I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Sokan azt hiszik,hogy hülye vagyok,pedig egyáltalán nem,nos tettetni az egy más dolog,amit tudnom kell az mindent tudok,csak már elegem van az örökös harcból,nem a múlt hanem a jelen a fontos,kinevethettek,
megalázhattok,de én akkor is ugyanaz az ember leszek aki mindig is voltam!☆

Ezt összesen már 241 alkalommal látták. (Ezen a héten: 180, a mai nap: 177) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
☆⋆ugy birom h sokan kiirjak h : akik nem szeretik a nagyképű falusi libákat :)☻☼ ... leginkabb olyanok szoktak like.lni akik varosi picsak... na most, sztem jobb egy falusi liba aki mos foz takarit es tud szeeretni, mint egy westendi picsa (varosi) aki azt varja h lasd el minden szaral ami kell, es elvarja h te moss fozz takarics, ezekutan pedig ha megcsinaltad , odabasz hozzad egy szeretleket -.- , es tobbnyire ha van egy "falusi libad" akkor az magaert szep nem a sok fasza sminke miatt (nem azt mondom h jobb ha nincs rajtuk smink , mert sztem azokon is van valamennyi, de gondolj bele ha az a csaj ugy nez ki mint egy ki sminkelt kurwa jo sexi csaj, de smink nelkul , akkor az valojaban ha kivan festve igazi bombazo. )☆⋆
Bocsor Ákos ♥
Őrült vagy....☻☼♣♣♣♣♣☻
MEGSZÁLLOTT KUTYÁSOK :) ♥

1) A telefonodban található nevek közül csak ezek szerepelnek csupa nagy betűvel: állatorvos, kutyakozmetikus, állatvédő egyesület(ek), együtt kutyázós haverok, helyek, ahová kutyával is lehet menni.
2) Szinte minden kabátod/nadrágod/pulcsid zsebében lapul legalább egy ürülékgyűjtő zacskó.
3) Emberek társaságában is használod a következőket: "maradsz!","ül","okos","fúúúj, nem szabad!","mit csináltál???!!! :O"
4) Ha találkozol egy kutyással, természetesen a kutyának köszönsz először.
5) A kutya eledelét mindig megszagolod (esetleg meg is kóstolod), konzerves kaja esetében ellenőrzöd a színét, állagát, zsírtartalmát és ha melegíteni kell, akkor a hőmérsékletét is.
6) Nem számít, hogy épp milyen ruhában vagy, hogy a kutya házőrző vagy lakáskutya, te mindig úgy öleled magadhoz, mintha akkor ölelhetnéd utoljára!
7) A kutyáddal elfutnál a világ végéig is, csak hogy boldoggá tedd a mozgás örömével, de a 12 perces iskolakörnek már a hallatán is fuldokolni kezdesz.
8) Mikor hazaérsz: Sziaaa Buksikám!!! Ugye jó voltál? *ölelés*
Többieknek: na hello megjöttem, van valami kaja? -.-
Mikor elmész otthonról: Nem sokára jövök kincsem, csak 1-2 óra, megígérem! Addig is okosan viselkedj ám! ^^ *ölelés*
Többieknek: *bekiabálsz* Na mentem, majd jövök!
9) Egyetlen nyakörv+póráz egyszerűen nem elég, hisz te is praktikusan öltözködsz attól, függően, hova mész és milyen alkalomból.
10) Ha a gondjaidról beszélsz valakinek, azt csak is halkan teszed, nehogy a kutyád meghallja, (már így is sejti, hogy valami nem okés) mert ezzel szomorúvá és aggódóvá tennéd!
11) Patakokban hullik a könnyed, ha egy filmben megható vagy szomorú dolog történik egy kutyával.
Amelyik filmben nincs kutya = poker face (vagy egyáltalán nem is érdekel)
12) Tesco gazdaságos (és egyéb ratyi, "nevesincs" márkájú) kutyasampon egyszerűen nem felel meg a kutyádnak, még akkor sem, ha fürdetés után nem kell kozmetikázni. Ha viszont csak az van otthon, akkor elmész és veszel a kutyádnak jó minőségűt, te pedig WU2-vel mosol hajat.
13) A kutyád névnapja, szülinapja piros betűs ünnepnek számít és a többi ünnepen sem marad ajándék nélkül (karácsony, húsvét)
14) A kutya közelében (pl a szobádban vagy a teraszon, ahol a helye van stb) dohányzási tilalom van érvényben, illetve semmilyen spray-t, lakkot, légfrissítőt, rovarirtót, festékszórót és más aeroszolos terméket tilos használni!!! Hisz a kutyus tüsszögni fog tőle :O
15) A ruhák, amiken még nincs kutyaszőr: a butikban vannak felakasztva,a próbababákon, a polcokon és a raktárban.

Lájk, ha legalább 8 illik rád :) ♥
MOST ESETT LE NEKEM! NEKÜNK EZÁLTAL KELL MEGTANULNUNK, HOGYHA KIMERJÜK MUTATNI AZ ÉRZÉSEINKET, AKKOR SEM FOGUNK MEGSÉRÜLNI! CSAK MI HISSZÜK AZT, HOGY ez a következménye!
Hát én nem nagyon vettem észre,ezalatt az 1 hónap alatt!
"Mert bár nem beszélünk róla, de megtörtént mi tudjuk. Csak két ismerős vagyunk kiknek volt még közös múltjuk."
lány: van egy kérdésem..
fiú: akkor kérdezd meg!
lány: mit látsz amikor a szemembe nézel?
fiú: tényleg tudni akarod? :)
lány: igen:)
fiú: a jövőt! ♥
A fiatal házaspár vesz egy új szekrényt.
A férj hajnalban elmegy dolgozni és amikor reggel az első villamos elmegy a ház előtt, a szekrényajtó magától kinyílik.
A feleség becsukja, de a következő villamosnál megint kinyílik.
Ez így megy egész nap, mire a feleség megunja és felhív egy asztalost, hogy szerelje meg.
Áll a szerelő meg a feleség a szekrényajtó előtt, és amikor a villamos jön, az mindig kinyílik.
- Hát sajnos innen nem látok semmit, lehet, hogy belül van a baj, én beállok a szekrénybe, csukja rám az ajtót, hátha belülről látom, mi a hiba. - mondja a szerelő.
Amikor a szerelő beáll a szekrénybe, a feleség rácsukja a szekrényajtót, pont megérkezik a férj, veszi le a kabátját, és be akarja akasztani a szekrénybe, amikor meglátja bent a szerelőt.
- Maga mit csinál itt? - kérdi.
- Mondja, elhiszi nekem, ha most azt mondom, hogy a villamosra várok?
Este,mikor együtt alszotok el,Te hozzá bújsz,s Ő szorosan átölel. Érzed,hogy biztonságban vagy,a karja védelmet ad.Érzed ahogy ver a szíve, érzed az illatát,érzed ahogy lélegzik ,ahogy szuszog, ez az este még a Tied ezt tudod.Azt szeretnéd, hogy így maradjatok egy életen át, majd átveszi a tested az ő teste ritmusát.Eggyé válik a lélegzés,azt akarod, hogy ne múljon el ez az érzés.Reggel mikor felkelsz és kinyitod a szemed, látod , hogy Ő fekszik melletted. Megnyugszol, és ő nem tudja, de egy lágy mosolyt csalt az arcodra. Majd visszacsukod a szemed lassan és nyugodtan ujra elalszol boldogan..