I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Új lájkok
Könnyes szemmel a hívásod várom,
a fájdalom ajtaját magamra zárom.
Bújtass el, hisz egyedül fázom,
s lelkedben szeress, ha néha hiányzom!
Van, aki mellett nem tudsz elmenni. Képtelenség. Meglátod, és egyszerűen érzed, hogy köze van hozzád. Nem tudod a hogyant, csak érzed: azt, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, bele az életedbe. Nem kell keresni a pillanatokat, jönnek azok maguktól. Beszáguldanak az életünkbe és szebbé teszik azt.
Fájdalom költözött a szívébe, miközben érezte, mennyire szereti. Mély levegőt vett, és hagyta, hogy az édes elkeseredés betöltse a lelkét.
J. R. Ward
Úgy hiányoztál, Mint szomjas földnek az eső. Letépett virágnak, A mező. Mint árva gyermeknek, Ki édesanyjára vár, Úgy vártalak, Igen, úgy hiányoztál. Úgy vártalak, mint egy kis madár, Kit, ha karod átölel, A világ zaja hozzá, Többé nem jut el. Úgy vártam rád, mint sötét éjszakán, A hold a csillagot. Hogy végre rám találj, S észrevedd, én is itt vagyok. Úgy hiányoztál, Mint csillagoknak az este. Mint játékosnak a jó kívánság, Ha kerüli őt a szerencse. Víz a szomjazóknak, Egy falat kenyér, hogy ne halj éhen. Igen, így hiányzol nekem, minden napon, Minden éjen!
Szeretnék vér lenni a szívedben,
hogy dobogjak benned és forróság legyek a hidegben,
Szeretnék fény lenni a szemedben,
szeretném a kezem mindig ott látni a kezedben.
Egy szívvel élni semmi, de egy szívet megdobogtatni valami
Én egy szívvel élek, de ezt az egy szívet megdobogtatta valaki
Valamit nagyon jól csinált , mert most Őt szeretem
Ő nekem a Drága Kicsi Életem ♥
Elmentem otthonról, de vágytam az asztalos fakeretének eladandó emberi fenyvesasztalosra...😓☺
- Nem nevetek! - sírtam. - És kérlek, te se nevess, de azt hiszem, azért olyan nehéz túltennem magam ezen a pasin, mert komolyan azt hittem, hogy ő a lelki társam.
- Valószínűleg az is volt. Csak az a baj, hogy nem fogtad fel, mit is jelent ez a szó. Az emberek azt hiszik, hogy a lelki társuk tökéletesen illik hozzájuk.ó, és, ugye, mindenki erre vágyik. De az igazi lelki társ az nem más, mint egy tükör, aki megmutatja, mi az, ami téged visszatart. Ő az, aki felhívja a figyelmedet önmagadra, hogy végre megváltoztathasd az életed. Az igazi lelki társ valószínűleg a legfontosabb személy, akivel csak összehoz az élet, mert ő az, aki ledönti a saját magad emelte falakat, és életre pofoz. De hogy örökre vele maradj? Á! Az túl fájdalmas lenne. A lelki társak csak annyi időre tűnnek fel az életedben, amíg rá nem világítanak a személyiséged egy újabb árnyoldalára, aztán eltűnnek.
Aki szeret, nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja, hanem mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja, ahogyan élsz. Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül. Csak azért, mert szeret.
Az élet annyit, de annyit tartogat a számunkra, ha van szemünk, hogy meglássuk, szívünk, hogy szeressük, és kezünk, hogy érte nyúljunk; annyi örömünket lelhetjük férfiban és nőben, művészetben és irodalomban, és még sok minden másban, amiért hálásak lehetünk...

/Lucy Maud Montgomery/
"A zenét is csak azért hallgatom maxon, hogy ne halljam ahogy szétesik a világ körülöttem......"
A költészet Te vagy nekem,
Hisz általad tanultam alkotni.
Hangodat hallva nyugodt bérceken,
Felhőkbe is meg tudok kapaszkodni.

Sokszor a szívem fájóan könnytelen,
De a hangod nyugtatva tanít szeretni.
Legyőzök ezer akadályt, te vagy az életem,
Néma gyöngyök peregnek, próbálnak mindent befedni.

Büszke vagy, és behódoló,
Szelíden békés, de némán lázadó,
Kellünk egymásnak, mint nappalnak az est fénye,
Mint ahogy Istennek kell a föld minden teremtménye.
Sosem tudnék haragudni, bár ha nem rólad volna szó, már rég nem látnál. De van benned valami, ami vonz ami fogva tart, nem tudok, ha akarnék sem elmenni, mert fogva tart egy érzés, igen szeretlek.
Csak szeretném, ha tudnád, hogy szeretlek... Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Szeretném elmondani, hogy ha bántottalak, akkor az nem szándékos volt, ha megsértettelek, akkor az csupán az én ostoba indulatom miatt történt, és már abban a pillanatban megbántam. Szeretném, hogy tudd, azt szeretném, hogy mindig velem legyél. De Te már nem vagy itt, már nem hallgatod meg, amit mondani szeretnék neked. De ha egyszer valaha látod ezeket a sorokat, tudd, még mindig így érzek irántad...♥♥♥♥
Szerelmes lenni valakibe, aki még azt sem tudja, hogy létezel, nem a legrosszabb dolog a világon. Ami azt illeti, épp ellenkezőleg. Olyan, mint amikor az ember bead egy dolgozatot, ami tutira egyes, de egy ideig még nem javítják ki - az a fajta nyugalom, amikor még nem utasítottak vissza, de tudod, hogy hamarosan be fog következni."∑