I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

♫Alexandra Stan - Mr. Saxobeat♫

Ezt összesen már 651 alkalommal látták. (Ezen a héten: 167, a mai nap: 166) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Legjobb sorozat: Odaát(Supernatural) ♥♥♥ :)
☺mijemmá hogy nicsen keresés az oldalon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a szerkesztönek üzizem, hogy rakjon fel keresést a like ok közti keresésnek! de mihamarább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺♥
ELEM NEVE: NŐ
VEGYJELE: Fm
FELTALÁLTA: Ádám
ATOMTÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-120 kg közt.
FELLELHETŐSÉG: Nagy mennyiségben található városi környezetben.

Fizikai tulajdonságai:
- Az elem ritkán fellelhető szűziesen tiszta állapotában.
- A felülete általában színes mázzal van bevonva.
- Erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorlunk.
- Azonnal forr és ok nélkül fagy.
- Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad.
- Rossz izű, ha téves helyen kóstoljuk.

Vegyi tulajdonságai:
- Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel.
- Nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni.
- Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül.
- Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával.
- Az ember által ismert leghatékonyabb anyag, ami a pénz mennyiségének csökkentésére szolgál.

Leggyakoribb felhasználásai:
- Leginkább mint díszitő elem, főként drága sportkocsikban.
- Kitűnően alkalmazható relaxációs célokra.
- Nagyon hatékony tisztitóeszköz.

Végzett kísérletek:
- Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk.
- Szinét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül.

Veszélyek:
- Nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele.
- Illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket. Egyébként katasztrófális következményekkel kell számolnunk.
Az egész élet összefügg. Semmi olyan nem történik, aminek ne volna értelme.
-Le hoznád azt a csillagot nekem az égről?
*a lány rá mutat az égbolt legfényesebb csillagára*
-Le hozom én.. de a két legfényesebb csillag már a tulajdonodban van kedvesem.
-És mondd csak, mik azok?
*a fiú finoman megfogja a lány arcát bele néz a két szemébe.. gyöngéd csókokat ad a lány lét szemére..*
egységtudat - péntek:) - és nem a tehén!:)
☼☼
"Teljesen kiegészítik egymást, ez legvilágosabban életcéljuk megválasztásában nyilvánul meg. Az a tapasztalat, hogy rendszerint ugyanannak a feladatnak a kiegészítő oldalaival foglalatoskodnak. Gyógyítók, zenészek, művészek, írók.. Pl. az egyiknek az írott a másiknak a kimondott szó a fegyvere. Egyiket az esze míg párját az érzelmei mozgatják.. Ugyanonnan jönnek, ezért vonzalmaikban, ellenszenveikben, ízlésükben, szépérzékükben is rokonok. Többnyire hasonló zenei ízlés, humor, kapcsolatteremtő készség, ételek, szórakozás, gondolatvilág, testfelépítés, öltözet, haj, stb.. Amikor eljön az ideje, a körülmények is úgy fordulnak, hogy összehozzák az ikreket. A lelkek egymásra ismerése hihetetlenül nagy pillanat. A szikra ekkor pattan egyikükről a másikra, majd fellobban a láng, s ezután válik a kettéosztott lélek ismét eggyé. Noha a beteljesedés egyetlen szempillantás műve, lelki nemesedés is megelőzi. "☺☻
Emlékszel még milyen volt? mikor az életünk csak egymásrol szólt,. Nekem csak te voltál,s neked sem kellett más. de egy nap minden összeomlott.Jött az új,s számodra a régi barátnő is. Azt mondtad: "vele újra boldog tudnék lenni, de téged sem szeretnélek elveszíteni.legyünk csak barátok". Először nagyon csalódott voltam,sírtam csak sírtam. Aztán kicsit jobb lett minden. Sokat beszéltünk,találkoztunk. Szakítottál a lánnyal, én ott voltam mint egy barát. Még többet voltunk együtt és nagyon jól éreztük magunkat,de te újra többet szerettél volna, és mikor megkérdezted: "szeretnéd hogy at legyen mint régen" én boldogan válaszoltam hogy : "igen,nagyon" Eltelt pár hónap és megint csak jött egy másik. Tőlem pedig újra azt kérted: legyünk barátok.. Barátok voltunk újra. Nagyon jó barátok. A kapcsolatodnak vége szakadt, én pedig ott voltam újra, mint egy baráti váll amin kisírhatod magad.Te persze újra többet szerettél volna, akkor felmerült bennem a kérdés:"talán csak akkor vagyok jó mikor nincs más?" rádnéztem és azt mondtam: "szerettelek,szeretlek,és szeretni foglak örökké. mikor csak barátok voltunk akkor is úgy néztem rád mint életem szerelmére,de mégis csak maradjunk barátok. Akkor örökké szeretni foglak,és a rólad kialakult képet bennem nem fogod összetörni újra."
Az ajka mint a vér,
A haja mint az éjj,
Hozd el a szived, te draga hòfehér.!
Nem hiheted azt, hogy nem vagy elég, ha valaki egy percre is ezt érezteti veled, menj tovább. Legyen erőd hozzá. Miért is maradnál valahol, ahol azt éreztetik veled, hogy kevesebb vagy? Az a gyenge emberek tulajdonsága. Az erősek támogatnak, hisznek benned, felemelnek, nem pedig lenyomnak a sárga földig. Ők a szuperhősök, azok, akik meglátják a szupererődet, tudják, különleges vagy. Tisztelnek érte, és szeretnek, támogatnak mindenáron. Nem várják el, hogy hazug legyél, csak azt, hogy meg merd mutatni magad. Hiszen az az igazi kapcsolat, amikor két ember között nincs álca, nincsenek hazugságok. Ha meg mered mutatni legalább egy valakinek a sebeidet, igazi társakra találsz. Az, aki őszintén ismeri minden oldaladat, tudja, hogy tökéletelenül vagy tökéletes. Úgy akar az életébe, mert az apró tökéletlenségeiddel csalsz mosolyt az arcára. Ismerd meg magad, és vállald fel azt, amit találtál.