I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Piros szív, fehér hó, zöld levél,
Piros hajnal, fehér álom, zöld remény.
Új tavasz jön s új remény, hogy visszatér még a fény,
Piros szív, fehér hó, zöld levél.

Ezt összesen már 74 alkalommal látták. (Ezen a héten: 74, a mai nap: 74) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Kár is hogy a felelősség,köztetek nem erősség,milyen káris, hogy nem látod, hogy feri lereppelte az egész világot, NEM AZÉRT MERT SZEMÉT, HANEM MERT ANNYIRA MARTA A SZEMÉT, ÉGETTE A NYELVEM, aztán ahogy mesélte anyu: végül én nyertem, végül én nyertem.
mindig kezet mosok zuhanyzás előtt xD
"A Halál sok-sok éven át kutatott a legifjabb fivér után, de nem bukkant nyomára. A harmadik testvér aggastyánkort ért meg. Egy nap aztán levetette a láthatatlanná tévő köpenyt, és a fiának adta. Régi barátként üdvözölte akkor a Halált,örömmel tartott vele, s a Halál tisztelettel vezette ki őt az árnyékvilágból."
„Nem az az igazán nagy fájdalom, melytől könnyes lesz a szem,
Hanem az, melyet egy életen át hordozunk mosolyba fojtva csendesen.”
Vasàrnap berugatjuk a Gàbort! Szombaton még vezethet. :)
matuka.........landorhegy city<3
Ha van egy barátnőd akit állítólag szeretsz.. akkor szokj le arrol ,hogy belájkolod az összes lány magamutogatós képét. Persze ,hogy vannak szép lányok, és azt is vágom ,hogy neked bejön 1-2 .. de hidd el erre pont nem az a lány lesz kíváncsi aki szerelmes beléd :) csupán ennyi kell,hogy minimálisan összetörd egy lány szívét
A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással,
amikor a testek még nem is látták egymást.
Lehet szeretni úgy is, ha nem látjuk azt, akit szeretünk. Ha megtaláljuk lelkünk gyémánttengelyét, a másik már jöhet-mehet, mert szabadok lettünk... és mégis szeretünk (...) ha igazán szeretünk valakit.

Igen sajnos nem ,pedig te egy nagyon jó lelkü fickó vagy nemis értem veled bisztos nem nehéz kijönni.