I like you! Like everything!

szeretlek D ♥ ♥ ♥

Ezt összesen már 258 alkalommal látták. (Ezen a héten: 105, a mai nap: 105) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
" Lájkold, ha csak 1 pícít ís szeretsz:)...tedd ki te ís fb-ra, és nézd meg hogy kí szeret♥:) "
Nem túdtók írní basszús? :D
Egyszer vettem egy koptatott farmert.
Mikor meglátogattam 94 éves dédanyámat, éppen az volt rajtam.
Amikor meglátott, elcsodálkozott, és azt mondta:
- Kisfiam, ennyiért újat is vehettél volna.

Kedves és IGAZ történet.
Lájkolni!
- Mivel lehet a fényt hamisítani?
- Fénymásolóval!!!
Melyik a jobb béci vagy alekosz?
Shakira jön hozzám napszámba kapálni xDDD :D lesz ám, Kapa kapa é éé ééé :D xDD
Mindannyiunk életében van egy elmondhatatlan titok, egy elérhetetlen álom és egy felejthetetlen szerelem..
A Wolf Katira szavazni óhajtó szlovákiai magyarok a következő üzenetet kapták mobilszolgáltatójuktól:

"Od:9933 - Vazeny zakaznik,obsah sprav zaslanych z vybraneho cisla nie je pre vas povoleny.V pripade otazok " Azaz magyarul: "válasz a 9933 - ról: Tisztelt ügyfél, a választott számról, ilyen tartalmú szöveg küldése Önnek nincs megengedve."

Na ezt terjesszétek!!!
valaki mondja meg h mi a vicces abban ha köszönök !?
„Kinéztem a busz esőpöttyözte ablakán,a fülhallgató hallkan dudolta fülembe Sp-Más volt cimű dalát. Rég volt de tudom igaz volt. Nem volt olyan mondvacsinált mint a mostani helyzet.Barátok! Nekem ez a szó túl sok arra ami most van. Régen igaz szerelem volt. Megvolt a bizalom és a szenvedély Most… most semmi sincs. Nemhogy barátság.. de még gyülölet sincs. Közömbösség van. Az pedig nehezebb elviselni. Azt hogy átnéz rajtam hogy nem beszél velem.. Sp eközben azt énekelte: „ A mosoly rajtad még pont olyan mint rég csakmár nem az enyém” Nemtudom meddig merenghettem de észrevettem hogy már nemcsak az ablakon csorognak a vizcseppek. Az arcomon is lefolytak. Egy könnycsepp legördült az arcomon és a csuklómra cseppent. NEM. Ez volt a következő gondolatom. Nem érdemli meg hogy ő érte sirjak. Pedig fáj. De mindig is fájni fog. Ez az egy biztos. Letöröltem a könnyeim. Csak rajtam múlik az egész. Nem hagyom hogy azt higgye miatta szenvedek. Felkeltem az ülésről és leszálltam a buszról. Persze nem lesz könnyű. Előbb alaposan ki kell sirnom magamból annyi fájdalmat amennyit csak lehet. Esernyővel a kezemben sétáltam tovább hagyva had hulljanak a könnyeim…"♥
Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!