I like you! Like everything!

szeretlek D ♥ ♥ ♥

Ezt összesen már 226 alkalommal látták. (Ezen a héten: 73, a mai nap: 73) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
A szó elszáll, az írás olvashatatlan.☺
Ha az szép, aki reggel is szép....akkor én k***a ronda vagyok :DDDD
♫♪♫♪Hősök-Angyal ♫♪♫♪
Akik sokáig cseszekednek a vajkrémes doboz felbontásával... és ha sikerül akkor sem tökéletes! xD
azt mondod a vágyaidnak élsz és egyre jobban tombolsz,értéktelen életeddel egyre többet rombolsz.vedeled a vodkát a kannás bort és még azt mondod téged büntet a sors.
Tiszta viccek vagytok ti lányok, mi pasik itt szervezzük a talikat, próbálunk a kedvetekbe járni és szenvedünk, hogy hogyan oldjuk meg a dolgokat, erre ti pedig szartok a fejünkre!!! Szépek vagytok mondhatom gratula nektek :D;)
- Tudja, mi a különbség a tévedés és a hibázás között?
- Az, hogy bárki elvéthet valamit, de az hibává csak akkor válik, ha elmulasztja kijavítani.
Forma 1 -
2 és fél óra élvezet/unalom amin 20 percenként egy - egy versenyző poziciót vált.
Felomenális . . . .
"Az élet viharaival szemben légy olyan, mint a madár, mely, ha fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll!" /Eötvös József/
Ez a kedvenc idézetem! egyszer egy rejtvényben jött ki, azóta mindenhová ezt írom! De, hogy milyen Igaz! Ez tartja sokszor bennem a lelket! Ha nem ez lenne azóta az életfilozófiám, már régen lezuhantam volna! Like-oldd, ha neked is tetszik!
"Először, mikor bejött az étterembe, azt gondoltam, hogy milyen kedves ember. . . aztán megszólalt. . . " (Lesz ez még így se)