I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Szeretlek azért, ami már most összefűz bennünket, és szeretlek már előre azért, ami ezután következik. Nálad jobb dolog még soha életemben nem történt velem. Már most hiányzol, de a lelkem mélyén tudom, hogy mindig velem leszel."

Ezt összesen már 21 alkalommal látták. (Ezen a héten: 21, a mai nap: 21) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Én nem utálom a matekot, de...
Ha azt tanuljuk, hogy x,5-től felfele kerekitűnk, akkor 1,9-re miért buktam meg fizikából ?
Ha a házirend a diákra és a tanárra is vonatkozik, akkor miért van az, hogy hiába idézek belőle, elvagyok küldve a picsába ?
Adom! :D - Tartsd meg magadnak bmeg -.-
Az élet csak egy szar játék
(de a grafikája ottvan a szeren )
Jó ha tudod:
1:Ha hibáztál ne féld be vallani.
2.Ha hibáztál minél hamarabb kérj bocsánatot még nem késő.
3.Ha hibáztál próbáld jóvá tenni.
Hiszen így egyszerűbb minden és nem kell soha azt hallanod hogy te azért hogy helyre hozd a hibáidat.
Ha szeretsz valakit azért tegyél meg mindent és ne csak szavakkal hanem telekel is mutasd ezt ki.
♀+♂=♥
Akarom e a múltam megváltoztatni:Soha!Mert nem az az ember lennék aki most vagyok,és az életem így teljes,a múltam meg akkor és úgy volt tökéletes!A múlt múlt marad a jövő pedig az élet és én ennek élek!!!!

/Katona Rita/
"Pálca és kő,tán csontot tör de a szavak okozta sebek sosem gyógyúlnak be.Fölf ha olyan szavak marnak belénk,melyekre soha sem számitottunk."
A művészetben nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb, mert mindenki egyedi..
Mikor újjászülettem két dolog közül választhattam:
vagy ronda leszek, vagy szép és jóképű, de feledékeny...
De hogy mit választottam, arra már nem emlékszem...
Ki vagyok Én,hogy ezt teszed velem??
És ki vagy Te,hogy ezt megteheted??
Összetörted szívem ezt feledni nem tudom
Nem maradt más csak könny és fájdalom!
Most rajongsz,szeretsz szüntelen,de
Eddig hol voltál?Az biztos,hogy nem velem!!
Nehéz volt,de elengedtelek,most rajtad a sor
MERT MÁR NEM SZERETLEK!!!◊⊕
Egy lány és egy fiú története. Ez nem a szokásos a lány szerelmes a fiu ugy csinál mintha nem a lány meghalt és izé.. Nem. Ez most teljesen más történet, és szerintem nektek is tetszeni fog.. Az egyik barátnőmnek nagyon tetszett egy srác és nem tudta hogy hogy ismerkedjen vele, esetleg mondja el neki hogy szereti. Hát úgy döntött hogy majd kitalál valami sztorit hogy szoba állhasson vele. Ebédlőben álltak amikor a barátnőm oda ment hozzá és megkérdezte hogy kéri e a csokiját. A fiú először úgy csinált mintha nem is hallaná, aztán ránézett és fújolt egyet. Nem értette a barátnőm, hogy ezt most a csokira vagy rá érti. A fiu azt mondta neki hogy álljon hátrébb mert nagyon köpdös, és a haverjainak ciki lesz ha látják vele. A fiu elmondta hogy gáznak tartja és a csokiját se kéri. A barátnőm csüggedten szomorúan jött oda hozzánk ahova már nem tudott leülni, és igazából mi se vettük észre hogy segítségre van szüksége. Elment egy székért, és minő véletlen pont a fiuk asztalához. A srácok azonnal elkezdték neki mondani hogy takarodjon onnan stb. A kiscsaj elkezdett sírni , és hangosan elmondta a fiúnak, hogy szereti és hogy vele szokott álmodni. A fiú felállt oda ment, és úgy csinált mint aki meg akarja csókolni. A barátnőm becsukta a szemét, és a száját csücsöritette, majd a fiu csak oda súgta neki hogy: Gáz, hogy a barátnőm ott áll a hátad mögött.


Na látjátok ez az igazán ciki sztori. Remélem ti nem kerültök majd soha ilyen helyzetbe de ha mégis ne csüggedjetek.

LÁJKOLD HA SAJNÁLOD A LÁNYT !!