I like you! Like everything!

szeretlek D ♥ ♥ ♥

Ezt összesen már 242 alkalommal látták. (Ezen a héten: 89, a mai nap: 89) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Justin Bieber miért lenne lány? NEM fog el vonzalom, amikor ránézek, csak, hogy egy csákányt állítanék a fejébe, és elégetném lassú tűzön az egészet!!!!
minek kell márc.19-én (holnap,szombaton) suliba menni?:/
“Nem tudom, hogy egyszer az emberiség tudatosan követni fogja-e a szeretet törvényét. De ez nem kell, hogy zavarjon. A törvény működni fog, ahogy a gravitáció is működik, akár elfogadjuk, akár nem. Az, aki felfedezte a szeretet törvényét sokkalta nagyobb tudós volt, mint korunk tudósai. Egyelőre a kutatásaink nem olyan fejlettek, ezért nem lehetséges mindenki számára ennek a megértése.” (Mr.Wans)
lájkold ha lájkolnád hogy lájkolom...mert az IWIW-et már nagyon UNOM ...Legyen rajta fenn a hülye HUGOM....:DDmert a köröket itt hiába Futom:S:DDD
Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá:
- Ez a személyhívóm volt – mondja – Nekem egy mikrochip van
A bőröm alá ültetve.
Néhány perccel később telefoncsengést hallanak.
A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobil telefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben.
A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit.
Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá .
- Na, mi van?!
- Kaptam egy faxot…
Az emlékezés büvös varázshatalmú szó,mely megszépit,bearanyoz mindent,elhiteti velünk,hogy a jelen sohasem ér fel azzal,amit a múlt adott.
- Fájdalom nélkül nincs szerelem... - mondta a nyuszi és megölelte a sünit. <333
Ízlések, és ízléstelenségek!
Lécci jeloljetek be a facebookon :) A nevem: Lilly Szász :) léccciiii :) Elore is koszikéé :)
Csak azért segítettem neked,mert azt hittem jó fej vagy és barátok lehetünk,de sajnos tévettem és a ebszólások után nem érdemled meg a barátságomat,csak ha bocsánatot kérsz,de tudom,erre te túl büszke vagy,akkor ne kérj bocsánatot,de soha nem állok veled szóba,s nem beszéljük meg a múltat,azt amikor még azt hittem jó fej vagy,de sajna tévedtem XD