I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

☆Valamikor elválaszthatatlan barátok voltunk, és bíztunk egymásban,sajnálom,hogy idáig jutottun,de nem csak az én hibám.Tudom,hogy sokszor voltam veled kemény,de néha még barátokkal szemben is keménynek kell lenni,de csak azért volt ,hogy a rossz útról visszatereljelek a jó útra,amig nem késő és nem azért volt mert nem szeretlek.Nagyon szeretlek,de a barátságúnk ideje alatt is csináltál egy pár hülyeséget,ami miatt nem tudtam azt,hogy ténleg komolyan gondolod-e,hogy szeretsz,vagy hazudsz.Sajnálom,hogy nem lehettem az,akit szerettél volna.Bocsás megténleg sajnálom.Ez az utolsó levelem volt hozzád,talán lessz valaki aki nállam jobb barát lessz,és észhez térit,csak ne legyen túl késő.☆

Ezt összesen már 652 alkalommal látták. (Ezen a héten: 256, a mai nap: 251) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Legyen FACEBOOK 20-asoknak is!!:@
Ha tükörbe tudsz fényképezkedni aranyom akkor már legyen annyi eszed h megfordicsd a képet ha felteszed facebook-ra-.-:)
Szerintetek az iwiw szerkesztőknek van facebookjuk?:D
-Mi ez: :O ?
-???
-Szandika csukott szájjal. :D ♠
♪♫♪ Kanye West - Love Lockdown <3 Lájkolh szeretd ezt a számot és Kanye-t √ ♪♫♪
Lány: Nem érzem ma túl jól magam. :||
Fiú: Kár pedig elakartalak vinni vásárolni. :c
Lány: Csak vicceltem.. *-*
Fiú: Hát én is.. ;D
jöttek-mentek haverok, meg habi spanok, de akik akkor barátaink voltak, ma is azok.. !!
"My Dream
My Time
My Friends
My Love
This is my Life!!":)
Megpróbálhatunk előírásokat követni, uralkodni az érzéseinken, megpróbálhatjuk előre eltervezni a cselekedeteinket - de ostobák vagyunk, ha így cselekszünk. Úgyis a szív dönt, és csakis az ő döntése számít.
20 dolog, amit egy tökéletes srác megtenne: 1. Tudja, hogy varázsoljon mosolyt az arcodra, még akkor is ha magad alatt vagy. 2. Ragaszkodik hozzád, de tiszteletben tartja a függetlenségedet. 3. Játék közben neked adja az irányítót. 4. A hátad mögé oson, átölel, magához szorít téged, és gyengéden suttog a füledbe. 5. Játszik a hajaddal. 6. A kezei mindig megtalálják a tieidet. 7. Aranyos, ha valamit nagyon szeretne. 8. Felajánl neked rengeteg masszázst. 9. Táncol veled, még akkor is ha totál hülyének érzi magát. 10. Sosem fogy ki a szerelemből. 11. Vicces, de tudja, hogy mikor kell komolynak lennie. 12. Felismeri ha viccesnek kell lennie, mert túl szigorú. 13. Türelmesen megvár, amíg egy óra alatt elkészülsz. 14. Aranyosan reagál, ha megütöd, pedig igazából fáj neki. 15. Sokat mosolyog. 16. Egy romantikus randit tervez, amiben egy csomó olyan dolgot csináltok, amiket igazából nem szeret, de csak miattad ezeket megteszi, mert tudja, hogy neked sokat jelentenek. 17. Tisztel téged. 18. 5 órát utazik, csak hogy 1 óráig láthasson. 19. Kreatív humorérzéke van. 20. Felhív semmi okkal. :)