I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Mindent lehet,de nem minden használ.

Ezt összesen már 225 alkalommal látták. (Ezen a héten: 84, a mai nap: 83) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Lehet, hogy az emberek csak a borstól olyan mérgesek. Az ecettől lesznek savanyúak, a kinintől keserűek és a törökméztől édesek. Bárcsak köztudomásúvá válna mindez, akkor legalább a felnőttek nem lennének olyan szűkmarkúak a cukor osztogatásában.
Barney Stinson alias Neil Patrick Harris
Arra már rájöttem hogy az örökre szó nem azt jeleni, hogy mindig veled lesz az illető. Hanem azt hogy mindig emlékezni fogsz rá.Lehet hogy fájni fog és könnyeket csal majd a szemedbe, de az is lehet hogy mosolyt csal az arcodra a szép emlékek miatt.♥☺♥♥♥♥♥♥
Lányból vagyok, így hajlamos vagyok eltúlozni dolgokat, vagy éppen alábecsülni őket. Szinte mindent túlreagálok, a bolhából is elefántot csinálok.. hisztizek a semmiért, és álomvilágban élek.☺☺☺♥
Like,ha júniusi vagy!!!!!!☻☼:)))))
Találkozzunk,beszéljük meg,négyszemközt!
‘Nem számít, mennyi ideig próbál jónak maradni valaki, a rosszat nem lehet végleg elnyomni egy lányban’ - Gossip Girl
A rendőrt megcsalja a felesége, hazaér, zörög a kulccsal, a feleség meg a Tv mögé bújtatja a szeretőt. A rendőr így szól a feleségnek:
-Hozz egy sört, nézem a meccset!
A feleség kimegy, és úgy gondolja ,ha elejti a korsót, a férje kijön a zajra és a szerető leléphet. Elejti a korsót, de az visszapattan a kezébe:
-Nem hiszed el mi történt, elejtettem a korsót, és nem tört el, hanem visszapattant a kezembe!
-Az semmi, az elébb kiállítottak egy játékost, és itt ment el mellettem.
Ki hibázik?☼