I like you! Like everything!

☆Valamikor elválaszthatatlan barátok voltunk, és bíztunk egymásban,sajnálom,hogy idáig jutottun,de nem csak az én hibám.Tudom,hogy sokszor voltam veled kemény,de néha még barátokkal szemben is keménynek kell lenni,de csak azért volt ,hogy a rossz útról visszatereljelek a jó útra,amig nem késő és nem azért volt mert nem szeretlek.Nagyon szeretlek,de a barátságúnk ideje alatt is csináltál egy pár hülyeséget,ami miatt nem tudtam azt,hogy ténleg komolyan gondolod-e,hogy szeretsz,vagy hazudsz.Sajnálom,hogy nem lehettem az,akit szerettél volna.Bocsás megténleg sajnálom.Ez az utolsó levelem volt hozzád,talán lessz valaki aki nállam jobb barát lessz,és észhez térit,csak ne legyen túl késő.☆

Ezt összesen már 515 alkalommal látták. (Ezen a héten: 119, a mai nap: 114) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Hova tűnt a Görcs ikrek, Pindúr Pandúrok, Dexter, Scooby Doo, Ed, Edd, Eddy, Fosterék háza, Bátor, a gyáva kutya, László tábor a Cartoon Network-ről? Már csak az a szaar Ben 10, Batman, star wars megy -.-"
Lájkold ha kitetted magadnak.. :D és ha 3 üveg vodkával beálitanák hozzád és megkérnélek hogy segítenél meginni és nálad tölthetem-e az ajszakát BEENGEDNÉL??..
Jégkorszak 3 : a Dínók hajnala ;) lájk ha nézed xDDD
rohadtul másnpos vagyok.xD és álmosis..-.-" ☺
Nem fogsz örökké érdekelni, addig kellene lépned amíg foglalkozok veled.. ;)
☆☆☆Két féle ember van : Akit akarsz hogy észre vegyen de nem vesz észre, És akit nem akarsz de mégis észre vesz.☆☆☆
Álmaim kéklő egén
Gyümölcsfáink tetején
Pálinka szerelmem légy az enyém
Nyújtsd hát a karod felém
Nélküled meghalok én
Pálinka szerelmem légy az enyém.......♥
♫Élni kell,ezt én is tudom♫
☆Élni kell én így búcsuzom☆
♫Élni kell hát éj boldogan♫
☆Élnék én is de nélküled hogyan?☆
Ne bántsd a virágot ne törd le hiába
AZt a szót szeretlek ne mond hiába
Mert a letört virágnak elszárad a levele
A szív is megszakad ha csak játszanak vele!!
mi a legszarabb az életbe?hogy nemtudjuk előre sajnos hol fogjuk el ba....ni az életünket MERT HA TUDNÁNK TALÁN SOSE BA...NÁNK EL!