I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Amikor kicsi voltam, és anyunak épp dolga volt, de a játékaimat már untam, mindig kapcsolt nekem egy Barbie DVD-t. Mindegyiket érdekesnek találtam, mindegyikben volt valami új és furfangos, de a szokásos Disney hatalom sem maradt el. Koldúsból hercegnő, királyfi, az okos lány vagy fiú kiérdemli a boldogságot, palotát, olyan embert maga mellé, aki szereti a múltjával együtt, és nem a külsőre alapoz. Mindegyikben megvolt a küzdelem, a rossz elleni harc, s majd trófeaként a gyönyörű sírig tartó élet.
Ahogy folyamatosan nőttem, rájöttem, hogy ez csak mese, igazat megvallva, inkább a világ hitette el velem, hogy ilyen a valóságban nincs, nincs mese, nincs hercegnő, nincs hős királyfi, sem paripa, és lassacskán odáig jutottunk, hogy nem csak boldogság nincs, hanem még olyan ember sem, aki kitartana mellettünk, úgy ízig-vérig. Folyamatos csalódások után, már fel is adtam az én kis Disney álmomat, a paripát, a herceget, az egész boldogságot.
Miért kerüljek közel valakihez, ha nem becsül meg, ez nem ér annyit. Éltem az életemet, feketén - fehéren, rosszabb esetben már szürkén, inkább voltam egyedül, mint hogy szenvedjek.
Aztán jöttél TE. Ugyan úgy, mint az eddigi hercegek, de én már okosabb voltam, megtanultam, inkább maradok szürke, de nem szenvedek, viszont jött egy aprócska kis bökkenő. A levegő forrt, a szívem majd kiugrott, és valamiért kezdett eltűnni a szürke fátyol.
De én makacs lány vagyok, nem hagytam. Te beletörődtél, én pedig éltem tovább szürke életem.
Szépen boldogan jártam az utamat, de mindenhol téged láttalak.
Ekkor eszembe jutott minden, amit 4 évesen láttam, a herceg, az egyszerű lány, a palota, és valami bizsergett, itt, bent.
De én büszke lánynak tetettem magam, nem kerestelek. Titokban csak vártam, vártam, hogy keress, hogy írj..
Megtörtént. Csak beszélgetni akartál, de éreztem itt, bent, ez több lett.
Itt kezdődött a mi tündérmesénk. Ezek után nem annak hittem, amit láttam, hanem annak, amit éreztem, itt, bent, mert ez százszor igazabb, mint az, amit magunk körül látunk.
A szürke fátyol is csak egy álca volt, mert féltem..de ezután nem, megtanultam, hogy az élet igenis, habos torta, ha megtaláljuk azt, aki megbecsül minket, és nem tudna bántani semmi pénzért.
Ez a mi tündérmesénk, nem paripával, hanem BMX-szel, nem körömcipellővel, hanem a tornacsukánkkal, de Neked, és nekem a legszebb..mert..ez..a MIÉNK.<3

Ezt összesen már 179 alkalommal látták. (Ezen a héten: 114, a mai nap: 114) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
-Nahát Eszti milyen szép vagy ma!
-Ehhh... nem vagyok Eszti...
-De szép sem... XDDDDDDDDDDD
az általános iskolában legalább az "útál" szó helyes leírását megtanulhattad volna. ribanc. :) ->>> gimis vagyok... és sminkelek, nőies ruhákat hordok, festve van a hajam, sokszor magassarkút veszek fel, péntek-szombat esténként eljárok a barátaimmal szórakozni, van barátom, és igen, van olyan hogy nincs kész a házim, és hétvégénként az alkoholt sem vetem meg. leribancozhatsz, kibeszélhetsz a hátam mögött... semmivel nem leszel jobb nálam azzal hogy útálsz miközben én nem ártottam neked semmit. nyugodjál megfele. ;)
hihihi :D ☻☺☻☺
LÖTOSZ 2010 SZOLNOK. akkor nyara legjobb és legszebb hete <333
Szerelem a legjobb fájadalomcsillapíttó ♥♥♥
Veled van értelme a szónak,
Veled lehet csak szép a holnap,
Veled születnek az álmok,
Veled én magamra találok,
Veled van értelme a szónak,
Veled lehet csak szép a holnap,
Ne hagyj el bármerre lépek,
Ölelj magadhoz, és szeress, kérlek!
irjál egy likot
Úgy engedj el, hogy nem sebzel mélyen,
Úgy engedj el, ne fájjon visszanéznem,
Úgy váljunk el, hogy más válasz nincsen,
Úgy engedj el, hited ne lássam térden,
s mindig a hősöm leszel...♥
Mivel egyoldalu volt,és ő csak játszott,így valóban szart sem ér!De hát ez van,ezt kell szeretni!
- Rávettem az uramat, hogy minden reggeli után
egyen meg egy fej fokhagymát, mert ez jó
fogyókúra.
- És? Sokat fogyott tőle?
- Egy dekát sem, de a kolléganői messziről elkerulik.