I like you! Like everything!

szeretlek D ♥ ♥ ♥

Ezt összesen már 167 alkalommal látták. (Ezen a héten: 14, a mai nap: 14) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Madarat tolláról, zoknit szagáról.
"Végül is mindnyájan azért vagyunk a földön, hogy nevessünk. Amelyik napon nem nevetünk, az elveszett nap. Aztán meg az az egyetlen nyugtató, amelynek nincs mellékhatása. A nevetés nem öl: hiszen mind élünk. Ahogy a kínaiak mondják: legyél szegény vagy gazdag, elégedj meg a sorsoddal, mert bolond az, aki nem neveti ki a körülményeket." by: Temesi Ferenc
aki imádja fogdosni a fiúk hasát..:$♥
Nem hittem, hogy létezik
Ily értékes és igaz
Nem sejtettem, hogy
Te leszel az.
A tanárnő látja, hogy Móricka keféli a padtársát.
Kérdezi:
- Móricka, mit csinálsz???
Móricka válaszol:
- Nem azt tetszett mondani, hogy húzzuk meg a Margót????
♀+♂=69
Nem értem, miért kell futni egy olyan ember után, aki semmibe vesz. De csak fusson az, aki szenvedni akar.
A jövő és a jelen sokkal érdekesebb, mint a múlt ;)
Annyira...kell...annyira...Szeretem...:(♥
Egy jó barát segít, még akkor is, ha épp nincs kedve hozzá, de tudja, hogy szükséged van rá, ezért segít. De ha neki van rád szüksége, ne hagyd őt cserben, mert a barát legyen mindig barát. Ha van egy nagyon jó barátod, és valamikor nem voltál mellette, menj oda hozzá, öleld át és mond meg neki te mindig mellette leszel jóban és rosszban. Egy barát mindennél többet ér, becsüld meg az igaz barátokat!
Fiú mint barát..Ő az aki megmondja a szemedbe,ha szép vagy éppen enyhén ronda vagy...Ő az aki elmondja,ha hüly p*csa vagy...Ő az aki nem féltékeny rád...Ő az aki nem fog hisztizni veled 1másik pasi miatt....Ő az aki megvéd vagy verekedik ha bajban vagy-vagy valaki bánt...Ő az akiben megbízol és elmész vele bárhová mert biztonságot nyújt...Ő az aki pasi szemmel megmondja a kiszemelt pasiról,hogy érdemes-e vele kezdeni vagy se...Ő az akivel hatalmasat bulizol de,ha részeg vagy akkor addig haza se visz míg jól nem vagy...Ő az aki nem használna ki soha....Ő az akinek a családja nem találgat,hogy szerelem,hanem szinte családtagnak tekint...Ő az akivel nevetek minden baromságon...Ő az aki mer utánad inni vagy megossza veled a fagyiját...Ő az aki bátyám helyett bátyám... És ő az aki a barátom...Mert fiú és lány között van barátság!!!
Képzelj el magad előtt egy kis elhagyatott tájat!!!Annak a közepében egy kis kunyhó..belépsz a szerelmeddel.....a kandalló romantikus fényt és kellemes meleget ad!kis kanapén ültök,forró csokit isztok és egymásba bújva bevagytok takarózva!Olyan nyugalmas minden!Örökre eggyütt vagytok..semi baj nincs..és meg nyukszik a szíved! Lájk ha neked szükséged lenne erre a kis kunyhóra =)