I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

☆Ez szerelem nem álmitás,de biztam benne,hogy megint nem hiszel.Hová lett a bizalom amiről papoltál.☆

Ezt összesen már 184 alkalommal látták. (Ezen a héten: 76, a mai nap: 76) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
ne higgy bennem, főzz ebédet...ne higgy bennem, vessél ágyat...
ne higgy bennem, tört edények, párnatollak csóóónakáznak.
:D
♫♪ Music is my life and life is music ♫♪♪♪♫♪♫ =D
Lájk,ha még nem voltál részeg. :)
Én szerelmes vagyok belé. És ő is szerelmes... valaki másba.
„Amikor az igazságból hazugság lesz, a barátból ellenség, a szerelemből gyűlölet és a szabadságból börtön, akkor már csak egy lehetőség marad: bosszú mindhalálig.”
Hiányzol!!Ölelj meg és mond h szeretsz ennyi az egész♥
Itt a pénz, gyere, bukj rá - leszopod a faszt. Itt van, hogyha bekapod, leszopod a faszt... Tedd oda a szádat, a kurva anyádat, beterítem gecivel a mocskos pofádat. :D
"Ti férfiak azt hiszitek, hogy mindent megengedhettek magatoknak, hogy az egész világ körülöttetek forog, és mindenki más csak selejt. Hát nehogy azt hidd. Akármikor összetöröm, kifacsarom a szíveteket. Sosem leszek a céltáblátok ;)))."

Én is lány vagyok, ennek ellenére úgy érzem, ki kell állnom a fiúk mellett.. a szöveg írójának mondanám: mert a lányok nem ezt hiszik mi?! Ha meg így gondolod, le lehetne szarni, nem minden pasi ilyen, csak sajnálni tudlak, hogy te csak ilyen srácokat ismersz, mert kimaradsz sok mindenből, amit a lányok nem tudnak neked megadni. Mi lesz veled később, ha most így állsz a fiúkhoz? Elmész apácának bazdmeg..-.-
ha végre képes kipréselni magából hogy *SZERETLEK, úgy hogy te nemis erölteted vagy nem mondod neki a nap 24 órájában.., akkor ott lehet valamii : DD.:$!
mindenki tudja h a fiúk az érzelmeiket telljesen máshogy kezelik mint a lányok., és azért mert nem a sok szivecske és szerelmes idézet lepi el az adatlapját... attól még érezhet úgy mint te.! : ).
- Azt hiszem, megőrülök érted.
- Őrültnek őrült vagy, az már biztos. Amennyiben én őrjítelek meg, az nekem tiszta haszon.☺♥