I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

érdekes,nem veszed észre magad,leszarom,hogy mit firkálsz facebookon,ezzel csak magad aljasítod,mertha én valakit szeretek,azt elfogadom minden hibájával együtt,hát ennyi!☼☆♥(GJ)☆(GJ))

Ezt összesen már 180 alkalommal látták. (Ezen a héten: 180, a mai nap: 180) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Tyúk fut a kakas elől
Ha megállok kurvának néz, ha nem frigidnek.
Elesek...
A rendőrök elkapnak egy autótolvajt, majd beviszik a yardra, hogy kihalgassák. Bekísérik egy szobába, amelyik tele van kamerákkal és mikrofonokkal. A tolvaj meglepődve megkérdi: - Hú, ez itt a Big Brother? Mire a nyomozó: - Nem tesó, ez a Való világ!
Én nem annak örülök, hogy rám mosolygott, hanem annak, hogy megfordult, amikor mögötte voltam. Ennyit arról, hogy a férfiak igenis érzékelik a titkos rezgéseket, csak nem beszélnek róla!
Zúzunk a CBA-ban én meg pár haver,na mond csak mia pálya , HA BOR VAN VENNI KELL ;) régóta nincs kiút csak party mindehol :D nekem bejön ez a szaamööör nekem bejön ez a szamööör ... :P ♪♫☆
nincs barátság...☻
Ké öreg barát találkozik a kocsmában.
Gyere,édes egy komám,meghivlak egy fröccsre!-mondja az egyik.
-Rendben,Józsi,feleli a másik,de mondd meg,hogy honnan van pénzed mindig italra?
-Tudod,Lajos ,nálunk,ha a mama akar valamit othon,fizetnie kell érte.Ezer forint az ágyban,ötszáz a fotelben,kétszáz a szönyegen.Lajosnak megtetszik az ötlet,így amikor hazamegy,elő is adja a feleségének.Az asszony elővesz egy ezrest.A férj elkezdi rendezni az ágyat,mire a nő közli vele:
-Nem,nem Lajos!Úgy gondoltam,a szönyegen csináljuk ötször.
Hova megyünk ma bulizni NÉNJE? :)))) Ja és ma ki jön? :DDD
Honnan tudjátok hogy mi személyes és mi nem? Ennyi erővel sokmindent lelehetne törölni, de ami nemtetszik nektek azt úgyis törlitek akkor miért baj ha írok neki.
Sok a gond promléma.
Legrosszabb érzés: több mint barátság, kevesebb, mint szerelem.