I like you! Like everything!

szeretlek D ♥ ♥ ♥

Ezt összesen már 228 alkalommal látták. (Ezen a héten: 75, a mai nap: 75) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Mindig légy őszinte, mert hidd el, sokkal jobban tud fájni, amikor fény derül az igazságra későn, mintha még az elején elmondtad volna.
FB-re jelenlegi lakhelynek: Sehol-Sziget!;)
aki szereti a vampirnaplok cimu sorozatot, es annak a zeneit az lajkloljon☻
Szegény Kadosa Kinga :(
és Csikós Emese ♥ :'(
Utálom ha az iskolába dogát írunk..... ◊
-Miért hallgatják a RAJok hangosan a zenét bárhol vannak?
-???
-Mert lopott telefonhoz nem jár headset...
Egy mosoly nem kerül semmibe ♥ és nagyot visz véghez ♥ gazdaggá teszi azt aki kapja ♥ és aki adja nem lesz szegényebb ♥ a mosoly bátorságot önt a csüggedőkbe ♥ ha valamikor találkozol valakivel aki nem adja meg számodra a megérdemelt mosolyt ♥ légy nagylelkű és ajándékozd meg TE őt a mosolyoddal ♥ mert senkinek sincs akkora szügsége egy mosolyra ♥ mint annak aki nem tud mosolyogni másra ♥♥♥♥♥♥
Néha van olyan, hogy tiszta szívből, igazán szeretsz valakit.. És nem tudod, hogy miért szereted. Csak szereted.! Nem azért, amilyen.. Nem azért, ahogyan viselkedik.. Nem azért, ahogyan rád néz, vagy rád mosolyog. Erre nincsen ok.. Egyszerüen csak azért érzed, mert ennek így kell lennie.. S talán van, amiért nem kellene szeretned.. S talán ő nem is való neked.! De mégis.. Te úgy érzed: neked Ő a TÖKÉLETES..!! Talán neked ő a fekete bárány, s neki te.! Talán tényleg igazán nem illetek össze.! De te mégis szereted őt.! S ő ugyanúgy téged!.. Na ez az IGAZI SZERELEM!.
aki másnak vermet ás kinyalja a picsám
Ha szereted Pitbullt like! :)♥♥