I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Kéz a kézben, karok ölelésben, ajkak összeforva, ez az élet rendje. Az egyik sziv a másikat, el ne engedje! Az álom is olyan mint a valóság, mint az élet! Egy lány vagy fiú többet nem remélhet. Nem kell szó, vagy kérdés, Szeretlek-e Téged! Hiszen mindent megadnák te néked! Csak súgd meg, a titkod, mit rejt a szíved. Tudom engemet. Fogadd hát el a szerelmemet! Mert az én szivem téged rejt magában. Ha bízunk szerelmünk igazában!

Ezt összesen már 11 alkalommal látták. (Ezen a héten: 11, a mai nap: 11) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
-Na akkor jössz?
-Nincs az az Isten..
-Hozunk sört
-Akkor van!

~Gitártáborban
~Legalább Ő legyen boldog... :)))
Lány: Szeretsz? Fiú: Nem is tom. És te? L: Én igen. F: Akk én is!☺
-Mi a különbség a szakács és a b*zi között?
-Nem sok. Csak annyi, hogy a szakács a mai ebédet kevergeti, míg a b*zi a tegnapit.

Gyengébbeknek segítség : a megemésztett kajára gondolnak, ami már szar. :)
lájkold ha facebook buzi vagy és büszke vagy rá!XD♥
H - Ha épp nem Rád gondolok, akkor az együtt átélt legszebb emlékek járnak a fejemben és akkor semmi nem zavarhatja meg azt a jó érzést, amit azok a gondolatok adnak.
:$ I - Inkább vagyok Veled akkor is, mikor ha csönd van, kínosan érezzük, minthogy egyáltalán ne legyek melletted.
:$ Á - Ábrándozok Rólad és tervezgetem, hogy hogy tudnám minél varázslatosabbá tenni a következő találkozást, de aztán "csak" Te teszed számomra meséssé.
:$ Ny - Nyeremény vagy számomra és ezt sosem feledteted el velem. Bár így még jobban fáj a szívem, mikor nem vagy mellettem, de az a tudat, hogy vagy nekem, boldoggá tesz és enélkül már nem tudnék teljes életet élni.
:$ Z - Zene füleimnek, mikor hallhatom vérpezsdítő hangod, mitől egyből gyorsabban ver a szívem és tudatosul bennem, hogy mit jelentesz Te - nekem.
:$ O - Olyas valakit ismertem meg azon A napon, aki kedvességével, humorérzékével és a többi jó tulajdonságával elnyerte a szívem, ami ritka nagy esemény, de Te mégis képes voltál rá.
:$ L - Levelem azért írom, mert H.I.Á.Ny.Z.O.L. és megérdemled, hogy tudj róla, mert Te vagy az, aki bearanyozza az életem, aki kiszínezi szürke hétköznapjaimat és aki miatt szeretve érzem magam, amit próbálok minél jobban viszonozni, de van amikor senki sem lenne képes kifejezni, hogy mennyire. :$ Nekik, mert Szeretem! <3
Törd bár ezer szilánkra álmaim, a szívem nyitva feléd. S ha majd üvöltök álmomban, kérlek, ébressz fel!
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
Ma sokkal csöndesebben szeretem, de ugyanúgy képtelen vagyok másra gondolni. :( ♥ :$
- Ki írta a Toldit?
- Tanár úr, kérem, nem én írtam.
- Na megállj, te haszontalan, holnap küld be apádat!
Másnap jön a papa:
- Kérem az ön fia egy szemtelen, pimasz, csavargó. Azt kérdeztem téle, ki írta a Toldit, és ő azt felelte, hogy nem ő írta.
- Nézze, tanár úr, az én fiam csintalan, rossz gyerek, de hazudni nem szokott. Ha azt mondja, hogy nem ő írta, a Toldit, akkor mérget vehet rá, hogy nem ő írta.