I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

A tanárnő a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három kismalac. Mindenáron házat akartak építeni. Azt mondja az egyik a testvéreinek:
-Menjünk be a városba az emberhez, és kérjünk tőle téglát, hogy házat építhessünk magunknak.
El is indultak, mikor odaértek, mondja az egyik:
-Te ember, adjál nekünk téglát, hogy házat építhessünk magunknak, és akkor nem fogunk télen fázni!
A tanárnő itt megáll, és kérdezi:
-Na szerintetek mit fog rá válaszolni az ember?
Móricka jelentkezik:
-Dik bazzeg’! Beszélő disznó!

Ezt összesen már 776 alkalommal látták. (Ezen a héten: 163, a mai nap: 162) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
-Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?
-Parketta, kisfiam. xD☺
Ha a szerencse forgandó egyszer már hozzám is elérhetne...
♥≈Ω±♥±♪♫☺☺☺♂±♀ Lájkkkkkkk♦♣←♫♫♫
Az az igazi barát, akit ha felhívsz, hogy megöltél egy embert, akkor csak azt kérdezi, hogy vigyen-e ásót. Most komolyan, ha egy igazi barátod azt mondaná a telefonba, hogy megölt valakit, te ezt kérdeznéd? Lájk, ha nem.
Van aki igazán szégyellhetné azokat a dolgokat, amiket ide kiír XD
Fújjjjjjjj.......
Fiú. : Féltékeny vagy.??
Csaj.: Nem. ..
Fiú. : 100 %.?? ( :
Csaj.: Ja .. .
Fiú. : Akkor kapok egy puszit .??: $
Csaj.: Majd kapsz attól a ribanctól aki az üzi faladra írkál.... :DD
azóta szüntelenül csak játszom, de életszerűvé vált....☻... arra gondoltam, hogy teljesen megbolondultam... ☻♣
nyuszi:- Mondtam már,hogy szeretlek? maci:- Ma még nem.De nem kötelező. nyuszi:- Szeretnem Téged?Ezt nem én döntöm el,nem szabad választás. Így alakult. maci:- Mondanod nem kötelező. nyuszi: - Akkor mit mondjak? Hazudjak Neked?Vagy beszélgessünk másról? maci:- Akármiről beszélgetünk,tudom,hogy szeretsz.Hallom a hangodon. nyuszi:- Tudod,nekem ez néha fáj. maci:- Miért? nyuszi:- Mert itt ülünk ezen a polcon,egymás mellett,és én nem tudom,szeretsz-e. maci:- Hogy-hogy nem tudod? nyuszi:- Nem mondod sosem. maci: - Szerintem nem kell mondani.Rád nézek, és látod.Megszólalok, és hallod a hangomon. nyuszi:- De nekem néha kéne, hogy kimondd. maci:- Akkor mások vagyunk. nyuszi:- Fogod mondani? maci:- Fogom. Mert akarod. nyuszi:- Szeretlek. maci:- Én is. nyuszi: - Nem mondtad ki. Most se. maci: - Azt mondtam, hogy én is. nyuszi:- Az nem ugyanaz. maci: - Dehogynem. Én is szeretlek. nyuszi:- Magadtól mondd.maci - Szeretlek. nyuszi:- Hát ez most nagyon magadtól volt. maci- Neked meg semmi se jó. nyuszi: - Nem is szeretsz. maci:- De Te se. nyuszi:- Akkor megegyeztünk. maci:- Meg. Majd hátat fordítottak egymásnak, és soha többé nem szóltak egy szót se. A plüssnyuszit végül elvitte egy másik kisgyerek, a plüssmackó pedig örökké bánta, hogy nem mondta ki időben, hogy szeretlek.