I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

9.ak♥

Ezt összesen már 4245 alkalommal látták. (Ezen a héten: 138, a mai nap: 138) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Lájkolják akik utálják a beképzeld libákat, akik azt hiszik h minden pasi beléjük van zúgva☻
Akik szerint Béla Bá a legjobb tanár a II.Rákócziban!!☻
Ha nem írnának rám msn-en és facebook-on, akkor talán tudnék 5 percet is tanulni...
Lájk, ha te is úgy véled, BUNDA VOLT!!! Olivér csaja a műsor közben elindult haza (amikor az Olivér felállt és elhagyta a székét) amire Olivér a k*rva isten 0 retkes f*sza felkiáltással utánaindult, ekkor rögtön bevágták a reklámot, mialatt ők... ketten megbeszélték, hogy Olivér megy haza, inkább a kapcsolatát választja a nyeremény helyett. Mire vége lett a reklámnak, már ott ült a helyén, megbeszélve az RTL klubbal, hogy ő akar hazamenni . Olivér egész végig kifelé kommunikált hogy - nem, nem megy vissza. Utána még elkezdték szívni a vérét, főleg a madárarcú Lilu, amikor Anikónak szólogatott be élő adásban (aki legalább visszaszólt, hogy most már aztán bekaphatjátok), ezzel is hergelve szerencsétlen Olivér nőjét, aki közben újra fel akart állni, ekkor Olivér szintén felállt és nem-nem-nem szavakkal - meg azzal, hogy azt mondta kimegyek - tartotta vissza. Az RTL fújta fel az egész Anikó Olivér ügyet. Ezután már kétségtelen volt az eredmény, ugyanis az RTL klub olyan eredményt ír, amilyet akar. Tehát a tény azhogy Olivér nyert 61 százalékkal, de mivel nem akart visszamenni, cserélték a képet. Nézzétek meg Béci arcát mikor kimondták a nevét, ő is ott volt tudta mi a helyzet, mi végett nyert a 39 százalékjával. Ne felejtsük el Olivér mondatát - Ő bele lett tolva ebbe az helyzetbe, még Lilu is megkérdezte - hogy mi toltunk bele? - nem nem ti jött a válasz (a drága RTL KLUB). Meg lehet nézni kinek voltak jobb pillanatai. A Bécike egy nagyképű a testvérével egyűtt és ők taktikáznak már az eleje óta, mindent megbeszéltek. Nélküle már nem lesz show, Alek nem tud az Olivér nélkűl showt csinálni. Végül is ha nem ad teret Anikónak, akkor az Enikő se viselkedett volna úgy, és most Olivér ismét visszamehetett volna.
Utálom Sp-t,MM-et,Justin Bieber-t meg az Afc-t, meg a Tokio Hotelt
minden ilyen emo-s meg nyálas emberkéket ,már ha ezek emberek!!!!
"Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de az attól még nem lesz rossz kapcsolat. Rossz csak akkor lesz, ha a felek úgy döntenek, hogy nem oldják meg a benne lévő problémákat, és hagyják, hogy a probléma uralkodjon el rajtuk és a napi kommunikációjukon."
/Marie Clarence/
Szőke nő jegyet vált egy Angliába induló gépre a turista osztályra, de az első osztályra ült le. felszáll a gép és a stewartdes oda megy hozzá, és megkéri, hogy fáradjon a turista osztályra. A szőke nő csak annyit mond, hogy szőke vagyok, csini vagyok, itt maradok! A stewartdes megkéri a másodpilótát, hogy beszéljen vele, mert ő nem bír vele! A másodpilóta is odamegy, és megkéri a szőke nőt, hogy fáradjon a turista osztályra. A szőke nő erre is azt válaszolja, hogy szőke vagyok, csini vagyok, itt maradok! A másodpilóta megkéri a pilótát, hogy beszéljen a nővel, mert ő se bír vele! A pilóta behívja a vezetőfülkébe... Szőke nő 2 perc múlva kijön, és leszidja mind a stewardest mind a másodpilótát, hogy miért nem ezzel kezdték!?!?! A stewartdes és a másodpilóta érdeklődve kérdezi meg a pilótát, hogy mit mondott a szőke nőnek hogy a turista osztályra ment? A pilóta csak annyit válaszol: csak annyit mondtam neki, hogy az első osztály utasai Amerikába mennek.
Én a szeretlek szóval nem játszom, csak akkor mondom ki azt a gyönyörű szót, amikor komolyan is gondolom!:)
Annyira bírom a pasikat,hogy míg meg nem szereznek minket mindent megtesznek értünk,miután már megszokott dolog,hogy az övék vagyunk már nem foglalkoznak velünk,...jöhet az új préda...mert az még nem az övé,valami új,valami más....ilyenek vagytok ti pasik....!!!!
...remélem elmondhatjuk egymásnak - mi az ami nem gyógyul meg sohasem - és mi az amit az idő és mi még begyógyíthatunk... ±