I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

"Lesznek találkozások...

Amik fenekestül forgatják fel a világod. Érkezni fog valaki, aki darabokra szed, majd újra összerak, rávilágít a hibáidra és folyton többre sarkall. Te persze félni fogsz. Reszketni fog minden porcikád, de a végén úgy is a kíváncsiságod győz és teljesen átadod magad neki. Lehet, hogy nem is érted majd miért, hisz Ő csak mesél, nevet, szóval tart. Támogat, felvidít és közben szép lassan megtanít élni. De talán nem is tudatosan teszi. Egyszerűen a lényéből fakad. Derűs, vidám és olyan erősen vonz magához, hogy képtelen vagy ellenállni neki. Ahogy telnek a hónapok, úgy leszel egyre biztosabb abban, hogy az életed már sosem lehet olyan, mint korábban, hisz lassacskán teljesen átszínezi a világod. A szürkéid szivárványszínekre cseréli, és közben te is észrevétlenül változol. Elindulsz egy úton, amelyre egyedül sosem léptél volna. És ő ott lesz végig, és fogja a kezed. Melletted lépdel. Vigyáz rád. Mosolyog.

És Szeret."

Ezt összesen már 23 alkalommal látták. (Ezen a héten: 23, a mai nap: 23) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
\[email protected][email protected][email protected]_ --> turbóócsigaa. xdxd ugyeréka ? :D
Felhívom kedves lájkolóink figyelmét hogy a lájkolás egészséges dolog.Kérjük önöket hogy továbbra is : LÁJK (Y) megértésüket köszönöm. A lájkokat várom ;)
Egy szőke nőért kocsival jön a pasija. A férfi letekeri az ablakot és odaszól a lánynak: - Drágám, mielőtt beszállsz, nézd már meg, hogy működik-e a bal oldali irányjelzőm! - azzal bekapcsolja az indexet. A lány figyelmesen nézi: - Most igen, most nem, most igen, most nem, most igen....BiigLájk;)
Azt mondják, hogy a Facebook összekovácsolja az embereket, de
→megharagszol a pasidra, ha egy másik egy lány képét lájkolja
→megharagszol a legjobb barátnődre, mert egy másik lánnyal van közös képe
→megharagszol az ismerőseidre, ha nem lájkolják az új képeidet, a bejegyzéseidet
→megharagszol, tök mindegy, hogy mi történik ... ☺
Anyád picsája szájadra van csinálva?
A szerelem csak egy szó,egy érzés,de rohadtul tud fájni.
Egy pasi sztorija:
"Egyik este meghívtak a fiúk bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy éjfélre otthon vagyok, de tutira.
Az órák csak teltek, a sörök meg könnyedén gurultak lefelé. úgy fél 3 felé - sík részegen - elindultam hazafelé. éppen az ajtóban állok, mikor az óra hármat kakukkol. Gondoltam, a feleségem még a végén felébred, és kakukkoltam még kilencet.
Nagyon büszke voltam, hogy ilyen frappánsan kivágtam magam, megmenekülve egy esetleges veszekedéstől.
Másnap reggel feleségem kérdezte, mikor értem haza. Mondtam neki, hogy 12-kor. Nem is kérdezősködött tovább. Na, mondom, ezt megúsztam.
Kb. 5 perc múlva megjegyezte, hogy kéne venni egy új kakukkosórát. Kérdem:
- Miért?
- Nos azért, mert tegnap éjjel hármat kakukkolt, majd azt mondta: "A francba!" Kakukkolt még hármat, megköszörülte a torkát, kakukkolt még négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt kettőt, és fingott egy jót...
Szavaid törték össze lelkemet,
Mondataid tiportak a földre...
Szeretlek Téged és szeretni is foglak!
Azt hittem elfogadsz így, még ha nehéz eset is voltam....