I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Mindörökké Barcelona!♥♥♥
Més que un club!♥

Ezt összesen már 233 alkalommal látták. (Ezen a héten: 76, a mai nap: 75) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
de szar látni h egy expasi vkit fűz facebookon :S vagy vki olyan aki téged ugyan ilyen szöveggel fűzött :/
♥♥♥Dr.House.. Imádom azt a bunkó parasztot.xD:D♥♥♥
szeretnéd hogy észrevegyen mert már foglalt a szíve...
várod,várod, de akkor se akad meg rajtad a szeme..
majd mikor már minden reményed elveszik
felszabadul a szive..és már csak azt kivánod..
Írj rám csak egy kicsit!!*_*
Várom a szilvesztert, hogy láthassamm..:\\♥
mi az piros és a fiúknak is megjön? MIKULÁSS!!☺
Csak el játsszuk az életet, vígjáték a létünk ..hibáztunk, mikor egymás életébe léptünk ...
Figyelj... mondanom kell valamit.. na kezdem......... ::: Ha itt lennél velem.. és fognád a kezem én nem engedném el többé már sosem kedvesem♫♥
Ha bármikor hallgatózni akarsz, csak dugd be a fülest a füledbe, és csinálj úgy, mintha zenét hallgatnál... ^^
Volt egyszer nagyon régen egy sziget, ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más, így a Szeretet is. Egy napon az érzések tudomására jutott, hogy a sziget süllyed. Ezért valamennyien előkészítették hajóikat és elhagyták a szigetet. Egyedül a Szeretet akart az utolsó pillanatig maradni. Mielőtt a sziget elsüllyedt, a Szeretet segítségért imádkozott. A Gazdagság egy luxushajón úszott el a szeretet mellett. Ő megkérdezte: - Gazdagság, el tudnál vinni magaddal?Nem, nem tudlak! A hajómon sok aranyat, ezüstöt viszek, itt nincs már hely számodra!Így hát megkérdezte a Szeretet a Büszkeséget, aki egy csodaszép hajóval közeledett . Büszkeség, kérlek! El tudnál engem is vinni?Nem Szeretet, nem tudlak elvinni! Válaszolt a Büszkeség,-itt minden tökéletes, és Te esetleg árthatnál a hajómnak! Hát, a Szeretet megkérdezte a Bánatot is, aki éppen előtte hajózott elBánat, kérlek, vigyél el magaddal!: Oh Szeretet !- mondta a Bánat- Én olyan szomorú vagyok, de egyedül kell maradnom a hajómon A Vidámság is elhúzott a Szeretet mellett, de olyan elégedett és boldog volt, hogy meg se hallotta szeretet kérését.Hirtelen megszólalt egy hang:! Gyere Szeretet, én elviszlek téged! Aki megszólalt, egy öregember volt. Szeretet olyan hálás volt ésolyan boldog, hogy elfelejtette megkérdezni az öreg nevét Amikor földet értek, az öreg elment. A Szeretet úgy érezte ,sokkal tartozik neki, ezért megkérdezte a Tudást .Tudás, meg tudod mondani, ki segített nekem? Az IDŐ volt- mondta a Tudás .Az IDŐ?- kérdezte a Szeretet. Miért segített rajtam az IDŐ?Tudás válaszolt: - Mert csak az IDŐ érti meg, hogy milyen fontos az életben a SZERETET!
♪♫ Music Is My Life ♪♫