I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

"Nem számít, hogy mibe kerül,
Úgyis a szerelmed rabja vagyok legbelül,
Az igazság úgyis majd kiderül,
Gyere már, mindenkit VALAKI VÁR."♠

Ezt összesen már 90 alkalommal látták. (Ezen a héten: 90, a mai nap: 90) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Fiú:-Van melled?
Lány:-Van!
Fiú:- Akkor miért nem hordod?
Próbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!☺☺♥
☺mijemmá hogy nicsen keresés az oldalon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a szerkesztönek üzizem, hogy rakjon fel keresést a like ok közt de mihamarább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺♥
A lustaság netovábbja, ha valaki azt álmodja, hogy nem csinál semmit.
Nem kérek semmilyen ajándékot, hidd el, nem kívánok Tőled semmit. Egyetlen dolog van csupán, csak egyetlen egy, amire igazán, tiszta szívvel, mindennél jobban vágyom… az, hogy újra lássalak...♥
‎ Az élet legcsodálatosabb dolgait nem láthatod, sőt meg sem érintheted...
Szívedben kell őket érezned!
A fiú és a lány 5 hónapig jártak. Aztán szakítottak, de barátok maradtak. Egy nap a fiúnak új barátnője lett, a volt barátnője pedig ezt megtudta. A lány elgondolkodott, mikor meglátta a kiírást: - Alig öt hónapja még az én nevem volt odaírva. Alig öt hónapja engem csókolt meg. Alig öt hónapja engem ölelt át. Alig öt hónapja az én kezemet fogta. Alig öt hónapja velem sétált boldog mosollyal az arcán. Alig öt hónapja én voltam számára az egyetlen. És most, alig 3 hete mindez megszűnt. Nem működött a dolog, rájöttünk, hogy már nem szeretjük egymást. És most... A lány elkeseredve elkezdett írni egy üzenetet a fiúnak: - Nem bírom ki, el kell Neked mondanom: hiányzik, hogy az én nevemet lássam a családi állapotod mellett, hiányzik ahogy megcsókolsz, hiányzik ahogy átölelsz, hiányzik ahogy fogod a kezemet, hiányoznak a boldog sétáink,hiányzik a sok együtt töltött perc, hiányzik a sok beszélgetés, bolondozás, de a legjobban mégis TE hiányzol! És igen bevallom: még mindig szeretlek...! A lány végigolvasta amit írt, aztán hirtelen kitörölte az egészet, és csak annyit írt helyette: - Látom új barátnőd van. Gratulálok, legyetek sokáig együtt...legbelül viszont másképp érezte...Tanulság: ha szeretsz valakit, ne hagyd veszni, ne hagyd hogy a büszkeséged győzzön..!!!
Aki a legjobb barátja/barátnője ölelésére vágyik : (
Reggel mikor ébredek boldog vagyok mert meletted lehetek.Mikor alszol én nézlek olyankor a szivem repes örömében.Sokszor azt hiszem, hogy ez álom az én asszonykám a legszebb a világon.Legyen ez igy minden reggel nem kell nekünk ehhez Valentin nap sem.Örökkön örökké szeretö párod.
Ha kapsz egy esélyt, ragadd meg és
hagyd, hogy ez megváltoztassa az életed.
Senki sem mondta hogy ez könnyű lesz,
de annyit ígérhetek, hogy ez megéri! ☆→⋆♥