I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Gyűlnek a viharfelhők a fejem fölött. Félek, hogy ha elered az eső, megcsúszom a sárban és elmerülök a végtelen sötétségben. Nem lesz ott senki, hogy megfogja a kezem és kihúzzon. Nem akarom, hogy felemésszen a sötétség, nekem fényre van szükségem! Hol van ilyenkor a Nap fénye, hogy bevilágítson mindent és elűzze a sötétséget?!

Ezt összesen már 260 alkalommal látták. (Ezen a héten: 114, a mai nap: 114) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
még jo hogy feltalálták a puskát néhe sokkal jobb mint 10 oldalt megtanulni ☺
leszarom hogy neked a legujabb telód van, leszarom hogy Mayo Chix-es ruciba trappolsz vagy az uj "philip russel"-es cuccod van nálad. meg sok pénzed van. ezzel csak azt bizonyitod hogy senkinek érzed magad és ki akarsz tünni a többiek közül. ezzel csak elűzöd a körülötted lévö embereket. mivel kis nyomorult szar leszel. barátaid nem lesznek. és pénzért barátokat meg baszottul nem fogsz venni ;)
A Huncut felhőcskéből kifektetett ám az a jelenet, amikor a pornószínész csajnak, amikor műanyagpalackkal élvezett, bent maradt a kupak...XDXDXDXDXDXDXD
Mikor úgy érzed minden tökéletes, akkor törik össze a szíved. =/ ♥
Minden alkalommal, amikor elmegyek edzeni, új emberekkel ismerkedem meg.
Jobbára ugyan mentősök, de akkor is!√♥☼☺☺☺
A Sparban miért nem Andro zenéit nyomják?? O.o :// :$♫ :DD
Nem jelentem be az ellopott hitelkártyámat a rendőrségnek,mert akárki lopta el valószínűleg kevesebbet költ,mint a feleségem.
Móricka egyik délelőtt szól a tanárnőnek:
-Elnézést, szeretnék most elmenni, mert szexuális problémáim vannak.
A tanárnő elengedi haza. Másnap megismétlődik az eset, szintén hazaengedi. Harmadszorra azonban megkérdezi:
-Nem akarok az intim dolgaidban turkálni, de milyen szexuális problémád van?
-Tele van a tököm a sulival.
Amikor a szerelmemről áradozok mamának és egyszer csak azt mondja jól van... De egy idő után a szar is keserű! Akkor nagy bölcsességet mond! :)
Mindörökké Barcelona!♥♥♥
Més que un club!♥