I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Nem nézem a való világot!

Ezt összesen már 1488 alkalommal látták. (Ezen a héten: 147, a mai nap: 147) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ha megsegíted bajba jutott barátod, eszébe fogsz jutni. - legközelebb, amikor megint bajba jut...
Gondoljmrám, ha már nem leszek veled. Gondolj arra, mennyire szerettelek. Gondolj a sok szép időre, mit együtt töltöttünk. S az utolsó napra, mikor kimondtad:végeztünk. Gondolj arra a fájdalomra, amit akkor átéltem. Nem is sejtetted, mit jelentettél nekem. A legjobb bartomat az egész életben, a boldogságom, a végzetem. Te voltál az, kire életem bíztam volna. Te voltál, kiért a pokolba is mentem volna. S íme-e könnycsepp miattad folyik az arcomon. Tudd, hogy kihiányzol nagyon. Gondolj erre, hamár máshol leszek. S más teszi szebbé életemet. Emlékezni fogok rád, mint egy régi barátra. Kiért életemet áldoztam volna. S idővel gondolj rám, mikor már nem leszek veled. S arra mennyire szerettelek. Gondolj a sok szép időre,, mit együtt töltöttünk. S arra a napra mikor kimondtad: végeztünk. Egy rózsát helyezel kezeddel a síromra. S szemedből egy könnycsepp folyik arcodra. Sírva kéred bocsássak meg neked. S én a túlvilágról válaszolok: érted mindent megteszek.♥♥♥♥♥
Csodák.. talán voltak valaha. Utak.. talán vittek valahova. Szívek.. talán dobbantak valakiért. Könnyek.. talán hulltak valamiért. Sikoly.. talán hallotta valaki. Öröm.. talán maradt még valami.
“Az aggodalom nem képes megóvni bennünket a holnapi szomorúságtól, de meg tud fosztani minket a mai nap élvezetétől.”
Igen is van olyan lány aki nem csap be, aki nem csak játszadozik veled, akinek nem csak addig vagy érdekes amíg nem foglalkozol vele, aki nem egy ribanc, és aki nem a kocsid vagy a pénzed miatt van veled. Igen… létezik ilyen nő… Ő az anyukád. :)
Max akit te szeretsz az a pénz,csak ezt elfelejtetted kirakni,és hívjon téged a hóhér!
Nagyon rossz tudomásul venni,ha valami nem úgy alakul,ahogy szeretnéd,de mindent még ezt is el kell viselned,mert ember vagy,és mivel ember vagy,sok csalódás és szenvedés ér.Igaz, hogy idővel már nem fáj annyira,de a seb,amit okoztak neked örökké ott fog tátongani a szíveden,és csak az tudja meggyógyitani, aki ezt ejtette,sőt lehet,hogy már ő sem tudja teljesen beforrasztani. Emberek vagyunk,szeretünk szenvedni,szeretünk gyötrődni, szeretünk fájdalomban élni...bár ezek nélkül talán az életünk nem is lenne teljes igazán.Ezek az apró vagy éppen nagy sérülések teszik néha mégis széppé az életünk.Az emberek az emlékeiknek élnek,van,amelyik rossz és fájdalmas,van amelyik kellemes és boldog.Van amelyikre nem szivesen emlékszel,és van,amelyik akkor is eszedbe jut,ha éppen semmi különöset nem csinálsz. Van,amelyikből tanulsz,van amelyik hiányzik,van amelyik szeretettel tölt el,van amelyik haraggal vagy gyűlölettel. Van,hogy éppen rosszkor rossz időben jut eszedbe egy-kettő. Van,mikor sirni akarnál rajtuk,és van mikor csak nevetni birsz. Az emlékek örökre benned élnek a fájdalommal és boldogsággal együtt.Lehet épp emlékszel egy szerelemre,egy emberre,akit nagyon szerettél,egy emberre,akit rég elvesztettél,vagy épp lehet egy idegenre,akit csak egyszer láttál.Az emlékek nyomok az életed