I like you! Like everything!

☆Valamikor elválaszthatatlan barátok voltunk, és bíztunk egymásban,sajnálom,hogy idáig jutottun,de nem csak az én hibám.Tudom,hogy sokszor voltam veled kemény,de néha még barátokkal szemben is keménynek kell lenni,de csak azért volt ,hogy a rossz útról visszatereljelek a jó útra,amig nem késő és nem azért volt mert nem szeretlek.Nagyon szeretlek,de a barátságúnk ideje alatt is csináltál egy pár hülyeséget,ami miatt nem tudtam azt,hogy ténleg komolyan gondolod-e,hogy szeretsz,vagy hazudsz.Sajnálom,hogy nem lehettem az,akit szerettél volna.Bocsás megténleg sajnálom.Ez az utolsó levelem volt hozzád,talán lessz valaki aki nállam jobb barát lessz,és észhez térit,csak ne legyen túl késő.☆

Ezt összesen már 552 alkalommal látták. (Ezen a héten: 156, a mai nap: 151) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Nem azért teszek fel magamról képet, hogy a barátnőim odairogassák 'ahh milyen gyönyörű vagy *.* szercsi (LLL) puszy'..

Nem vagyok szép és ezt tudom is. De ez vagyok én.
Móricka üzenőfüzetébe beírja a tanítónéni: "A gyerek büdös! Mosdatni!" Móricka apja visszaüzen: "Nem szagolgatni! Tanítani!"
dósai ramóna
Mézédes feladat...
A férj , rááll a mérlegre , behúzza a hasát. Feleség : Haha , ha ba is huzod a hasad , nem leszel soványabb ! Férj : Drágám , azért húzom be , hogy legalább lássam a számokat. :)
haszerinted az iskola olyan mint a való világ vagy börtön akkor nyomj1 LÁJK-ot
(esztergom,szent imre általános iskola 5/c agyszüleménye 2011-ben)
Versszakok:
8
Éreztem a fájdalmát,

Éreztem az érintését,

Szavak közti érzéseit.

De mégsem bírtam elengedni,

Sötétkék tekintélyét.
Búcsúzni könnyű, de feledni nehéz, mert a szív a múltba ezerszer visszanéz. Meglehet, hogy könnyen nevetve búcsúzunk, mégis fájni fog, ha újra találkozunk. Nem tudja senki, hogy erről ki tehet, de akkor majd búsan lehajtod a fejedet. Megállnál százezerszer, ám mégis tovább lépsz, mert búcsúzni könnyű, de feledni nehéz.
Mondki amit érzel, csináld amit szeretsz, tökéletes nem, de igazi még lehetsz.!☺
Lásd a láthatatlant
Adj esélyt az esélytelennek
Reménykedj a reménytelenben
Érd el az elérhetetlent
Higgy a hihetetlenben
Lásd végét a végtelennek
Szeresd a szerethetetlent
Fogadd el az elfogadhatatlant