I like you! Like everything!

I hear your heart cry for love.......♫ The Wanted ♥♥

Ezt összesen már 191 alkalommal látták. (Ezen a héten: 16, a mai nap: 15) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
a bolondok paradicsoma a normálisoknak pokol.. :)
szerintem tök jó ha egy fiú bemeri vallani hogy szeret valakit,és hogy sírni is mer..mert sokan azt mondják hogy a fiúk egyáltalán nem sírnak..nekem tetszik ;)⋆
Áruljátok már el, hogy mi a lósz**t fogtok csinálni a kommunikáció, ilyenolyan közgazdász és a bölcsész-fa***m diplomátokkal???-.-"
Ott óó óó ott egy Villamos..xD
Van egy haverod aki tetszik neked de nem tudod eldönteni hogy járjál vele vagy nem. Én kipróbáltam egyszer és még mindig járok vele de én már nem akarok vele járni. Mert inkább csak haverként nézzek rá. De nem tudom neki megmondani hogy én ezt beakarom fejezni. Nem akarom megbántani és nem akarom hogy összevesszünk. Ha szakítok vele remélem hogy ugyan olyan jó haverok leszünk:)
| elsétál mellettem-->visszanéz | ránézek és mosolygok--->rám néz és ő is mosolyog | imádom-->kell nekem!!!! |
1 univerzum, 9 bolygó, 204 ország, 809 sziget, 7 tenger, több mint 6 milliárd ember.. és én mégis Veled találkoztam......
. Nekidőltem én is a korlátnak és talán kicsit naívan vártam azt a szellőt ami meglendíti a hajamat mint a filmekben . És furcsamód meg is kaptam . Felkapta hajrengetegemet és az egészet jóformán az arcomba fújta. Kiráztam kósza tincseimet az arcomból és élveztem a kellemes szelet. Észre sem vettem milyen hideg van míg az arcomat egy kis idő után csípni kezdte a hideg levegő. Az ő kabátja kabátja még mindig rajtam volt . Se perc alatt elfelejtettem az én kitalált film effektemet a széllel kapcsolatban . Behúztam a nyakamat a kabátba és ismételten nagyot szippantottam bele. Olyan jó illata volt mint mikor egy kiadós eső után kilép az ember a bepunnyadt lakás szagból a friss levegőre.Az a csodálatos illat ami különleges és utánozhatatlan .
Legalább is én még nem éreztem ilyen finom illatot soha . Be kell valljam semmi kedvem nem volt vissza adni a kabátot . mert talán soha többet nem lesz alkalmam érezni . A szél még mindig fújt . Kinyújtottam a nyakam és nagyot szippantottam a levegőbe hogy az átjárja az orromat. Vártam .Vártam hogy kitisztítsa a kábító illattól légutaimat és a szinte már drogos állapotot a fejemből . Ez nevetséges .
Ne feledd, hogy az igazi szerelem nem a dombornyomásos meghívókról szól. Az igazi szerelemre akkor bukkansz, amikor legkevésbé várod. Igaz szerelem megkockáztatni, hogy nem lesz "boldogan éltek, míg meg nem haltok", az igaz szerelem megfogni a férfi kezét, aki annak szeret, aki vagy, és azt mondani: nem félek hinni benned. Egy ilyen szerelem mindent túlél.♥♥♥♥
♫♫♫♫♫♫♫Electro Hause {sexi mix} Dj Bl3Nd♫♫♫♫♫♫♫