I like you! Like everything!

I hear your heart cry for love.......♫ The Wanted ♥♥

Ezt összesen már 314 alkalommal látták. (Ezen a héten: 139, a mai nap: 138) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
A pap kimegy a hegyekbe sétálni, amikor hirtelen kibukkan a sűrűből egy medve.
Elkezd rohanni, a medve utána. Látja, hogy semmi esélye már, ezért letérdel és elkezd imádkozni:
- Istenem add, hogy ez a medve irgalmas keresztény legyen!
Isten meghallgatta az imát, ezért a medve, mielőtt megette volna a papot, letérdelt és így szólt:
- Édes Jézus légy vendégünk, áldd meg amit adtál nékünk, ÁMEN!
Van a barátság... Két, vagy akár több ember kapcsolata, olykor mélyebb, olykor felszínesebb, inkább haveri. De az örökös kérdés: létezhet-e barátság nő és férfi között. Igen, létezhet olyan kapcsolat nő és férfi között, ami kizárólag a szavakban, gondolatok cseréjében nyilvánul meg, és ez mindkettőjüknek bőven elég. Egyik sem akar a másiktól többet, mint lelkileg, szellemileg épülni, eltölteni néhány kellemes percet, órát. Hiszem, hogy létezik ilyen barátság. Egyetlen kivétel van csupán. Egyetlen eset, egyetlen találkozás, egyetlen helyzet cáfolhatja meg ezt. Létezik olyan érzés, amely kizár mindenféle barátságot nő és férfi között. Ezért van, hogy nő és férfi soha nem lehet barátja a másiknak. Annak a bizonyosnak. Mindenki másnak igen, de annak az egynek soha. Sem találkozásuk előtt, sem elválásuk után. Mert őket egy egészen más érzelem köti össze. Amiben esetlen minden baráti közeledés. Ami sokkal, sokkal mélyebb minden más emberi érzésnél, így a barátságnál is. Mélyebb, egyedibb, megismételhetetlen. Ez nagyon hamar kiderül. Két szempár összevillanásából, egy mosolyból, egy rövid beszélgetésből. Hamar eldől. És kettejük között már soha nem lehet baráti érzés. Aki ezt mondja, hazudik. Önmagának, és a másiknak. Mert nem létezik ilyen barátság.
♀Amikor elgondolkozol valamin, mindig elfelejted honnan is indultál ki, de valahogy nem bánod mert valami olyasmire jöttél rá, amit egyébként nem fejtettél volna meg.. ♂
annyira imádom a fiúkban, amikor az egyik percben tök jó fej, lehet vele beszélgetni, a másik percben meg beflegmázik..-.-
Lájkold ha utálod ha az osztálytársaid egy nap vagy 10szer rád köszönnek minden óra után! :D
Elegem van a rózsaszin pólós vasaltm haju rózsafuzer a nyakában "fiuk"tol . Hogy tudnak valakik igy kinezni -.-"
szeretlek szó ragozása:
Én : szeretlek
Te : szeretsz
Ő : közénk áll
Mi : küzdünk
Ti : belepofáztok
Ők : mindent elbasznak
Nem vagyok agresszív, hisz téged vigyorogva
tépnélek meg.
Légy azokkal, akiket szeretsz. Ne várj mesébe illő csodákra, helyette inkább vedd észre azt, ami az orrod előtt van! A boldogság benned van, az igazi csodák pedig körülötted. Élvezd a tavaszt, élvezd a dalokat, a színeket, az ízeket. Talán nem jön el a holnap, éppen ezért kell olyanná tennünk ezt a napot, amilyenné az utolsó napunkat tennénk itt a földön. Az életünk kincs. A legnagyobb! Ne rontsuk el azzal, hogy túl későn ébredünk rá minderre. Ha csak egy percre is megállsz és elgondolkozol mindezeken, akkor már nem volt hiába..."
A nőnek alfa hím kell. Egy olyan férfire vágynak a nők, akit tisztelhetnek, felnézhetnek rá, aki bizonyos mértékig kielégíti a vágyait és sok érzelmet vált ki, pusztán azzal, hogy van.