I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

nincs annál jobb amikor reggel felébredsz az ágyadban és ott fekszik melletted az, akit szeretsz! :$<3

Ezt összesen már 1103 alkalommal látták. (Ezen a héten: 194, a mai nap: 192) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
ELEM NEVE: Nő VEGYJELE: Fm FELTALÁLTA: Ádám ATOMTÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-120 kg közt. FELLELHETŐSÉG: Nagy mennyiségben található városi környezetben. Fizikai tulajdonságai: - Az elem ritkán fellelhető szűziesen tiszta állapotában. - A felülete általában színes mázzal van bevonva. - Erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorlunk. - Azonnal forr és ok nélkül fagy. - Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad. - Rossz izű, ha téves helyen kóstoljuk. Vegyi tulajdonságai: - Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel. - Nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni. - Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül. - Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával. - Az ember által ismert leghatékonyabb anyag, ami a pénz mennyiségének csökkentésére szolgál. Leggyakoribb felhasználásai: - Leginkább mint díszitő elem, főként drága sportkocsikban. - Kitűnően alkalmazható relaxációs célokra. - Nagyon hatékony tisztitóeszköz. Végzett kísérletek: - Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk. - Szinét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül. Veszélyek: - Nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele. - Illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket. Egyébként katasztrófális következményekkel kell számolnunk.
Attól fáj a pofon, kitől simogatást várnál, de nem adhatod vissza, mert rögtön belehalnál...
Szerelmes vagyok Beléd. Így amikor érzem, hogy gyengébb vagy, még jobban Veled szeretnék lenni!♥♥♥♥♥♥♥♥
Akárhogy is sír az ember, a végén csak kifújja az orrát!
Ha nem szeretsz, akkor állj elém és mondd a szemembe, hogy "nem szeretlek". De ha szeretsz, akkor vállald fel és mondd meg! ♥
Én nem tehetek róla, hogy a fél agyad anyádba maradt! -.-" :D
Az a baj hogy csak egyikőnk nem látja értelmét...
Két orosz alternatív művész beszélget berúgva Párizs egyik előkelő presszójában.
- Te, Igor, szerinted mi lenne, ha beleszarnék a zongorába ?
- Á, hagyd, úgysem értenék...
Az ifjú mama sorban áll a mozipénztár ablaka előtt, karján a fiacskája, aki egy fél kiflit rág. Odaérnek az ablakhoz, a srác odanyújtja a kifli maradványát a pénztárosnak. A mama riadtan szabadkozik:
- Bocsásson meg, kérem, az állatkertből jöttünk!
Tégy ugy mint az öregasszony keritése, állva rohadj el :D