I like you! Like everything!

szeretlek D ♥ ♥ ♥

Ezt összesen már 252 alkalommal látták. (Ezen a héten: 99, a mai nap: 99) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Kívánom neked, hogy soha az életbe ne fuss össze ekkora pszichopata seggfejjel mint én :) √
Nem az az igaz barát
Aki emlékverset ír
Hanem ki veled nevet
S veled együtt sír!!!♥√
A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant. :)
Csak azon tűnődtem, mit volna jó megtenni. Mi az, amit nem érdemes elfelejteni. Mert ha bánod, amit tettél, de nem tudsz rajta változtatni, a múltat már nem érdemes megsiratni. De ha nem állsz készen a harcra, felkészülve a kudarcra. Csak tudd, hogy mi jó, amit érzel, amikor a szemébe nézel, és gondolj arra, mit mondana, ha meglátna. Ne sirasd a jövőt, mert nem tudhatod mi lesz, csak hagyd hogy megtörténjen, ami bajból új álom lesz!
Bazdmeeg írok ki wmit megsértődik rajta aztán elötte még ő is nevetett rajta.. és fogalma sincs senkinek h róla wan szó..
Na pöff.-.-"""
Szeretlek de tudom fiatalabb vagyok 1évvel de én szeretlek nélküled nem tudok élni♥
Nem vagy csúnya.
Csak túl szép hozzád mindenki.:)

Meg kell értenem a fájdalom lényegét. Szerves része az életnek, benne van a hétköznapjainkban, az eltitkolt szenvedésben, a szerelemről való lemondásban.
(Szerelem – Keresés)
Na jó,ma lemegyek nállatok,vége a harcnak!(<3<3<3<3)(G)Mostmár mindent tudni akarok.
A részeg férj éjjel megy haza. Befekszik a felesége mellé az ágyba, de sehogy sem tud elaldudni. Gondolja magában, hogy megszámolja a lábakat:
- 1, 2, 3, 4, 5, 6... 6? Itt valami nem stimmel.
Kiszáll az ágyból, és újra elkezdi számolni:
- 1, 2, 3, 4...
- Na, így már stimmel!