I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

ez igy lenne jo

Ezt összesen már 265 alkalommal látták. (Ezen a héten: 92, a mai nap: 92) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Álmos vagy de azért még egy kicsi fb-ok na még beszélek vele egy kicsit msn-en...... jajj már ennyi az idő?:O mind1 akkor már mikor fekszek le aludni és megint fb és msn-en:DNagy nehezen elmegyek aludni másnap 12 és 13 óra közrt felkeveredek és kezdődik előröl....
ezt ugy imádom:D
Egy család kiköltözik az USA-ba, a kisgyereket beadják az oviba. Az első szülői értekezleten az óvónő mondja az anyukának:

- Vigyék el pszichológushoz a gyereket, megmagyarázhatatlan kegyetlenség, agresszivitás látszik rajta.
- Miért, miből látszott?
- Égő csigát rajzolt. - mondja az óvónő.
- Égő csigát? De hát ez igen egyszerű. A magyar gyerekek a csigát így hívogatják ki a házukból: Csiga-biga gyere ki, ég a házad ideki.. Talán volt más is?
- Hát, mindenféle sérült madarakat rajzol, például a múltkor egy vak madarat. -így az óvónő.
- Hm, hogyan? Ja, igen. Ön nem hallotta azt a kedves magyar mondókát, hogy csip, csip, csóka, vak varjúcska.?
- Na, jó. De a csonka tehén mégiscsak durva.
- Csonka tehén? Hm,..Ja, igen. Egy nagyon helyes kis dalocskánk van: Boci, boci tarka, se füle, se farka..
- ...és mondja, kedves anyuka! Semmi vidám, kedves dalocskát nem énekelnek a magyar gyerekek?
- Dehogynem. Ott van például a Süss fel nap, fényes nap, ..kertek alatt a ludaink megfagynak. ... Basszus!
Dinnye árus az út mentén: Dinnye 100, Melon 120 xD
Elbúcsúzni jöttem csupán és bocsánatot kérni,
Amiért nem tudtam a vágyaidhoz felérni.
Bocsánat azért, mert örökké megbecsültelek,
Bocsánat azért, ha úgy tűnt némán elküldtelek.
A mennyben voltam Veled és repültem ott fenn,
...Most meg széthullik minden, újra itt vagyok, itt lenn. :/
(Bocsánat mert nagyon szeretlek:( ))♀♂
Miért nem bírom elmondani neki hogy szeretem? Miért félek ennyire?
És ha ő is ezeket érzi? ♥♥
na ennyit arrol h Bécii nyerii...xD
Szerelmi csalódás? Idővel elmúlik...Barátod semmibe vesz,marionett bábunak hisz, kihasznál? Holott helyet adtál neki magad mellett, figyeltél rá, megbíztál benne, felnéztél rá az életben elért dolgaiért,mindig mellette álltál, ha kellett. Cserébe mit kaptál? Nagy büdös lófaszt, azt! Egyszer kell a segítsége, de nem kapod meg....ne is várd...az ilyen kurvára nem barát...minden ilyen fasszal,meghal az ember egy kicsit...(B.K.)
Ez bonyolult. Néha hiányzol, nem bírom, ha nem vagy velem. Szükségem van a jelenlétedre, még ha nem is nézek rád. Néha ellöklek, mert félek. Megijedek tőled, pedig nem bántasz. Néha futnék veled akármeddig, akárhova… csakhogy együtt lehessünk. Néha úgy érzem, nem jó, ha itt vagy, vagy nézel, mert elvársz dolgokat. Lehet, hogy nem tudom megtenni. A szívem megszakad, ha mással látlak, de nem szólok egyetlen szót sem. Csak elsétálok… . A lényed kárpótol mindenért. Nem tudok soha haragudni rád úgy igazán. Pedig lehet, olyat tettél, amiért másnak már nem jutna a bocsánatomból. Néha ha rád gondolok sírok, néha nevetek, néha ordítok, aztán megint ott a mosoly az arcomon. Lehetne egyszerű, de nem… ez bonyolult. . . . . .Batboys....
If life gives you some lemon, you make lemonade! (Ha az élet ad neked néhány citromot, készíts limonádét!)
Miért is ragaszkodtam ennyire ehhez a férfihoz, aki nem is érzett semmit irántam? Mintha egy százéves kapcsolatnak lenne vége. Vagyis nem. Már a legelejétől tudtam, hogy semmit sem jelentek neki (...). Inkább olyan ez, mintha száz évig aludtam volna. Hagytam, hogy édes szavakat suttogjon a fülembe, hogy bármikor ágyba vigyen. És úgy kapaszkodtam belé, mintha el akartam volna hitetni magammal, hogy tényleg belém szerethet, pedig tudtam, hogy igazából ez lehetetlen. De végre felébredtem.