I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Nem érdekel...De azért 5 percenként megnézem az adatlapját és ezt látom:írt a barátnője üzenőfalára.Ilyenkor büszkén gondolom azt hogy nem érdekel!

Ezt összesen már 826 alkalommal látták. (Ezen a héten: 192, a mai nap: 190) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
xy: Szevasz Cimbora!:)
yx: Csá Haver!
yx: Képzeld el, tegnap elmentem a boltba és láttam ahogy egy részeg...
xy: Egy egy pillanatra, lenne egy kérdésem!
-Kérdezd már meg, hogy érdekel-e?!
yx: Érdekel?
xy: Kurvára nem!
yx: Hogy én mennyire rühellem a pofádat!:D
xy: Ez kölcsönös Cimbora!:P
VV-itt a lét a tét♂♀
"Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint hogy szeressenek azért, aki nem..." ;)
Sáláláá :$
Te jm da jamw
Éjszaka felriadok,nem vagy itt velem,utolsó hangod,mosolyod még jelenként él bennem,csak tudd:bennem élsz kedvesem!!!!!!
minek kéred ki a véleményem meg a tanácsom,ha leszarod és nem fogadod meg?!
Sajnálom, de néha féltékeny leszek már annyitól is, ha csak arra gondolok, hogy mással boldogabb lennél, mint velem vagy. Tudom, hogy nem én vagyok a legcsinosabb, legokosabb, legviccesebb és legizgalmasabb lány a világon, de azt is tudom hogy teljesen mindegy milyen sokáig keresnél, sosem találnál még egy embert, aki úgy szeretne Téged, mint ahogy én :)
Hova a qur*a anyjába tünt ez a légy??? Milyen kicsi és mégis hogy fel tudja ba*zni az emebrt!!
Egyik nap a 18 éves lány egy buliba indult a barátjával nagyon jól akart ki nézni de akárhányszor elment a tükör előtt túl fehérnek látta a bőrét.Elhatározta elmegy szoliba de a szoliba csak 15 percet lehet bent lenni a lány a 15 perc után is nagyon fehérnek,sápadtnak látta magát ezért elment egy másik szoláriumba és ott is bement 15 percre így már megfelelő volt neki a bőrszíne.Haza ment letusolt beparfümözte magát fogat mosott...Elindult a buliba a pasijával ám a pasija szólt neki hogy egy kissé büdös sőt eléggé de a csaj mondta fürdött nem értették a lány és a barátja haza indultak a lány lefürdött még1x de még mindig büdös volt arra gondolt hogy rossz parfümöt rakott magára ezért lefeküdtek aludni, de a lány másnap nem kelt fel a fiúja kihívta a mentőket és megállapították a boncoláson a lánynak a mája leállt"megsült" a túlzott szoláriumozástól (valós történet)