I like you! Like everything!

9.ak♥

Ezt összesen már 4162 alkalommal látták. (Ezen a héten: 55, a mai nap: 55) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Ez szörnyű...google fordító, mindkét nyelv angol és írd be: "csinálj amit akarsz pa pa pa partyarc de ne az igazival de ne az igazival."
Utolsó előtti vonat mix az évben :)
-Új fogad van Csoki?
-Nem anyámé, csak kölcsönadta csajozni:D:D:D
Szeretlek s-el! Szeretlek z-vel! Szeretlek a SZERETLEK összes betűjével!!!♥☻
This is nagyon-very good!!!
Tény, amiket sohasem tudnánk meg a reklámok nélkül: 1.) Minden W.C. pereme alatt baktériumok bujkálnak. 2.) Minden kisgyerek kedvenc játszóhelye a fürdőszoba és a konyha. 3.) Minden gyerek ruháján a következő foltok találhatóak: fű, sár, fagyi, csoki, főzelék. 4.) Ha mobiltelefonunk van, akkor tuti, hogy a legújabb autótípus is a miénk. 5.) A háziasszonyok mindig sugárzóan fiatalok. 6.) A mosógépszerelők és a fogorvosok 30 éve mind ugyanazt csinálják. 7.) Életünk legnagyobb problémája a vízkő, mert MINDEN csempe vízköves. 8.) Minden kisbaba kéket pisil. 9.) A mosópor mindig intelligens, mert okos molekulákat tartalmaz. 10.) A tusfürdőtől 10 évvel fiatalabb lesz a bőrünk. 11.) A fürdőszobák mindig legalább 20 négyzetméteresek, és a legújabb divat szerint vannak csempézve. 12.) A hódok mindig kedvenc fogkrémünkkel mossák a fogukat. 13.) Arcvizet csakis szögletes állú szépfiúk használnak. 14.) Minden férfi hegyet mászik vagy síel.
Ne félj, ne szólj, ne mondd hogy jó...
Az élet nem mindig pont rólunk szól...:|
♥ Three Days Grace ♥
szerelmes vagy..elhiteti veled hogy szeret és otthagyja a barátnőjét... te bízol hogy így lesz... de egy idő után rájössz, hogy te mindig csak a felesleges 3.leszel a kapcsolatban.. de te még mindig bízol.. annyira szereted, hogy lehetetlennek érzed otthagyni...egyszer mégis megpróbálod. Hív, és te nem veszed fel.. Napokig nem eszel miatta, nincs erőd és kedvetlen vagy..amikor már kezdesz felépülni.. újra keresni kezd pár nap után ha meglát az utcán sms-t ír hogy hiányzol neki.. te kibékülsz vele.. és az egész újra kezdődik előről... 1-1 szavától a mennyekbe repülsz, máskor sírsz.. ez szerelem? lájk ha te is voltál már ilyen helyzetben.. :S
Lány és fiú ismerkednek:

Fiú:
- Mi a foglalkozásod?

Lány:
- Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?

- Ács.