I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

9.ak♥

Ezt összesen már 4253 alkalommal látták. (Ezen a héten: 146, a mai nap: 146) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
mindig a pilótakeksz tetejét eszem meg először
annyira birom amikor egymás után ugyanazt a szöveget kipakolják 200x. -.-"
Van benne valami.:)
Pfúújj "blöe" ez víííz, hmm, ez benzin :)
Hülyeség manapság az 1 életre való szerelem.
Úgy is megszívjátok,ti bajotok,én élvezem az életet (H) ☆
Amikor rádnézek,mindig eszembe jutsz...
Flour - Halenda ☼☼☼
egységtudat - péntek:) - és nem a tehén!:)
☼☼
"Olyan közel voltam hozzád, hogy fázom, amikor
másokhoz közel vagyok."
Mi kell a férfinak a jó szexhez?

A szex túlmutat azon, hogy a férfi farka a nő hüvelyében van – maximum a kamaszfiúk gondolják így. A napokban két jó érvvel is alátámasztották azt, hogy a férfiaknak és a nőknek is szükségük van érzelmekre. Az egyik érvet a pénisz nélküli férfi magyarázta a kérdezőinek, a másik érv egy kutatás, ami azt támasztja alá, hogy a nők számára kell a szerelem ahhoz, hogy fizikailag kielégítő legyen a szex.

A pénisz nélküli férfit a Redditen kérdezték a szexuális életéről, mi másról, ez az első, ami nagyjából mindenkiben felmerül, ha meghallja a történetét: 12 éves volt, amikor az egyik barátja viccből rácsukta az ajtót a farkára. A szexuális életével kapcsolatos kérdésekre azzal válaszolt, hogy a szex nem egyenlő azzal, hogy a férfi farka benne van a vaginában, a szexualitás ennél sokkal több. A 30 körüli férfi képes az erekcióra és az ejakulációra is, úgy látja, hogy nem szükséges a farok ahhoz, hogy kielégítse a barátnőjét. Azt emelte ki a kérdezőknek, hogy minden szerető-értő kapcsolatban jelen van az intimitás, az övében is. A számos szexpóz, gyakorlati tanács és hasonlók tudása nem feltétlenül szükségesek a kielégítő szexhez, sem a farokméret, sem a mellméret nem mérvadó, érvelt a hímvessző nélkül élő férfi. A barátnőjével való kapcsolatát az érzelmekre épülő testiség jellemzi: az idegvégződések megmaradtak a nemi szervénél. A 2010-es hazai szexfelmérés a férfiaknál a szerelem sokadik a sorban, amíg a nőknél az ölelés és az érzés, hogy szeretik, kellenek a szexhez.