I like you! Like everything!

9.ak♥

Ezt összesen már 4202 alkalommal látták. (Ezen a héten: 95, a mai nap: 95) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Are you like it? Leave a comment! ^^


Random likes
Az asszony az, mit párja hoz ki belőle; ha jót - a legjobb; ám ha rosszat - túl gonosz.
-Ha nem teljesítik a követeléseimet, félóránként kivégzek egy túszt!
-Akkor már délre otthon lesz, Oszi bátyám.
XD LOL
Megszorítások miatt 2 soros vers: Abraka-dabra Jó Isten, nem hogy lófasz, ló sincsen.
..minden egyes alkalommal mikor újra látom, látom a szerelmünk lángját a szemében♥ és ilyenkor csak mélyen a szemébe nézek és csak hagyom, hogy ámulatban tartson gyönyörű szemeinek varázsa♥..
Ha nem lenne kezed húznál rá kesztyűt? Ha nem, mért van rajtad melltartó? x'DDD
A pasik olyanok mint a hal : van fejük de mégis a FARKUK irányítja őket !!
Mostanában divat lett mások halálát kívánni,vagy mi?Csomóan posztolnak olyanokat,hogy örülnének ha xy leugrana egy épületről stb stb...gondoljatok már bele,mit kívántok..szánalmas...és mindezt megszokottságból és divatból..gáz. pl mostanában sp mm justin bieber rebecca black .oké,egyiket sem szeretem leszögezem.najó Justin picit :D de ezt most nem azért írtam ki,mert fan lennék.
Az egész az iskolában kezdődött. Ott ismerték megy egymást . A fiú és a lány. Először csak barátok voltak , szinte minden nap találkoztak . Egy idő után a fiú úgy érezte hogy meg kell csókolni a lányt , hogy érezze, nem hiába tölti vele minden idejét. Megtette , megcsókolta és jó esett a fiúnak , de a lány nem mondott róla semmi . A fiú megkereste a lányt és beszélt vele . Megkérdezte a lánytól hogy szeretné-e folytatni és a lány igennel válaszolt. Nem volt felhőtlen a kapcsolatuk, de a fiú mindennél jobban szerett ezt a lányt. Egy nap a fiúnak el kellet utaznia pár napra , a lány kétsébe volt esve hogy mi lesz ha megcsalja őt az utazás alatt. Amikor ezt elmondta a fiúnak , a fiú nagyon szomorú lett , mert ő soha nem csalt meg senkit , és soha nem csalta volna meg ezt a lányt . Az utazásból visszatért a lány várta a fiút a buszmegállóban . A fiút ez nagyon váratlanul érte, de örült neki nagyon . Telt, múlt az idő , egyszer csak a lánynak el kellet utaznia . A fiu érezte hogy nem lessz minden rendben , ezért mondta a lánynak hogy vigyázzon magára , és senki se akarjon vele semmit. A lány akkor azt mondta : jólvan szívem , így lesz . A fiú nyugodtan élte napjait , mígnem ki nem derült hogy a lány mással volt az utazás alatt . A fiú összeomlott, egész nap sírt. a lányt látszólag nem érinti meg hogy a fiú szívét darabokra törte . De a fiú nem szakított a lánnyal , megbeszélték és együttmaradttak , de a fiú bizalma negyon megrendült . Telt az idő , és fiú szívén tátongó lyuk kezdett meggyógyulni . Míg egy nap a lány ismét elutazott. A fiú úgy érezte ha a lány egyszer ezt megtette megteheti még egyszer . Nagyon fájt neki hogy nem láthatja a szerelmét. Míg a lány nem volt otthon , szinte mindíg veszekedtek , de a fiú mindíg hangsújozta hogy mennyire szereti őt. Egynap a lány nem írt a fiúnak. A fiú megkérdezte a lánytól hogy mit csinál , de ő annyit felelt hogy unatkozik egész nap . A fiúnak ez ismét összetörte a szívét , mert úgy érezte , ha unatkozik a lány és mégsem ír neki , akkor nem érkdekli. A történet most itt megáll . Ott hogy a fiú összetört szívvel ül egyedül a sötétben és várja hogy a lány hazajöjjön és megbeszéljenek mindent .... (folytatása következik...)
A barátság gyakran végződik szerelemmel, de a szerelem barátsággal - soha.
- Mikor idősebb leszek és a kislányom majd azt kérdi," anyuci, ki volt az első szerelmed? " nem akarok régi fényképeket előszedni, csak a szoba másik végére mutatni és azt mondani "ott ül".♥