I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Ha te azt tudnád - ... hány embert utasítottam el, csak mert megismertelek téged

Ezt összesen már 463 alkalommal látták. (Ezen a héten: 101, a mai nap: 101) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Birom, mikor valaki rámköszön chaten, aztán utána meg nemír semmit...:S
Leginkább a pillangókhoz hasonlítok. Ha megpróbálsz birtokolni, kisiklok a kezeid közül - ám ha szabadon engedsz, örökké hozzád repülök majd!♥♀♂♥
Istennel beszélget két ember Lehet, hogy te is ismered. Tanulsága miatt érdemes végigolvasni. Istennel beszélget egy ember. - Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol? Isten odavezeti két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket és megengedi az embernek, hogy betekintsen. A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval. Az embernek elkezdett csorogni a nyála. Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és halálsápadtak voltak. Az összes éhezett. Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez. Mindegyikük elérte a ragus tálat és vett egy kanállal. De mivel a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni. A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva. Isten ekkor azt mondta: - Amit most láttál, az a Pokol volt. Majd mindketten a második ajtóhoz léptek. Isten kitárta azt és a látvány, ami a szent elé tárult, ugyanaz volt, mint az előző szobában. Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezdett folyni a szent ember nyála. Az emberek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat tartottak a kezükben. De ez alkalommal az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és nevetve beszélgettek egymással. A szent ember ekkor azt mondja Istennek: - Én ezt nem értem! - Ó, pedig ez egyszerű - válaszolja Isten - ez igazából csak "képesség" kérdése, ők megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak. - "Amikor csak magunkra gondolunk... a Pokol van itt a Földön." Lájkold, ha te is megosztanád a kanalad másokkal!
tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb;)
Könnyű azt szeretni, aki viszontszeret. De nem ez kunszt, hanem hogy azt kedveld, aki utál téged!
^^Kell találni valakit, aki gyönyörűnek hív és nemcsak csinosnak, aki felhív, amikor bele vagy gabalyodva, aki fennmarad csak azért, hogy lássa, ahogy alszol. Várni valakire, aki homlokon csókol, aki akkor is meg akar mutatni az egész világnak, amikor csapzott vagy, aki a barátai előtt is fogja a kezed. Várni arra az egyre, aki állandóan emlékeztet rá, hogy mennyire érdekled őt, és hogy milyen szerencsés, hogy vagy neki. Várni arra az egyre, aki a barátaihoz fordulva azt mondja, >>>>^^Ő az^^ !!!! :):):):):)
Nem azért vagyok féltékeny,mert nem bízom benned...csak tisztában vagyok vele,hogy jobbat is kaphatnál.♥
Mondd el te téli szél! Miről álmodik a férfi? Gondol-e rám? Szeret-e még igazán? Súgd meg még azt is nekem, álmában kit ölel? Vár-e még rám? Szeret-e még igazán?
Mondd el te téli szél! Róla álmodik a lány. Gondol még rá. Őt szereti igazán! Súgd meg még azt is neki, álmában Őt öleli. Vár még rá. Mert még mindig Őt szereti igazán!