útján,nyomok,amik elkisérnek a saját utadon.Az emberek ki be vándorolnak az életünkben,viszont az emlékeink örökéletűek.Ezekkel emlékszünk azokra,akiket elvesztettünk. Ezeket meséljük egymásnak,ezeken sírunk együtt,vagy nevetünk. Ezekből segítjük egymást,hisz az emlékekben tapasztalatok is rejlenek.Jótanács:Ne feledj el semmit és senkit sem,bármilyen bántó is volt,bármilyen rosszul is cselekedett,egyszer az életed része volt az,ami történt.Igaz,hogy a szép emlékeken sirni tudnál néha,és lehet szeretnéd,hogy újra megtörténjen, de úgyis minden úgy történik,ahogy megvan irva.Az is lehet, hogy újra megtörténnek a régi dolgok,hogy újra találkozol azokkal,akiket elvesztettél.Nem szabad szomorkodni sose,az élet néha nagyon tud fájni,de az ember erős és túl kelljutni mindenen!◊
Na végre befűzted a kondiból a recis csajt, nagy nehezen beadta a derekát. Jól sikerült a mozi a film közbe már tipi tapi is volt kifele meg smaci, egyértelmű, hogy ki van éhezve, kell neki a sustanolos tested, odafele menet a ház előtt már megdícsérte a 19" -os gyári audi felniket a passatod alatt, látja, hogy nem szarozol adsz a megjelenésre, nem véletlenül van 50-es karod és vagy szétszolizva igazi alfa hím vagy, le is vágod mi a helyzet, a csaj a szüleivel él így nem tudtok felmenni hozzá... Gondolkozol felmenjetek-e hozzád de nem vagy biztos benne, hogy nem hagytad-e retkesen a wc-t a nagy sietségben még kormoltál egyet a mozi előtt, úgy hogy gondolkozol... az autód tetszik neki... agyondícséri a passatban a highline felszereltséghez tartozó kirívó extrákat mint pl a bőr belső és az ülésfűtés ami már kellően megalapozta a hangulatot a csajnak aki amúgy is tüzes...elszólta magát még a mozi előtt, hogy az exe nem volt valami nagy csődör, neked ekkor felcsillant a szemed a teljes Woodman Casting Siterip mappa jutott eszedbe a számítógépedről a jó öreg Pierre tanításaival, Te is beindultál alig várod, hogy átadhasd tudásod...levezesd a tesztót a csajon... eldöntötted, kész, most a hátsó ülésen vége lesz a csajnak hazafele félreálltok egy sötétebb utcában hátra másztok felméred a szitut csaj vetközik úgy nézki kényelmesen van hely a kombi passat hátsó ülésein ebből egy jó baszás lesz, ekkor:
kétverzió van - a csaj anyaszült meztelenmár de nem látsz belüle semmit felkapcsolod a beltéri világítást, és a szar gyári sárga izzókkal homályosan látod a punciját, nem tudod eldönteni, hogy a szőrtől sötét vagy a fény szórakozik veled, még nem nyúlhatsz oda még csak a smacinál tartotok, de mélyen belűl már rettegsz, hogy csajszi egy NDK-s pornóból jött ki a susnyással alábaközött, el fog az undortól az öklendezés...lehányod a csajt totál KO az este, VAGY másik verzió, egymásnak este felméred jó csöcsök jó segg végig simítod áhh nem bírod ki látnod kell és akkor bevillan, hogy Péntek este a Lurdynál a hátsóparkolóban a ledbazáros srác kurvajó áron beledezte neked a kocsidat az extra erős jégfehér ledjeivel, fogod felkapcsolod a beltéri lámpákat és egy selymes bőrű atom bombázó csajjal van dolgod brutál szép puncival, áldod az eget áldod az urat és persze a ledbazáros srácot, napfényességet megszégyenítő fényáradatban szétpumpálod a csajt és úgy érzed életed legjobb boltját költötted a mozival és a jégfehér ledekkel!