I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Az nem fájdalom, amikor eltörik a lábad, vagy kést szúrnak a szívedbe. Legalábbis nem olyan iszonyatos fájdalom. Viszont ha elhagy a szerelmed, annál nagyobb fájdalom nincs. Nem csókol többé és ezt te is tudod. Nem fog többé a füledbe suttogni szép szavakat. Amikor kimondja, h vége, egy kis részed belehal, mert tudod, h komolyan mondta. Azthiszed majd, h belefogsz halni a sérüléseidbe, és minden este sírva alszol el. Szíved szerint az egész napot az ágyban gubbasztva sírva töltenéd, de nem teheted, mert tudod, h ahogy kilépsz az ajtódon felkell venned a műmosolyodat, mert félsz, h a családod észreveszi a szomorúságodat. Egyszerűen nem akarod h ők is olyan zombik legyenek mint te. De van, h a család segít a legtöbbet, mert nem tudják, h mi a baj, ezáltal, úgy is kezelnek... Néha majd azon kapod magad, h már nem a művel, hanem az igazi mosolyoddal mosolyogsz, mert a családod betölti az űr kis részét, ami benned van. És ez jó, mert egyre kevesebbszer fog az eszedbe jutni a szerelmed, és egyre kevesebbszer fogsz arra ébredni, h már megint utánna sírtál éjjel :( Nem szabad azon lenned egész nap, h el ne felejtsd a szerelmedet, mert akkor egyre nagyobb lesz az űr, és a családod, már csak egy kis pont lesz, és a végén az egész szívedet beteríti majd a sötétség, és onnan már nincs visszaút... És pont ezért kell arra törekedned mindig, h soha senki ne váljon a mindeneddé, mert az emberek bolondok, és nem figyelnek egymásra, mert látod...elveszítetted a mindenedet, és semmid nem maradt...csak egy valamid, ami az elején lehet h semminek tűnik, de ők mindig ott lesznek...és ez a család. És pontosan ezért kell őket megbecsülni... Ha belegondolsz, h milyen lennél család nélkül, valószínűleg hálás lennél a családodnak, azért, mert vannak neked ! ♥♥♥
by : Buldózer

Ezt összesen már 1002 alkalommal látták. (Ezen a héten: 477, a mai nap: 470) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ha szeretnéd hogy béke legyen a világba és szeretet akkor Like:)♥☼☺
Ez volt az utolsó mondata valakinek:

Nem is mély...
Saturn! A fucker nimdenit!!!
Szeretnék regényhős lenni: az író derekasan elrendezné tornyosuló gondjaimat, s végül elvonulhatnék a jól megérdemelt nyugalomba..
miért van az hogy az elején minden olyan jó, szeretjük egymást, bízunk egymásban. és a végére egyikünkben megváltozik valami és minden de minden elmúlik és a másik meg szenved?
Szerelmet vallasz, hogy én vagyok a világon a legjobb nő. Másik nap szakítasz , mert a "barátokra" hallgatsz, arra a pár rosszra akik csak el akarják hogy nyomd az érzéseidet felém. Tehetetlen voltam, mert külföldön nem tudtam ez ellen tenni. A távolság tönkretette azt,amit eddig felépítettünk. Megígértem h változok. Ez az első és az utolsó esély amit adhatnál. Én is adtam, mert ha két ember szereti egymást és megoldható problémáik adódnak akkor nem az a megoldás , hogy TE homokba dugod a fejed, mint amit a férfi ilyenkor tenni szokott. Minden férfi menekül a kapcsolatban lévő problémák elől és elmegy inni. Vedel. Egy darabig lehet, hogy ez a megoldás, de miután kiürül a feje és tisztán tud gondolkodni ,akkor fogja fel igazán, hogy mit tett. Általában ilyenkor már késő! Érdektelen és megoldható hibák miatt eldobta magától azt, akit a világon a legjobban szeretet.Talán megbánja. Talán nem. Ilyenkor eltelik egy bizonyos idő mire rájön, hogy : MI A FENÉNEK HALLGATOTT A "BARÁTAIRA"? Igen, és gondolkodóba esik. De még a szakítás után tartok. Nem gondol a jóra amit átéltek, miért ne. Hiszen azok a "barátok" ott vannak és támogatják, hogy ugyan mááár.. ne foglalkozz vele, csak max dugd meg és hagyd ott.. nem ér ennyinél többet. És hát igen, a sok negatív "segítő" és megértő mondatok után elhiszi, hogy ez lehetne a helyes út. ..a tébbi még csak most kezdédik :"( :"( ... ♥♥♥♥♥
Inkább Juventus mint Inter
-Mi a jó a dohányzásban?
-???
-Tudod,hogy megöl mielött rosszabb dolgok megtörténnének.
Fiú: Annyira szeretek egy lányt de észre sem vesz
Lány: Nyugi, mással is előfordul...
Fiú: De ez most más.
Lány: Miért más?
Fiú: Mert nem egy lányról van szó hanem egyetlen lányról és rólad!♥
Nem érdekes mert ma lemegyek nállatok!