I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Most esik le... jól csinálod lassan éptesz le. Rájöttél,hogy amúgy nem megy. Okos. Végülis különben miért tartanál még itt. Ha valóban szeretnél azt gondolom semmi sem tartana vissza attól,hogy velem legyél. Megértettem.... VB

Ezt összesen már 11 alkalommal látták. (Ezen a héten: 11, a mai nap: 11) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Nemzetközi turistacsoport megérkezik a világ legnagyobb vízeséséhez:
-Oooh my God, it’s wonderfuuuuul…
-Oooh mein Gott, das ist wuuuuunderbar..
-Gospoooodin, eto priekrasnoooojeee…
-Baaaaazzmmmeeeeeeg, ez kuuurva jó…
Mindig, minden körülmények között Való Világ♥
§ Aki kapcsolat mellett próbálkozik be, végleg elásta magát. § U.I.: Mindig kiderül... ☆
alkohol , cigi -az életem
Van úgy , hogy ♂ 2 ♂ embert szeretni nehéz... Mert mind a kettő más személyiség, de neked mind a kettőből kellene valami.. De mivel nem lehetsz egyszerre 2 helyen csak egyet választhatsz... akivel tudod szép lesz az életed... De ha még vársz és türelmes vagy találsz egy 3.-at akiben megvan mind a 2 személyiség... én most nem tehetek mást csak várok... és várok...
az általános iskolás KISLÁNYOK ne írjanak már ki piával, bulival, cigivel, fűvel kapcsolatos dolgokat ha fogalmuk sincs ezekről a dolgokról :) és csak azért mert apuci megkínálja a söréből és iszik két kortyot még ne mondja már magát alkoholistának:) és mert volt sulidiszkóban aminek este 8kor lett vége ne mondja már hogy ő mekkora partyarc:)
"Sose azt bánd, amit megtettél, de nem kellett volna, hanem amit megtehettél volna, de nem tettél meg."
NE OLVASD EL !!
Mondom ne olvasd el !
Erre elolvassa -.- .. !?
Nézd meg mindjárt végig olvassa.. !!!!
Hagyd abba !!!
Na akkor kérek egy lájkot ha elolvastad :D
Tőllem mindig az igazat fogod hallani,mert nem az az igaz barát aki egy mély gödörből még mélyebbe taszit,hanem az aki próbál kihúzni belőle,ezt nem azért teszem,hogy megbántsalak,hanem azért,hogy észhez téritselek,ezt várom el tőlled is.Néha fáj az igazság,de senki nem halt még bele.Soha ne hagyd,hogy mások döntsenek helyetted,mert egy életed van,ami neked kell majd leélned,nem másnak,neked.Soha ne az eszedre,hanem a szívedre hallgass,mert a szíved a boldogság kulcsa.
-Anyu, ma a buszon apa rám szólt, hogy adjam át a helyem egy néninek!
meséli a kisfiú az anyukájának.
-Nagyon helyes,ilyen udvariasnak kell lenni mindig!
mondja az anyja.
-De anyu,én apu ölében ültem!