I like you! Like everything!

☆Valamikor elválaszthatatlan barátok voltunk, és bíztunk egymásban,sajnálom,hogy idáig jutottun,de nem csak az én hibám.Tudom,hogy sokszor voltam veled kemény,de néha még barátokkal szemben is keménynek kell lenni,de csak azért volt ,hogy a rossz útról visszatereljelek a jó útra,amig nem késő és nem azért volt mert nem szeretlek.Nagyon szeretlek,de a barátságúnk ideje alatt is csináltál egy pár hülyeséget,ami miatt nem tudtam azt,hogy ténleg komolyan gondolod-e,hogy szeretsz,vagy hazudsz.Sajnálom,hogy nem lehettem az,akit szerettél volna.Bocsás megténleg sajnálom.Ez az utolsó levelem volt hozzád,talán lessz valaki aki nállam jobb barát lessz,és észhez térit,csak ne legyen túl késő.☆

Ezt összesen már 455 alkalommal látták. (Ezen a héten: 59, a mai nap: 54) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Árpi Kalandja 1

Egy ismerősömnek (Árpi) volt egy autója. Szép volt, jó volt (Opel Senator 3.0), neki mégsem volt elég jó. Egy szép napon elhatározta, hogy dögösíteni kell. Elkezdodött a tuning.
Eloször jöttek a szokásos dolgok: szélesebb felni, tök fekete fólia, brutál erosíto, stb. Igen ám, de ilyenje sok embernek van, így nem lehet kitunni a tömegbol. Na, akkor jött az ötlet: ha Michael Knightnak van, akkor neki is kell, és ezzel elkezdődött KIT-hadmuvelet.

Úgy kezdte, hogy a muszerfal összes szabad helyére kapcsolókat és ledeket barkácsolt. Ezek nagy részének semmi funkciója nem volt, csak (szerinte) jól nézett ki. Mások szerint inkább hasonlított Pirx kapitány valamelyik járgányára, de neki tetszett. A legjobb az volt benne, hogy volt nyolc kapcsoló, ami sorba volt kötve a gyújtáskapcsolóval. Cselesen ezeket úgy építette be, hogy egy részüket megfordította, tehát az autót csak egy bizonyos kapcsolóállásnál lehetett indítani. Ennek a lopásgátláson kívül az volt az értelme, hogy szerinte baromi imponáló volt, ahogy kapcsolgatott indulás elott. "T'od, ahogy a helikopteren, az amcsi filmekben. Mégis csak komolyabb így a gép, nem?"

Persze eltelt egy-két nap, amíg ezt az állást megtanulta. Addig úgy nézett ki egy indítás, hogy beült, az összes kapcsoló lefelé mutatott. Elkezdte vadul kapcsolgatni, és minden kombinációnál megpróbalt indítani. Minden indítás elott jött a "Hopp, most megvan, most a jo" - szöveg, de általában csak negyedszerre - ötödszörre találta el. Én már rég tudtam a helyes állást, de a marhája képtelen volt megjegyezni. Persze nem segítettem neki, csak együttérzoen bólogattam az anyósülésen. Egyszer megkérdeztem tőle, miért nem írja le. Azt mondta, azt elveszítheti, és akkor könnyen ellopják az autót. Elképzeltem, hogy valaki talál a parkolóban egy cetlit, hogy "fel-fel-le-fel stb.", és felderül az arca, hogy "Aha, megvan a Senator kódja, elo a pajszert!"... Aztán persze szépen lassan megtanulta a kódot, és egy ido után már kezdett unalmas lenni a dolog, ezért újabb furfangos eszközök kellettek.

Ekkor jött (őt idézve) "a behatolási- és eltulajdonítási kísérletet megakadályozó kompjúteres (így, k-val, hosszu ú-val ejtve) rendszer". Én itt már nem akartam beülni mellé, mert tudtam, hogy nem fogom megállni röhögés nélkül. De a hosszas unszolasra ("Nézzed má' meg, hogy mit bír a gépsárkány, mer' ilyet még nem lattá', öcsém!") beültem.

