I like you! Like everything!

szeretlek D ♥ ♥ ♥

Ezt összesen már 231 alkalommal látták. (Ezen a héten: 78, a mai nap: 78) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
♥Talan te vagy akire vartam akire almomban vagytam aki boldogga tud tenni ki megtanit feledni aki fogja majd a kezem aki buszken jarkal velem aki majd odaadoan szeret s rajtam soha nem nevet.Ha butasagot is teszek ott lesznek a nyugdtato kezek melyek eszhez teritenek s el soha nem engednek,talan te vagy akire vartam akit az egtol kivantam akinel jobbat nem talalok akitol mindent szebbnek latok akitol szinesebb a vilag akitol kinyilik minden virag aki mindig velem lesz ugy erzem TE KELLESZ!SZERETLEK!♥☻☺
A legenda szerint egy csúcsforgalmas órán egy kamion beszorult a Holland-alagútba New Yorkban. A kocsi túl magas volt ahhoz, hogy előbbre menjen, és túl erősen szorult be ahhoz, hogy előbbre menjen, és túl erősen szorul be ahhoz, hogy kitolathasson. A kivonult rendőrök odahívták a tűzoltókat. Összedugták a fejéket, és előálltak az egyetlen logikusnak tűnő megoldással: lángvágóval levágják a kamion tetejét, és kihúzzák az alagútból.
Ekkor egy autó érkezett a szemközti sávból. A benne ülő kislány megkérdezte a papájától, hogy miért nem eresztik egyszerűen ki a kamion kerekeiből a levegőt? A papa megkérdezte a rendőröket. Azok a fejüket vakarták, zavarba jötte, majd megfogadták a kislány tanácsát. Percekkel később a kamion kint volt az alagútból.

Tanulság: A kislány túl fiatal és túl naiv volt ahhoz, hogy bonyolult megoldásokat keressen, tehát talált egy könnyűt. Ezt tartsd fejben, amikor legközelebb nehéz problémával szembesülsz. Keresd a megoldást az orrod előtt, ahol annyira nyilvánvaló, hogy észre sem veszed. Mint amikor nem találsz egy pár zokni a szekrényben, mert ott van az orrod előtt az ágyon.:)
Barney Stinson azaz Neil Patrick Harris a való életben meleg. Látod nem minden meleg buzi, és kell gyűlölni őket. Ők is csak emberek.
Mért fésülik az emosok a bal szemükre a hajukat? Hogy jobb szemmel lássák a világot...
Több férfi hagyná ott a családját, ha tudná, hogyan kell összecsomagolni.
A Férfiaknak ugyan úgy szükségük van a Nőkre, mint a Nőknek a Férfiakra ! ;)
A filmekben a főhősök mindíg jók valamiben... Mindig csodaszépek, vagy csodaerősek, vagy éppen nagymenők... Ők a legviccesebbek, legokosabbak, legjószívűbbek, legaranyosabbak, legbátrabbak... És mindig jól végződik a történetük. Elnyerik a hőn áhított társ szívét, akit elfogadnak minden hibájával együtt, és mégis ő az akire a legjobban vágynak. Én is vágyom ilyesfajta befejezésre. De én nem vagyok csodaszép, vagy épp nagymenő. Nem én vagyok az, aki a legviccesebb, vagy legaranyosabb... Még csak bátornak sem mondanám magam... Én csak egy lány vagyok. Egy lány, aki tud szeretni...
Just a dream...:/:)♥
Egy férfi bemegy az orvoshoz: - Doktor úr, segítsen rajtam! Éjjelente nem tudok aludni, még altatóval sem, így nappal mindig álmos vagyok, és gyakran elbóbiskolok munka közben. A főnököm azt mondta, hogy kirúg, ha még egyszer el merek aludni. - Sebaj, van itt egy új, bivalyerős altató, ebből a vegyen be egyet lefekvés előtt és minden rendben lesz. A férfi hazamegy, és lefekvés előtt két pirulát is bevesz egy helyett, hogy tutira menjen. Reggel frissen ébred és elmegy a munkába. - Főnök úr, soha többé nem fogok elaludni munka közben! - Ennek örülök, de hol volt a múlt héten?
...."Bár hogy is bánt és bár hogy is gyötör
Az élet rossz, és túl mély már a "gödör"
De kimászhatsz és még kiláthatsz
Csak magaddal törődj ahelyett, hogy másokat hibáztatsz.
Bármit mondanak, ne törődj vele,
Mert a szívedbe, lelkedbe nem látnak bele.
Nem tudják, hogy mire vagy képes, csak te magad
Érzed, ahogy forr a véred
Kelj fel és járj barátom,
Csak egy karnyújtásra az álom!
Én látom tüzet a szemedben
Mi ad erőt az útra, a sorsod a kezedben
Feledd múltad és nézz a jövőbe
Hagyd égni, hogy elmúljon örökre
Minden rossz, minden emlék mit átéltél,
Hogy a sötétből a fénybe átlépjél...." :S