I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Nem magamban csalódtam, nem abban a részemben, aki téged választott, hanem abban, hogy ismét -mint mindig- bebizonyították nekem: a minden nem ér semmit, a jó mindig elnyeri méltó büntetését, a valódi értékek nem érnek egy huncut garast se, és hogy csak a külső számít... És mert szeretni időfecsérlés, nem fecsérlem az időmet feleslegesen tovább rád. Olyan üres leszek, mint a csapvíz, mímelek, hogy a semmiben valaki félre-felismerje az én értékeimet is, egészen hasonló leszek hozzád, de mégsem olyan, mint te. Mert az én lakatom alatt van valami: kihúzott hát, hogy én megpróbáltam; felszegett fej, hogy nem miattam nem sikerült; egyenes gerinc, mert őszintén szerettem - míg a tiéd alatt csak az üresség lapul. Hát így nézz szembe velem ezek után. Nekem megérted volna.

Ezt összesen már 65 alkalommal látták. (Ezen a héten: 34, a mai nap: 34) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Mindössze pár másodpercig tart, míg kimondjuk: szeretlek. Pár óráig, míg elmagyarázzuk, miért.. de egy életbe telik, míg bebizonyítjuk♥
☻☺Akinek nem inge, az adja inkább egy hajléktalannak!☺☻
Ha a történtek után bulizni megyek, mindig a 3 lány jut majd az eszembe :S
És ott van valami,Valami benned,Valami kettőnk között,Ami nem hagy nyugodni.
Az egyik legrosszabb dolog amit mondhat egy fiú a lánynak,aki szerelmes belé : ,,maradjunk csak barátok ♥ :/
Szerelmes vagy ? Majd elmúlik.
☼Tudod, már nemtudom mit írhatnék neked hogy higgy, vagyis talán igen, de az már tényleg hazugság lenne, nem értelek, de már nem is akarlak és rosszul esik hogy hazugnak nevezel mert szerintem aki ismeretlenül becsapja a másikat az valahogy tényleg magát csapja be, de mindegy tudod mert én feladom már nem akarlak meggyőzni és csak hogy tudd én igazat írtam.
Csak nézlek téged, de szólni nem merek, úgysem érted
szerelmes szívemet. Komédiázol, játszol csak velem, az
élet mégis te vagy csak nekem!
Szóval nem is te írtál,ki a fasz játszik?