I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Szeretlek kicsim!!! és nem akarlak elveszteni soha!!! nem érdekelnek az emberek!! nem érdekel hogy mit gondolnak!!! nem érdekel senki!!!CSAK TE!!!!mindig is szerettelek nagyon de nagyon... csak nem mondhattam ki.. nem mutathattam ki .. te is tudod mit éreztem rég..ez most sem változott!! csak erősebb lett ez az érzés!!! a távolság megtanitott jobban becsülni jobban szeretni!! és én szeretlek és becsüllek téged!!!
te vagy nekem a mindenem!!te vagy a igazi!! te vagy a legnagyobb szerelmem mi sirigtartó!! bármerre is sodor el minket egymástól az idő én szeretni foglak mig élek!!!.... nemakarom hogy elsodorjon a sors tőlem!!!! melletted akarok élni és meghalni!!!!mindig mikor megláttalak kint a szivem összeszorult..a toromban kalapált..nem tudtam megszólalni sem....mert azóta ég bennem a tűz mit gyújtottál..azóta mióta megismertelek..azóta mióta kaptam egy esélyt.és ez a tűz nem húnyt ki!!mindig is tombolt bennem legbelül!!próbáltam hamis érzelmekkel eltemetni.. de nem ment..mert lehet a földön 3 000 000 000 nő,de szivem csak egy van!!!és az én szivem már régóta a te mellkasodban dobban!!!♠♥♥♥♥♥

Ezt összesen már 72 alkalommal látták. (Ezen a héten: 72, a mai nap: 72) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ha bármi bánat ér menny fel fészre. Jobb kedved lesz hidd el.♥
A fész.nek mindig igaza van. ;D
Akinek nincs fésze az nem igazi ember. Valami mutáns lehet.
Láájk. :D szeretünkFÉÉSZ. ♥:$
Az akit szeretsz..nem biztos, h viszont szeret!Akit barátodnak tartasz az nem biztos, hogy a barátod!!Aki a "lelki" társad, az több akar lenni egy lelki társnál! Akit nem ismersz..az odáig van érted fb-n!!De van akit nemrégről ismersz...az elején nem gondoltad h beleszeretsz..ő se gondolta h belédszeret!!Mikor ős elmenne van vissza egy teljes nyár + egy hónap..Rájön h szeret és teis szereted őd.! Élvezd ameddig csak lehet!Nem mindenki ilyen szerencsés mind Te.!⋆⋆
"Te és én más világban élünk,mégis te tanítottad meg nekem,mi az igaz szerelem.Te mutattad meg,mit jelent törődni valakivel, és ettől én jobb ember lettem.Szeretném, ha ezt tudnád.Nincs bennem keserűség a történtek miatt.Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy ami köztünk volt,igazi volt, és örülök,hogy együtt lehettünk.Talán egy pillanatra te is ezt érzed majd,visszamosolyogsz, és megőrzöd közös emlékeinket."
- Na mi volt az érettségin? - kérdezi a fiát a bűnöző. - Ne izgulj, másfél órán át faggattak, de az égvilágon semmit nem tudtak kiszedni belőlem!
☆És ki az☆
A temetőre az van kíírva,"Feltámadunk".
Akkor már jobb a kocsma, mert oda meg az,hogy "Sose halunk meg!
☆Hát erről ennyit.☆
„Rengeteg mindent hordozol magadban, a szíved legmélyén vannak érzések. Nincs olyan ember, akinek ne lennének, bármennyire is tagadod, ott lapulnak valahol benned egy eldugott kis sötét sarokban. Hordozod magadban, mert ez így most jó neked, de egyszer te is rá fogsz jönni, hogy kell valaki, akivel ezekben osztozhatsz. De félsz, igen is félsz, de ezt sem vallod be. Megint csak valami, amit ha tudat alatt is, de elnyomsz. Aztán majd eljön az idő, amikor már nem bírod, és kifakadsz. Ezt nem lehet sokáig csinálni. A szív nem azért van, hogy amolyan raktárként használjuk. Eredendően is úgy lett megteremtve, hogy csak egy másik szívvel együtt tudjon igazán létezni. De ahhoz ki kell nyitni, máskülönben soha nem találja meg a másik felét. (....) És haragszom magamra, mert ezt írom, és mégsem teszem. Erről beszélek… Talán félek, talán egyszer majd én is ki tudom nyitni a szívemet. Talán…”

/B.T./
☻Ne küzdj a jó dolgokért,mert a jó dolgok váratlanúl érnek!⋆
Szeretnék tudni Rólad.
Szeretném hallani a hangodat.
Szeretnélek megölelni.
Szeretlek.