I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Tetszik valaki, aki más mint a többi fiú. Nem ismerem... de tudom, hogy Ő más! Szeretem a szeme csillogását, és azt amikor beletúr a kócos hajába... Szeretem mikor egymás szemébe nézünk, aztán elkapjuk a tekintetünket. Bár csak a nevét tudom, mégis úgy ismerem őt, mint a legjobb barátnőmet. Ismerem minden mozdulatát, minden lépését.

Egy valamit viszont nem ismerek: az érzéseit. Képtelen vagyok megfejteni azt. Vajon Ő is ugyanígy álmodozik rólam, ahogy én róla? Vajon azok a pillantások igaziak?... Vagy csak a reménység teszi mindezt velem?♥♥

Ezt összesen már 19 alkalommal látták. (Ezen a héten: 19, a mai nap: 19) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Nem fakasztasz mosolyt arcomra. Nem tudsz megérinteni. Nem tudsz szeretőm lenni. És végképp nem tudsz igazán boldog nővé tenni, mert én nem akarom.
♥♥♥♥ mért nem hallhatom csak néha a gondolatait?? ♥♥♥♥
Répa, Uborka, Mogyoró, gyerek kezébe nemvaló! ;D
Jön a rézfaszú bagoooly! xD
"Megtörtént az elkerülhetetlen, az eső lecsendesedett, és ő elment. Úgy éreztem, mintha valaki kiszakított volna belőlem egy darabot.
Miért ne gyűlölném? A legrosszabbat tette velem, amit ember a másikkal megtehet. Elhitette, hogy szeret, és szüksége van rám, aztán bebizonyította, hogy hazugság az egész."
:((( </3
ne a helyes irásommal legyél el okoska hanem magaddak törögy és kussolj ;)
végleges döntést kell hozni...☼◊
⋆‎" A szerelem olyan mint a köd,ha le száll:vak vagy és nem látsz,elhiszed,hogy minden szép és jó.Mikor fel száll:rájössz,hogy volt benne hazugság. "⋆
A legklasszabb ünnep: Szilveszter!! ;)
Diák: Kijavította a dolgozatot ?
Tanár: Nem..más diákjaim is vannak..
*másnap*
Tanár: Mért nem csináltad meg a házi feladatot ?
Diák: Más tanárjaim is vannak...