I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Győztél. Mehetsz.! Mondd el nekik. Mondd el, amit már én is tudok.! Kürtöld világgá.! Írd fel az égboltra.. azt, hogy minden, amink volt már elveszett.. Mondd el nekik, hogy boldog voltam.. és hogy összetört a szívem.! Mondd el nekik, hogy amit reméltem, az már lehetetlen lenne...

Ezt összesen már 83 alkalommal látták. (Ezen a héten: 55, a mai nap: 54) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
*egy fiú hazamegy, látja hogy a húga az ajtónak dőlve sír*
fiú - mizu?
húg - a barátom kidobott.
fiú - naaaaw *megöleli* miért?
húg - eltörtem a Black Ops cd-jét
fiú - *eltolja magától a lányt* MIT TETTÉL?!?!? HAGYD EL A HÁZAM!!!
húg - de..
Ha mindent el lehetne intézni szemmel, akkor az utcákon csak terhes nők és halottak lennének.
Rájöttem! Ide az orosz maffia gyermekei írnak...kodo'va!:D Minden üzenet egy következő terv leírása, csak akinek nem kell, az nem érti!:D
minden fiú keresi a régi igazi lányokat akiért küzdeni kell és meg kell szerezni.... ez nagyon szép és tényleg elismerő, hogy ennyire tisztelik a fiúk a lányokat. De b*sszátok meg!!! azért lettek ilyenek a lányok, mert a fiúk alamuszinyuszik. és b*sznak randira hívni egy lányt, mert, hogy a haverjai kiröhögik. Nem tudom miről beszélünk.... =)
Egyszer egy jól keresö apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.
Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.
- Nos, mit gondolsz erről az útról?
- Nagyon jó volt, apa!
- Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
- Igen.
- És mit láttál meg mindebből?
- Azt, apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek. Te és anyu viszont egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.
Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
- Köszönöm apa, hogy megmutattad, milyen gazdagok is lehetnénk.
Minden reggel 5kor kelek és a 6os busszal megyek suliba. még decemberben volt, fél6 körül megyek át a zebrán kb. -10° fok lehetett jön velem szembe egy 13 éves "kislány" cicagatyába tűsarkúba (térdig érő hóba), meg egy kis vékony bőrdzsekiben, és úgy köhögött mint aki megakar fulladni. Azt hittem hogy utánalépek...
Lájkoljon, aki épp a szakdolgozatával szenved!! ☻
Az élet olyan mint a mot, ha nem megy be kell rúgni!
Mióta van facebook a telómon,a telefontöltés NAGYOON fontos feladat!:)
"Valahol létezel,
Valahol én is,
Valamit kérdezel,
Valamit én is.
Néha vágy van benne,
Néha remény is,
Valahol valamit
Te is... én is..." ♀♂≈♥