I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Vele vagy érzed a szívdobanását ha az ajka az ajkadhoz ér beleborzongsz.... És azt kívánod bárcsak ez a perc örökké tartana... Elmondod neki ,hogy mi bánt és ő végig hallgat ,odahúz magához és megnyugtat... ezt hívját szerelemnek ,nem azt mikor kirakod facebookra ,hogy xy-nal kapcsolatban állsz.

Ezt összesen már 184 alkalommal látták. (Ezen a héten: 134, a mai nap: 133) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Mekkorát szól! Majd le fordultam a székről!!:))
coca cola reklám = karácsonyi feeling♥
Készen van a házid?
Persze csak otthon maradt! :DDD
Üzenem a 11-12-13(-14) éveseknek (tisztelet a kivételnek, mert NEM MINDEKI OLYAN!): Természetesen nem a mi dolgunk, hogy ti vasaljátok a hajtatokat meg sminkeltek és miniruhákba jártok. Ehhez semmi közünk... csak hadd mondjak néhány intő dolgot!--- 1, Ha már most vasalod a hajad akkor már most döntsd el aranyom, hogy 20 év múlva milyen parókát szeretnél, mer hogy koponyádon hamarosan megtörik a hajnali napsugár az fix.--- 2, Ha már most cigizel, drogozol, piálsz akkor lehet hogy meg sem fogod érni a "20 év múlva"-t --- 3, Ha ennyi idősen úgy sminkeled magad, mint egy modell, akkor készülj fel rá, hogy 35 éves korodra olyan lesz az arcod mint a 80 éves nagyi FENEKE! --- 4, Aki már ilyen idős korba szexel és piál egyszerre, annak csak gratulálni tudunk a fiatalkori terhességhez, avagy abortuszhoz, döntsd el neked melyik a kényelmesebb!--- és 5, Nem tudom, neked hat évesen mit mondtak a „csúnya bácsikról”, de az biztos, hogy nem minden az utcán bóklászó férfi jó szándékú ha meglát egy magassarkús, miniruhás csajt… ---Nyavalyogtok, hogy ne szóljunk be nektek, csak mert buliztok, és „nem vagytok begyöpösödöttek” . Rendben van, nem tesszük, de aztán ne sírjon a szátok, ha azt halljátok, hogy valamelyik BFF-eteket megerőszakolták és leszúrták az utcán… mert a világ ilyen! Csak ti még nem vagytok elég idősek ahhoz, hogy ezt felfogjátok, pedig nap mint nap próbáljuk a tudtotokra adni! Értsétek meg, hogy vannak dolgoka, amiket ti még nem érthettek, mert még NEM VAGYTOK FELNŐTTEK! Itt ez a probléma! Majd 15 év múlva amikor nem lesz értettségitek, mert „menők” voltatok és nem tanultatok, mert az „gáz”, lesz 16 éves gyereketek, akinek TI LESZTEK a „példamutató szülő” majd elgondolkodtak és azt kívánjátok, hogy „bárcsak visszamehetnétek az időben”! DE NEM TEHETITEK!!! Gondoljatok a jövőtökre a saját érdeketekben! Mi csak ezt szeretnénk közölni veletek, de ti végig se hallgattok minket… Mi se vagyunk szentek, ez TÉNY! De az már ”vicc” , hogy mi 16-17-18 évesen csinálunk (vagy csinálni fogunk) olyanokat, mint ti, vagy EGYÁLTALÁN NEM!!! És ti mutattok majd példát a „jövő nemzedékének”… mondhatom, szép lesz amikor már az oviban sminkelik magukat a lányok… Pedig már teszik! Elindult a lavina és mi nem tehetünk semmit, csak tétlenül ülünk és nézzük?! Nem tehetünk egyebet, minthogy ITT PRÓBÁLUNK SZÓLNI HOZZÁTOK, HOGY „ÁLLJ!!” De nektek az egyik fületeken be, a másikon ki… Vigyázzatok, mert AKI ELŐBB AKARJA ÉLVEZNI A FELNŐTTEK VILÁGÁNAK ÖRÖMEIT, AZ ELŐBB FOGJA ÉREZNI ANNAK KÍNKESERVES VISZONTAGSÁGAIT IS!!!
Egy egyetemista srác meghívja ebédre az anyját az albérletbe, ahol lakik. Az ebédnél ott van a fiú lakótársa is, egy gyönyörű lány. Az anya folyton ezt a lányt figyeli, és gyanítja, hogy valami viszonyuk is lehet. Amikor vége az ebédnek már egész biztos benne, hogy több van közöttük mint egyszerű szobatársi kapcsolat.
A srác szinte olvas anyja gondolataiban:
- Hidd el anya, tudom mire gondolsz, de nincs közöttünk a világon semmi, mi csak lakótársak vagyunk!
Kb. egy hétre rá a lány gyanakvóan megy a sráchoz:
- Egy hete, mióta az anyád itt járt, nem találom a szép ezüst merőkanalat...
- Nem tudom elhinni, hogy ő lett volna, de azért most írok neki egy levelet, csak hogy biztos legyek benne.
Így a fiú leül az asztalhoz és írja a levelet:
"Kedves Anya!
Nem mondom, hogy te vitted volna el az ezüst merőkanalat a lakásunkból, és azt sem mondom hogy nem te voltál. De tény, hogy hiányzik azóta, hogy te itt jártál ebédelni."
Néhány napra rá megérkezik az anyja válasza:
"Kedves Fiam! Nem mondom, hogy te lefeküdnél azzal a lánnyal, de azt sem mondom hogy nem. De tény, hogy ha ő a saját ágyában aludna, akkor mostanra már régen megtalálta volna azt a merőkanalat. Anyád.."
Az igazi mosoly ott kezdődik, ahol a könnyeknek vége van. :)
A lajhár hozzád képest egy kapkodó idegbeteg ;DDD
Vannak olyanok, akik szavak nélkül is megértik egymást. ☺:D
Lehet, hogy egyszer nem adtam meg azt amit akartál, de nem azért mert nem kellesz, hanem azért mert nemvagyok könnyüvérű...☺♥♥ De azért szeretlek nagyon, de nagyon♥♥♥
Tudod lehet nincs akkora mellem mint a mostani csajodnak, de a szívem kétszer akkora :/ </3