I like you! Like everything!

I hear your heart cry for love.......♫ The Wanted ♥♥

Ezt összesen már 218 alkalommal látták. (Ezen a héten: 43, a mai nap: 42) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
BAZDMEG de csúnyán beszélek, lekéne szokni geci :)
Holnap avató! Szentgotthárdon a III. Bélában.xDDD ^___^☆
És lám, ez vagyok én: egy lány, aki elhiteti a haldoklóval, hogy van remény, aki megtanít egy felnőttet nevetni, és elhiteti a gyerekkel, hogy léteznek csodák. Aki bármikor odatartja a vállát egy megtört léleknek, aki akkor is mosolyog, ha mások mosolyognak rajta, aki nem hagyja sírni a maga körül lévőket, és aki addig nem hagy el, amíg szükséged van rá. És ez is én vagyok: aki eltűri, hogy minden cselekedete ellenére tőle sose kérdik, jól van-e? Miért olyan nyilvánvaló, hogy velem minden rendben van, hogy nekem nincsenek problémáim? Miért hiszik azt rólam, hogy tökéletes vagyok? Csak egy átlagos, szürke senki akarok lenni. Mert valójában az is vagyok.
Akiknek a tippmixük egy meccsen megy el.. -.-""""""""""""
Zöld erdőben jártam, részeg vagyok, hánytam
Most el fogok dőlni, nesze bazzeg, kölni!
Egy fiú története:
Egyszer egy fiú beleszeretett egy gyönyörű lányba. A fiú nemhitte hogy valaha is lehet esélye a lánynál. Nemismondta el mit érez iránta így magába folytotta érzéseit nagyon hosszú ideig. Az idő múlásával a fiú érzései elhalványodtak már nemérezte azt amit korábban. Bánta hogy nem vallotta be érzéseit mikor még igazán szerette de rájött hogy mostmár túl késő... . Ne kövesd el teis ezt a hibát ha érzel valaki iránt valamit mond el neki talán visszautasít de nem úgy kell tovább élned hogy tehettél volna valamit de nemtetted .
A tehetetlenség törvénye: Amikor olyannak küldözgeted a visszahívókat akinek szintén nincs pénz a kártyáján.
Néha elgondolkodom milenne ha pár ember hiányozna az életemből....Szörnyű lenne ha így lenne... Ezért ha összeveszünk még az nap kikell békülni nehogy haragba menjúnk másvilágba <3
Gut. Besser. Gösser.
"1 okos lány csókol, de nem szeret, meghallgat de nem hisz el mindent, és lelép mielőtt elhagynák!!"