyan mint a kaméleon, beleolvad a környezetbe.
- Ha ilyen tanárom lett volna lehet az iskola mellé jártam volna :D
jaj, a Vándor Vokál!!!!!!!!!!...nem lehet betelni a Kis kece lányom-feldolgozással! Pláne ha van egy kalap párhuzama, pl. az egész Másfélmillió tépés Magyarországon a Zubolytól vagy az Eszter keresése a Képzelt riportból...♥
Akik órán, olvasás közben, felelés alatt, és tesiórán is tudnak úgy rágózni hogy nem veszik észre..;P
A fiú szerette a lányt. Őszintén szerelemből. A lány csak játszott vele. Amikor jó kedve volt úgy tett, mintha szeretné. Egy őszinteség rohamban elmondta a fiú hogy akár életét is adná a lányért. A lány gondolatban kinevette, de ő megcsókolta amiért ezt mondta neki. Teltek a napok minden nap találkoztak. A lányt gyötörte a bűntudat, ő nem szereti, kedveli a fiút, de olyan heves szerelmet, mint ami a fiú szívében van nem tud neki nyújtani. Elmondta neki, hogy másba szerelmes. A fiú szíve összetört, a lány látta szenvedését, gondolta jó volt vele, de rossz nélküle. Adott neki még egy esélyt a fiú örült, de a szerelme hiába volt töretlen a szíve még mindig fájt, érezte. A lány nem szereti van neki de nem szereti. A lány próbálta enyhíteni a fiú fájdalmát hogy hagyta hogy kényeztessék egymást, csókok hada, bókokkal halmozta a lányt. Kigyúlt benne egy kis szikra a fiú iránt, de még rideg volt iránta legjobb barátai tudták, hogy van valakije, de a világ semmit nem tudott róla. A lány addig váratott magára amíg a fiú kiábrándult belőle pedig már a lány szívében is égett a szerelem lángja. A fiú szívében már nem volt semmi csak a bús komor halál magány hangja. A lány mire rájött, hogy miről maradt le, miről mondott le, mi az ami jó lett volna de ő hadakozott ellene már késő volt. A fiú nem volt már körülötte nem csókolta nem ölelte. mikor a lánynak rossz volt nem volt vele hogy vigasztalja. Könnyeit feltörölje ha rosszkedve van felvidítsa. Érezte a sírján a virág olyan mint mikor adott neki egy második esélyt pedig ő egyről sem mondott le csak ő nem engedte, hogy szeressék. A lány élte tovább életét a fiú pedig várt rá hiába mert ő elfeledte és már nem is emlékszik a nevére, mit érzett iránta, miket tett a fiú érte, és ő más karjában halt meg nem boldogan, hanem félve.
Egy lány megkérdezi a pasiját, hogy csinos-e? A fiú azt mondta nem! A lány megkérdezte szeretne-e vele örökké lenni? A fiú azt mondta nem! Megkérdezte, ha elmenne sírna? A fiú azt válaszolta nem! Eleget halott ezért elment, könnyek csorogtak le az arcán, hirtelen a fiú elkapta a lányt és azt mondta: Te nem vagy csinos, te gyönyörű vagy!!!!!!!!! Nem SZERETNÉK veled örökké lenni, hanem AKAROK!! Ha elmennél nem sírnék, hanem meghalnék!!!!!!!!!
Ne haragudj...de egy nap csak egy emberhez tudok kedves lenni...és ez ma nem a te napod volt...!!:)