I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

A szívemmel érzek, az eszemmel élek. A szívemmel szeretlek, az eszemmel kereslek. Két kezemmel, ölellek, szavaimmal becézlek. Mosolygok, ha megölelsz, könnyezem, ha megsértesz. A szívemmel szeretlek, az eszemmel szeretlek. Ilyen vagyok. Mindegy Te milyen vagy. Nem várom el, hogy olyan legyél, mint én. Mert így is, és úgy is szeretlek.♥♥♥♥♥

Ezt összesen már 19 alkalommal látták. (Ezen a héten: 19, a mai nap: 19) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Mi az hogy a csengő a tanároknak szól?A csengő azt jelenti h vége az órának.. A normális sulikba kicsengetnek és mehetsz is a dolgodra.. Le van szarva h a tanár befejezte az órát vagy nem.. CSENGŐ=ÓRA VÉGE
Nem vagyok cicussh,béjbi vagy babush,se fb pornó sztár.Nincs minden állapotom a 'lájkolj ha bírsz/szeretsz' stílusban.Nincs 5000 ismerősöm és nem a lájk-kéregetésből élek a chaten.Nem cserélgetem a családi állapotomat kétnaponta..és ami a legfontosabb...: nem felejtem el,hogy ez a hely a barátkozásra/ismerősökkel való kapcsolatok fenntartására szolgál,és nem az élet értelme.
Csókolj már meg! hát annyira egyértelmű basszus :( -.-
♥♥Fancsu♥♥
Összetartozunk,és nem válunk el soha,
Mint az író és a tolla,mint a Coca meg a Cola.
A Volt osztálytársamat úgy hívták,hogy Budai Kitti Veronika.
Amikor meg lekellet írnia a monogrammját,akkor meg: B.K.V.
:DDD
De egyépként azért utáltam ezt a csajt,mert amikor bejött a suliba,akkor köszöntünk neki,hogy "Hello Kitti!" tök normálisan,erre ő:
Nem vagyok Hello Kitty!:@@ -.-"""":D
..*A szerelem és a könny édestestvér,
nincs olyan szerelem, mely egy könnyet sem ér.
Aki sohasem sírt az sohasem szeretett,
mert a szerelem és a könny,
egy napon született..*♥