I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Te nagyon profi vagy! Vagyis el sem tudom képzelni, hogy nem fut össze minden szál a te kezedben! – A hölgynek az egész kosár rózsát kérem! Már erre vártam 30 éve!:)

Ezt összesen már 108 alkalommal látták. (Ezen a héten: 89, a mai nap: 89) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Imádok koriznii*-*♥
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
Moldova György(Kossuth díjas író)
♥no food☻no life.♥
Nem értem a valóvilágot...Mindenki sír hogy haza akar menni.. Jó rosz lehet mert nem láthatják a szeretteiket de akkor minek jöttek be ha csak sírni tudnak? Egész nap semmitse csinálnak alig kapnak feladatot is:SÉs pedig már egy csomó engedményt kaptak,láthatták a szeretteiket a szülinapjukor,kaphattak levelet meg ajándékot,meg videóüzenetet is és még mindig rinyálnak. Most gigi és jerzy csak azért kaptak egy órát úgy hogy nincs kamera hogy ne sírjanak mert már a nézőknek ez unalmas
A legszebb és legrosszabb mondat: ... már nem egyedülálló, hanem kapcsolatban van.
Szeretek a szemedbe nézni, megőrülök ha rámnézel. Szeretem, ha megölelhetlek, imádom ha megölelsz. Szeretlek megcsókolni, elolvadok, ha megcsókolsz. Felesleges tovább folytatnom,mert mindent szeretek benned és mindennél jobban szeretlek! ♥
"Ide ki belépsz,hagy fel minden reményel!"
S.ajnálom,hogy nem vagyok mindig veled
Z.imankós, hideg téli estéken.
E.mlékszel, mennyit nevettünk?
R.emegve mindent feledtünk.
E.gyszer átöleltél és adtál csókot
T.itkosan mondtál egy bókot.
L.esve vártam,hogy gyere.
E.sedezve kértem,maradj velem.
K.önyörgök, hogy szeress engem.! ( : :|
*olyan vagyok, mint a kindertojás. kívül édes, belül csupa meglepetés ! ; )
A fiú és a lány 5 hónapig jártak. Aztán szakítottak, de barátok maradtak. Egy nap a fiúnak új barátnője lett, a volt barátnője pedig ezt megtudta. A lány elgondolkodott, mikor meglátta a kiírást:
- Alig öt hónapja még az én nevem volt odaírva. Alig öt hónapja engem csókolt meg. Alig öt hónapja engem ölelt át. Alig öt hónapja az én kezemet fogta. Alig öt hónapja velem sétált boldog mosollyal az arcán. Alig öt hónapja én voltam számára az egyetlen. És most, alig 3 hete mindez megszűnt. Nem működött a dolog, rájöttünk, hogy már nem szeretjük egymást. És most...
A lány elkeseredve elkezdett írni egy üzenetet a fiúnak:
- Nem bírom ki, el kell Neked mondanom: hiányzik, hogy az én nevemet lássam a családi állapotod mellett, hiányzik ahogy megcsókolsz, hiányzik ahogy átölelsz, hiányzik ahogy fogod a kezemet, hiányoznak a boldog sétáink, de a legjobban mégis TE hiányzol! És igen: még mindig szeretlek...!
A lány végigolvasta amit írt, aztán hirtelen kitörölte az egészet, és csak annyit írt helyette:
- Látom új barátnőd van. Gratulálok, legyetek sokáig együtt. :)