I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Rühellem mikor egy fiú azért néz meg valakit mert van nagy melle meg segge.... könyörgöm a baj ott kezdődik hogy nekik ez a szép még ha valami undormány is a lány oda mondja, hogy zacskóval a fején esetleg ... itt elgondolkodok , hogy akkor mért nézi meg ha ronda vagy neki csak a szex, és a melle meg a segg a fontos ugyanolyan ember ő is mint mi sőt lehetséges, hogy ő még idegesítő is mert kitudja hányan akarták már meghúzni és udvaroltak neki ezért ettől biztos az egekben lehet az egója aki meg ilyen annak lerombolom azt a kicsi illúzióját, hogy szép mert csak baszni jó szóval remélem egyszer minden fiúnak kinyílik a csipája és nem a csöcsös csajok kellenek csak nekik.... ☻☻☻

Ezt összesen már 15 alkalommal látták. (Ezen a héten: 15, a mai nap: 15) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
"Aki azt mondja imád. annak ne hidd szavát.
aki azt mondja szeret, talán igaz lehet....
De aki nem szól, csak mélyen a szemedbe néz,
annak a szívében örökre élsz."
Akkor mit mondjak hogy elmondjam mit érzek irántad?
Szemedbe is néztem, mondtam is hogy szeretlek, imádlak?!
Tán le kéne írnom? De így is úgyis a szívedben maradok! úgyhogy tök mindegy(LL) *.*
Sajnos néha tehetetlenül engedjük, hogy a velünk történő dolgok irányítsák az életünket és rengeteget szenvedünk emiatt, pedig a megoldás egyszerű lenne...csak le kéne kapcsolni a robot pilótát és átállni kézi vezérlésre.
legyen keresés az oldalon!!!!!!!!!!!na!!!!!!!!!!!!!!!!
I love zacsik !! ♥
Alekosz: egy fiú - lány barátságot, egyetlen hajszál választ el a szerelemtől. EGYETLEN HAJSZÁL.
♫→Tök jól alakult minden..Zuztunk az éjszakában én meg párhaver...Aztán jött a Pingvin LÁJK←♫
Az 5 leggyakoribb mondat ami egy nő szájábol elhangzik verekedés közben:
1. Hülyékvagytok???
2. Jaaj hagyjátok már abbaaa!!!
3. Most mit kell balhéznii?!?!
4. Mostezmirevoltjó?!
5. Uristen, jolvagy?
Lájk ha már hallottál egyet is :D:DDD
Mégis hogy árulnám? Amúgy nem. Na és attól nem félsz, hogy kiábrándul belőled, ha túl sokat vársz? :)
~Senki sem mondta, hogy könnyű eset vagyok. Nehéz velem beszélni.. Makacs vagyok és túl sokat beszélek. Van, hogy senki nem érti, mi bajom.. Nem biztosíthatom, hogy nem fogunk veszekedni, hogy nem fogunk kételkedni egymásban és, hogy mindig jó leszek. De egyet tudok: amíg küzdesz értem, én maradok.
♥ :)
Egyszer, valamikor régen egy tökéletes férfi és egy tökéletes nő találkozott. Tökéletes udvarlás után tökéletes esküvőjük volt. Az életük együtt természetesen tökéletes volt. Egy havas karácsony este, ez a tökéletes pár az autójával ment egy kanyargós úton, amikor észrevettek egy szomorú alakot az út szélén. Mivel tökéletes pár voltak, megálltak segíteni. A Télapó volt egy nagy halom ajándékkal. Mivel nem akarták, hogy bármely gyermek csalódjon karácsony este, a tökéletes pár felvette a Télapót és a játékait az autójukba. Hamarosan össze-vissza autókáztak, hogy kézbesítsék az ajándékokat.
Sajnos a rossz (vezetési) körülmények miatt a tökéletes pár és a Télapó balesetet szenvedett. Csak egyikük élte túl a balesetet.
Ki volt a túlélő?
---
A tökéletes nő élte túl.
Ő az egyetlen, aki létezett eredetileg is.
Mindenki tudja, hogy nincs Télapó, és nincs olyan dolog, mint tökéletes férfi.
---
A nők hagyják abba az olvasást itt, ez a vicc vége.
---
A férfiak gördítsenek tovább.
Szóval, ha nincs tökéletes férfi és nincs Télapó, a nőnek kellett vezetnie. Ez megmagyarázza, miért szenvedtek balesetet.