Az újabb okosság nem volt más, mint egy lepukkant 486-os laptop, amit ráapplikált a riasztóra, egy aktív hangszóró az anyósülés lábterében, plusz valahol hátul egy mágnes egy reed-relével. A hangszóró azért kellett, mert riasztáskor a laptop mindenféle okosságot mondott. Árpi úgy képzelte, hogy ha el is lopják az autót, a riasztó megszólal, és a tolvaj megijed a hangtól, ami ilyeneket mond: "Tolvaj!", "Az autó 15 másodpercen belül leáll!", "A rendszer értesíti a rendorséget.", stb. A mágnes a reed-relével kapcsolta a laptop áramellátását. A baj az volt, hogy úgy volt megoldva, hogy csak saccra lehetett tudni, hova kell tenni a mágnest a csomagtartóban, nem volt megjelölve a helye.

A másik gond az volt, hogy akivel íratta a programot, az csak Windowsra tudta megírni, úgyhogy innentol kezdve így nézett ki az indulás: Árpi körberohant kétszer az autó körül, ellenorizve, hogy nincs behatolási nyom, távirányítóval kinyitotta az ajtókat, nekem be kellett ülnöm, mert o elhelyezte a csomagtartóban a mágnest ("Ne haragudj, de ezt még neked sem mutatom meg."), elore jött, beállította a kapcsolókat, indított, fülelt, hogy bootol-e a laptop, káromkodott, hátrament, igazított a mágnesen, vissza elore, fülelés, laptop bootol. Iyenkor ülni kellett még egy ideig, mert a Windows még nem indult el, és ha a program nem álló autónal indult el, megszakította a gyújtást. Mivel csak saccra tudtuk, mennyi ideig tart, ücsörögtünk pár percet. Ekkor összegerjedt az autó hifije az aktív hagszóróval, ami borzalmas hangon visított.

Elkezde
Volt egyszer egy lány , aki születése óta vak volt, ezért utálta az egész világot,és mindenkit benne kivétel a barátját. Ő mindig ott volt vele segített neki,bíztatta.Míg egy nap találtak végre egy donort aki felajénlotta a szemeit. A lány magyon örült neki, a barátja megkérdezte tőle ha látni fog hozzá megy-e feleségül. A lány igent mondott.Az operáció sikerült, amikor a lány először kinyitotta a szemeit, meglátta a barátját de őis vak volt . A fiú megkérdezte hogy akkor mostmár hozzá megy-e ?.A lány elutasította. Pár napont belül a lány kapott egy levelet, ammiben a srác megköszönte neki az összes gyönyörű átélt pillanatot de a levél végén állt egy mondat : VIGYÁZZ KÉRLEK A SZEMEIMRE !! :-(
Luke! Én vagyok az apád!
Jelenkezem az "Alekosz barátnőt keres"-re, mivelhogy megszavaztátok. Köszi. :D
Vannak emberek,kik orokke elnek,, Ha mashol nem,ez emberek sziveben.Ilyem az E mike,,,egy fenysugar az ejben,bajba jutottak orok menedeke.......Te foldre szalt angyal,,Te kegyes sziv.Te vegtelen josag,,melybol mindig telik...emberek...ebredjetek,,e foldre szallt angyaltol peldat vegyetetek.
Aggódom miattad,hogy mi van veled,de nem irok neked,mert úgy sem felelsz!
Vicces szerelmes vagyok....olyanokba akikbe....2-3 éve voltam...:$ ♥
Nagyon szeretlek!!
.ne máár h egy lány fusson a fiúú után..:DD haa akarsz valamit mondjad..mert nem várhatod el h örökké rád várjak mire kitalálod mit akarsz...MONDD ha szeretsz.ha tetszem.. mondd még ma mert lehet hogy holnap már későő lesz;):(
-Hogy lehet ilyen a szerelem!?Hogy tud szeretni egy olyan embert aki ilyeneket tett vele??
-Nem szeret. Ránéztem.És már nem szeret.Csak nem tud elfelejteni. Feleségül akart venni és boldogan élni velem,de aztán a dolog félbeszakadt. Azért nem tud elfelejteni, mert én voltam az akivel annyi mindenről álmodott és akivel közel is került az álmaihoz,de azok mégsem válhattak valóra.Mi tényleg boldogok lehettünk volna.Talán ismered ezt az érzést.Még a szerelemnél is erősebb.Ha valaki ragaszkodik a másikhoz. Mert én Ezelnek nemcsak az első szerelme voltam Bade,az első csalódása is egyben.Ezért nem tud elfelejteni.