I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

A remény hal meg utoljára. Tanulság: Ő a gyilkos!

Ezt összesen már 252 alkalommal látták. (Ezen a héten: 98, a mai nap: 97) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Király volt a szilveszter^^ :))
Aki nappal legény, az éjjel nem volt ott:DD
nálunkis a láthatatlan ember koszolja össze a lakást:DD☆
Lájkold ha szúrnál
Hintázik a bolond az elmegyógyintézet udvarán. Arra megy a professzor.
– Hány óra van? – kérdezi.
– Fél kettő – válaszol a bolond.
– Nem igaz! – mondja a professzor. – Két óra van.
A bolond veszett hintázásba kezd.
– Mit csinál? – kérdezi döbbenten a prof.
– Behozom a késést.
Ha ujra tal✈lkozunk n✈zz a szem✈mbe es mond meg m✈t erzel ir✈ntam , igy nem fo✈ok megs✈rtodni ♥♥♥♥
14 éves vagyok.és kiszeretnék állni,a magunkfajta lányokért.igen,a 14éves lányoknak is összetörhet a szívük,és komolyan gondolhatnak egy kapcsolatot..igen vannak olyan lányok akik úgymond elszórakozzák az egész életet,de ne erre alapozzatok.ismerek több magamfajta 14éves lányt,akik tényleg tudnak szívből szeretni,és sokan érettebben gondolkodnak mint ti idősebbek! sminkelem is magam,és adok a külsőmre..ez már kurvaság?! nem mondanám..attól hogy jóba vagyok a fiúkkal nem vagyok ribanc...nem szórakozni akarok velük,hanem alapból jól érzem ott magam.lehet az 5ből 2nek megtetszem..naés?! a haverjaim..letudom velük rendezni.és úgy,hogy nem állnak neki piálni,és drogozni..sőőőt.nem lesznek öngyilkosok se.pedig ezt egy 14éves is eltudja intézni hogy ezek legyenek a következmények..de nem..és ez mire utal?! érettebben viselkedünk,mint ahogy azt ti gondoljátok.nem mi vagyunk a legmenőbbek a suliban hanem az idősebbek..nem nekünk volt már 10nél több pasink..mi örülünk ha egyel sikerül összejönnünk,mivel a velünk egykorú fiúk még nem elég érettek egy kapcsolathoz..(tapasztalat)és tudjátok ez nekünk mennyire fáj? hogy mondjuk a kiszemelt egy velünk egykorú és az csak leszarja a fejünket? áhh.dehogy.tudom vannak botrányos 14évesek..de csak szólók...azok nem MI vagyunk! Akik józanul tudnak viselkedni az csak 50%..de remélem egyszer többlesz..és nem kell lenézni a 14éveseket! egyszer tiis voltatok azok.:(
" Aki hason alszik.: szeret nagyokat aludni.. aki háton alszik : sokat gondolkozik. , aki meg oldalt ..: azt várja h valaki átölelje. "
De azt tudnod kell, hiszen itt vagy, hogy nem akarok közel kerülni senkihez. Nem vagyok rá képes. Hozzád pedig biztosan nem. Mert újra megsebzel. Pont azért, mert nem múlt el. Mert még mindig van közöttünk valami. De azt hiszem, hogy én már nem akarom.
Bocsánatot kérek attól a lánytól akit így elhagytam sőt minden lánytól én kérek akit így elhagyott a barátja!!!!
Mikor elhagytalak nem gondoltam, hogy ennyire hiányozni fogsz. Hónapokig sírtál miattam de nem foglalkoztam Veled. Egy félév eltelt mire Te túltetted magad rajtam hisz úgy gondoltad muszáj mert nekem már új barátnőm van. Basszus nagyon hülye voltam! Most, hogy már végleg elveszítettelek most, hogy Te is mással vagy rájöttem mit vesztettem el; A szívem másik felét... Akkor mikor összejöttem a másik lánnyal nem gondoltam, hogy hiányozni fognak azok a percek amiket Veled eltöltöttem. Te különleges voltál; Nem csak azt kérdezted meg Én hogy vagy még azt is, hogy nagyszüleim hogy vannak; Éjszakánként sokszor nem aludtál csak azért, hogy nézhess engem, nézd, én hogy alszom; Ha látni akartalak már ugrottál is és itt voltál Velem; Sok dolgon végig mentem ami nem volt könnyű de te ott voltál mellettem; Féltettél bárhova mentem, nem aludtál addig ameddig nem hívtalak, hogy minden rendben van; Inkább eltöltöttél Velem egy estét mint, hogy a barátnőiddel lettél volna; belenéztem a szemedbe és láttam.. láttam, hogy félsz, hogy egyszer elveszítesz. Akkor nem gondoltam volna, hogy ilyen csúnyán lesz vége. Bár rájöttem volna fél évvel ezelőtt, hogy mennyire szeretlek! Szeretlek és mindig is SZERETNI FOGLAK! Sajnálom, hogy ezt tettem Veled! És sajnálom, hogy későn jöttem rá... :(